Tasavvufi Yol ve Yöntemin Önemi Kaideleri (Video)
Tasavvufi Yol ve Yöntemin Önemi Kaideleri (Video)
Bize bizden sesler ve bizden yollar. Genelde Telekinezi, Meditasyon ve diğer çalışmaların temeli ve dayanakları; Hint, Taoist, Budist ve Hristiyan dinlerinin karma ve ayinsel ritüellerinden oluşur. Bir çok kişi bilmeden diğer dinlerin inanışları ile ibadet ederler ama farkına varmazlar çünkü kitaplarda bunlardan pek bahsedilmez.
Gene Pek bahsedilmeyen ve değinilmeyen diğer bir meselede; aslında bu tür konularda ve ötesinde çok daha hızlı ilerlemek ve mesafe katetmek Tasavvufi çalışmalarla mümkündür. Bize bizden ve bize ait temel öğretilerle Zikri ve Fikri çalışmalarla çok kısa sürede çalışmalar karşılığını vermektedir.
Aşağıdaki videonun özünde de bu ilerleyiş için gerekli çalışmalardan bahsedilmektedir. Lütfen dikkatli bir şekilde izleyin ve İsme, Cisme değil Sözlere dikkat edin.
_________________ Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
Re: Tasavvufi Yol ve Yöntemin Önemi Kaideleri (Video)
İzledim ve çok hoşuma gitti.
Net üzerinde bu konularla ilgili (telekinezi, telepati vb.) araştırma yaptığımda çok korkunç şeylere rastlıyorum bazen.Aman Allah'ım ne kadar dinsiz öğreti varsa yol diye öğretilmeye çalışılıyor.
Bu site belki üyeler pek fazla uğramasa ve paylaşımda bulunmasa da bu yönüyle yani bizden birşeyler barındırmasıyla benim hoşuma gidiyor ve takip ediyorum.
Re: Tasavvufi Yol ve Yöntemin Önemi Kaideleri (Video)
ben bi aralar dua ederek yerden yükselmeye çalışıodum..acemilik dönemimde..konuşan adamı bilirsiniz f. gülen'dir..f. gülen'in telekinesis ve levitasyonla alakalı bir kitabı var..kitabın adı "varlığın metafizik boyutu"..kesinlikle okuyun eminim ki sitedeki herkes büyük bir zevk alacaktır kitaptan...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz