|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 13:13
|
Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )
| Yazar |
Mesaj |
|
metin
Kayıt: 27 May 2010, 13:37 İleti: 4 Yaş: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )
nerden nereye bağlamışsın :))) sana önerim psi whell falan çalışma bana özelden mesaj at 1haftada kola kutusu yüzük kalem çatalı bir miktarda olsa hareket ettirisin
|
| 27 May 2010, 13:48 |
|
 |
|
metin
Kayıt: 27 May 2010, 13:37 İleti: 4 Yaş: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
telekinezinin olmadığını ispatlanamamasından dolayı söylemişsin ama 3000 yıldan beri var
|
| 27 May 2010, 13:50 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 725 Yaş: 18Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 14 Aldığı teşekkür: 1
|
mevlananın bir sözü var 'ne kadar bilirsen bil; söylediklerin, karşındakinin anladığı kadardır.' bence bu duruma uyan bir söz
|
| 27 May 2010, 14:55 |
|
 |
|
hackermonkey
|
bende netenes arkadaşımıza katılıyorum
|
| 06 Haz 2010, 17:28 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 06 Haz 2010, 17:41 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
bu gerçek mi?
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 06 Haz 2010, 17:41 |
|
 |
|
lejyoner235
Kayıt: 08 Haz 2010, 01:08 İleti: 3 Yaş: 21 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Çok komik yazmışsın Düşünerek hareket ettirilen tek şey penistir :) bence bu yazı bu cümle için olmuş. Güzelde söylemişsin ama internette bir çok video var hava akımsız kağıt döndüğüne dair beyin gücü yok elektriklenme diyorsun ki eğer dikkatli bi şekilde açık havada gök yüzüne bakarsan havadaki enerjiyi çok rahatlıkla görebilirsin ufak nokta şeklindeler bir sürü var telekinezi yapan insanlar bunları topluyorlar o gördüğün ellerdeki elektiriklenme dediğin olayda beyin gücü ile bunların hareketinin sağlanması ve kağıdın döndürülmesi neyse herkesin görüşüne saygım vardır. Ayrıca ben sadece gözümle bakarak döndürebiliyorum kağıdı yani ellerimi koymadan da döndürebiliyorum durdurabiliyorum veya donerken durdurup ters tarafa döndürebiliyorum bunun hava akımıyla kimyayla ilgisi yok insanın kendisiyle enerjisiyle ve bize verilen bu büyük nimetin farkına varılmasıyla alakalı bişeydir. Bence sen bu yazıyı bulduğun veya gördüğün "Düşünce gücü ile hareket ettirilebilen tek şey penistir" lafın için yazdın herneyse uzatmayalım herkese iyi forumlar.
|
| 08 Haz 2010, 01:35 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|