|
|
|
Sistem saati: 03 Eyl 2010, 16:30
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
ufolar ve nasanın ufoyla ilişkisi
| Yazar |
Mesaj |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 17:18 İleti: 382 Yaş: 14 Konum: profesörxD
|
 ufolar ve nasanın ufoyla ilişkisi
Misafirler sadece ilk 250 karakteri okuyabilir, Mesajin tümünü okumak icin Giriş Yap veya Kayit Ol.
Bu konusmalar kesinlikle gerçektir nasıl alındı bunlar nasa nın saklı belgeleridir bir hacker calmıs galiba bende bi siteden aldım buyrun : Apollo 16 Astronotu John W. Young'ın Ay'ın yörüngesinde görüntülediği
_________________ tek bildiğimiz şey hiç bir şey bilmediğimizdir
|
| 02 Şub 2010, 14:44 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 18:47 İleti: 370 Yaş: 14 Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
|
 Re: ufolar ve nasanın ufoyla ilişkisi
Çok uzundu yarısını okuyabildim xD Teşekkürler ..
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 14:50 |
|
 |
|
unf0rgiven
|
paylaşım için tşkler.bende merak ediyorum bu uzaylı meselesini.olduklarına da kesin bi şekilde inanıyorum.
_________________ never give up...
|
| 02 Şub 2010, 14:53 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 14:28 İleti: 308 Yaş: 16 Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>...
|
Uzaylılar bence var.Sonsuz bir evrendeyiz.Olmadığını kim iddaa edebilir.
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 02 Şub 2010, 14:55 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 18:47 İleti: 370 Yaş: 14 Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм ..
|
Misafirler sadece ilk 250 karakteri okuyabilir, Mesajin tümünü okumak icin Giriş Yap veya Kayit Ol.
Elbette ki var ve varlıklarını kanıtlamak istiyorlar insanlarda hala yok öyle şey diyip duruyor abicim bu evren bi sana mı xD İnsanlar baska türden varlıkları kendilerine kabullendiremiyorlar bence ama kesinlikle varlar ve onlar bizi biliyor izl
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 14:59 |
|
 |
|
netenes
Yönetici
Kayıt: 17 Şub 2009, 21:00 İleti: 1356 Yaş: 15 Konum: Ekranın Karşısındayım
|
Bu kadar üzerine düşünülmüş olaylarda kamuoyunu kandırmak için rahatlıkla yanlışlı yapıyormuş gibi gözükebilirler... Yine de enteresanmış :)) sağol paylaşım için.
_________________ -- http://telekinezi.org/duyuru-ve-haberler/duyuru-30-08-2010-t2349.html --
Yürü hür maviliğin bittiği son hadde kadar, İnsan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar.
Yahya Kemal Beyatlı
|
| 02 Şub 2010, 15:10 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 14:28 İleti: 308 Yaş: 16 Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>...
|
-JeLLyBoon'- yazdı: Elbette ki var ve varlıklarını kanıtlamak istiyorlar insanlarda hala yok öyle şey diyip duruyor abicim bu evren bi sana mı xD İnsanlar baska tür
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 02 Şub 2010, 15:17 |
|
 |
|
unf0rgiven
|
HİPerSPAce yazdı: -JeLLyBoon'- yazdı: Elbette ki var ve varlıklarını kanıtlamak istiyorl
_________________ never give up...
|
| 02 Şub 2010, 15:19 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
|
HİPerSPAce yazdı: -JeLLyBoon'- yazdı: Elbette ki var ve varlıklarını kanıtlamak istiyorl
-MetaL MusiC-
|
| 02 Şub 2010, 15:20 |
|
 |
|
HİPerSPAce
|
Ben bir barajdayken gece 3-4 de balık tutuyorduk:DHer yer kapkaranlık.Birden tepeden şemsiye şeklinde yeşil ama çok parlak bir şey bir anda geçti ortalık gündüz gibi oldu.Bence bu bir uzaylı aracıydı:D
|
| 02 Şub 2010, 15:24 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|