|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 13:31
|
| Yazar |
Mesaj |
|
bosan
Kayıt: 08 Ağu 2009, 21:05 İleti: 152 Yaş: 18 Konum: Hatay Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Telekinezi Sırları
ortalama olarak 12 de ergenlik başlıyor, ancak 14de artık içindeki hormonel dengesizliklere alışmış oluyorsun. Psikolojik olarak çok şey değişir. Ama telekinezide yaş değil özgüven ve inanç önemli.
_________________ bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
|
| 08 May 2010, 15:12 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
bosana katılıyorum . yaşın bir önemi yok. yaş dünyevi bir olgudur ve dünyevi işlerin psişik işlerle bir alakası yoktur
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 08 May 2010, 15:38 |
|
 |
|
hackermonkey
|
paylaşım için teşekkürler
|
| 06 Haz 2010, 13:01 |
|
 |
|
ceylin
Kayıt: 13 Haz 2010, 16:32 İleti: 1 Yaş: 27 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
selam ben aranıza yeni katıldım içimde büyük bir güç olduğuna inanıyorum onu teleknezi ile ortaya çıkarmak istiyorum ne kadar uğraşıp başarırım bilemiyorum bu enerjiyi kullanmadığımda vücuduma zarar verdiğini düşünüyorum.örnek vermek gerekirse strese girmek ve bu enerji stresle birleşip vücudumda patlayıp hastalık yaptığını düşünüyorum, başka bana çok yemek yedirdiğni, hormonal dengemi bozduğunu düşünüyorum(hormon ilacı kullanıyorum) birkaç başarısız deneme beni yıldırmadı. hala tam nerden başlayacağımı bilmiyorum.ön sezim çok kuvvetlidir.burçlarla da biraz ilgisi var diye düşünüyorum element kontrolü hakkında burcum terazi yükselenim akrep ve fazlasıyla akrep özelliği taşıyorum ne hikmetse suyu sevmeme rağmen boğulma korkum var. bana yardımcı olabilecek arkadaşların önerilerini bekliyorum...başaracağıma inanıyorum ama bir yerde eksik var o yüzden bu enerjinin kontrolü ve akışını sağlayamıyorum...
|
| 13 Haz 2010, 16:47 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
dipnot : eğer elemental kontrol yapacaksanız elemente sakın emir vermeyin yoksa anca havanızı alırsınız :D
element kontrolü ciddi bir konu iki ateşi eğmeyle olmaz. bu kinezi değildir. eğer element kontrolü istiyorsanız emir vermeyin yoksa 1000 yılda çalışsanız anca ya ateşi eğersiniz , ya rüzgarın yönünü değiştrrsiniz ya su çevirsiniz (en komiği bardağın içinde xD) yada anca taşı çatlatırsınız. emir vermeyin. onun yerine mümkün olduğunca elementle bütünleşin.
dipnot2 : elementle bütünleşmek basit bir şey değil. bazıları 2 hafta diyor bazıları 2 ay diyor ama bence en az 2 yıl elementle bütünleşin ondan sonra avavatar dediğiniz o veletten daha iyi kontrol edersiniz :D
dipnot3 : elementle bütünleşmek sadece elementin bulunduğu enerjinin size akmasını imgelemek değildir. elemente hediyeler bırakmalısınız. ve bu dakka başı olacak şey değil. yeri zamanı var. eğer element kontrol etmek istiyorsanız öm atın , msn verin ders verebilirim ilk 20 kişiye
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 14 Haz 2010, 07:00 |
|
|
| |