|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 13:06
|
Telekinezi'de Adım Adım Antremanlar ( Seviyeye qöre )
| Yazar |
Mesaj |
|
Buqra038
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 11 Eyl 2010, 15:50 İleti: 23 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
 Telekinezi'de Adım Adım Antremanlar ( Seviyeye qöre )
Edit:
Arkadaşlar öncelikle ilk qelen yorumlardan dolayı bunu açıklamaya qerek duydum... Ben burda yapabildiqim şeyleri yazdım. Bazıları saçma qibi yorumlar yapmış. Eqer öyle diyorsanız bunlara bırakın telekineziyi felan, siz sınırınızı belirlemiş ve dışına çıkamazsınız! Ben kendime sınır çizmedim ve şuan burdakilerin hepsini(bilardo topunu hareket ettirmek dahil) yapabiliyorum. Burdaki ileri seviyeye ulaşmayı bebek oyuncaqı sananlar var sanırsam, ben 1 yıl 7 ay düzenli çalışmaya ulaştım! Ona qöre yorumlar yapın.
İnternetin hiç biryerinde bulamayacaqınız teknikler burada :) Ve bana ait. Umarım işinize yarar. :)
-BAŞLANGIÇ SEVİYESİ-
Yeni mi başladınız? :) Bunlarla başlayın:
1-) Bir pipet bulun. Pipeti ampul qibi rahat haraket edebileceqi bir şeyin üzerine koyun. Ortamda hiç bir hava akımı bulunmasın! Burnunuzdan nefes alın ve kafanızı biraz eqik tutun ki nefes alış-verişiniz pipete etki etmesin. Sakin olun ve odaklanın. Yalnızca istediqiniz yöne çevirmeye odaklanın. Dönecektir elbet sadece pes etmeyin :)
2-) Herkesin en çok bildiqi tekniklerden birisidir : Psi-Wheel Forumda gayet ayrıntılı olarak bulabilirsiniz psi-wheel hakkında bilqileri... Bu yüzden boşuna anlatma qereksinimi duymuyorum.
3-) Bunu kimseden duymadım. Kendim ürettim bu tekniqi, qayet basit... Sonuçta biz zeki insanlarız :) Hepimiz üretebilir, qeliştirebilir. Sadece kendinizi kısıtlamayın.
Herhanqi bir ismi yok, yani koymadım :D Temiz bir cam bulun. Ve çıkıntı felan olmasın düz yüzeyli, temiz bir cam! Temiz olmasına dikkat edin :D Yoksa yapamaz ve isyan edersiniz :D Üzerine ufak bir su damlası damlatın veya yaq damlasını :D İşte bunu hareket ettirmeye çalışın :D Gayet basit rahat olun :)
Bunları(Su damlasını, psi-wheel'i ve pipeti kendi istediqiniz yönde rahatça hızlı bir şekilde hareket ettiremezseniz, bir sonraki seviyeye qeçmeyin!)
-ACEMİ SEVİYESİ-
1-) Buda tamamen kendi tekniqim. Yani bunuda kendim ürettim :)
Ufak ve hafif bir boncuk bulun. Koyun düz bir yüzeye. Hareket ettirin. Bu biraz daha aqır olduqu için daha zor olacak ama daha hızlı yapacaksınız. Çünkü artık temeliniz oturdu :)
2-) Buda kendi tekniqim :)
Bozuk bir saat bulun. Kırın camını :D Sökün akrep ve yelkovanını. Saniyeyi qösteren çubuqu çevirin. Çok basit aslında :)
-ORTA SEVİYE-
1-) (Kendi tekniqim)
Bir bilye bulun, çok hafif olmasın buda boncuqu yuvarlama qibi ancak daha zoru. Koyun masaya yuvarlayın.
Ardından yuvarlamadan dünya qibi kendi etrafında döndürün :)
2-) Bir kaqıt bulun koyun masaya sürüklemeye çalışın. Bu biraz zor olacak ama sizi qeliştirecek :)
-İLERİ SEVİYE-
Vay be! :D Baya iyisiniz ha! :D Peki o zaman yapın şunlarıda :D
1-) Kaqıt parçasını yine koyun masaya :) Bu sefer havaya kaldıracaksınız :D Buna levitasyon diyenlerde var. Aslında doqru ama sonuçta yine aynı şey. Levitasyonun aslı kendini kaldırabilmektir. Avcunuza koyup kaldırabilir veya masaya koyup aynı şeyi yapabilirsiniz.
2-) Bilardoo topu bulun :D :D Ben biraz zor buldum ama sizde bulursunuz umarım :D Hadi birde bunu hareket ettirin. :D
3-) İki bilye bulun. Ve ikisini birden aynı anda hareket ettirin veya birbirine çarpıştırın.
Daha iyisini yapamadım. Bunlarla idare edin :D
En son Buqra038 tarafından, 24 Tem 2011, 19:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|
| 23 Tem 2011, 03:42 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
 Re: Telekinezi'de Adım Adım Antremanlar ( Seviyeye qöre )
ileri seviyeyi anlatırken hayal gücünü fazla kullanmışsın :D yeni başlayanlara tavsiyem bu konuyu fazla ciddiye almayın,internetin hiçbir yerinde bulamazsınız demiş arkadaş doğru söylemiş çünkü çok saçma :D
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 24 Tem 2011, 10:08 |
|
 |
|
fenomen
Yönetici
Kayıt: 13 Ekm 2008, 07:37 İleti: 1064 Yaş: 21Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 54
|
arkadas bilardo topunu bulamadim dedi demekki o ileri seviyyede peki tum dediklerini yapa biliyormusun sen ? : )
_________________ Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
|
| 24 Tem 2011, 11:16 |
|
 |
|
Buqra038
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 11 Eyl 2010, 15:50 İleti: 23 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
Yapmasam söylemezdim, ayrıca ileri seviyeye ulaşabilmek için en az 1.5 yıl düzenli olarak çalışmak lazım, ben yırtındım! Ayrıca şuan bilardo topunu rahatlıkla istediqin yöne hareket ettirebiliyorum. Oldukça da hızlı. Zaten temeli oturttuktan sonra devamı kolay... Acemi seviyede dediklerimi rahatça yapabiliyorsan eğer daha hızlı ilerlersin. Temelin oturmuştur çünkü artık. @optimus_21 Arkadaşım, sen boşuna uqraşma. Sen insanın sınırlarını belirlemişsin zaten. Normal birisi böyle şeylere inanmaz ve ona qöre insan kaqıdı çeviremez bile, seninde sınırlarına qöre bilardo topu hareket ettirilemez. Beyninin %3 ünü bile az çok kullanırken, abartmişsın demek hiç mantıklı deqil. Yapamasam anlatmazdım. Boşuna uqraşma sen basit hayatına devam et...
|
| 24 Tem 2011, 19:04 |
Bu mesaj için Buqra038 adlı kullanıcıya teşekkür eden: fungsclup (25 Tem 2011, 19:22) |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
OPTİMUS ?
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 10 Ağu 2011, 22:39 |
|
 |
|
kingflow34
Kayıt: 23 Haz 2011, 22:55 İleti: 6 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
yorum atıyosunuz adam gibi yorum atın.İnsanın bir sınırı harbiden yok arkadaşın dedigi gibi sizin beyniniz o sınırları belirlemiş zaten.Şu doğmatik düşünceleri bırakın.
|
| 12 Ağu 2011, 08:08 |
Bu mesaj için kingflow34 adlı kullanıcıya teşekkür eden: eng771 (10 Mar 2012, 19:35) |
|
 |
|
kaan24
Kayıt: 21 Şub 2011, 17:09 İleti: 41 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 4 Ağrı
|
sabit olmalı süper olmus
_________________ HER ŞEY Sadece TeLeKiNeZi!
|
| 02 Eyl 2011, 12:22 |
|
 |
|
karakabus
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 02 Eyl 2011, 12:19 İleti: 9 Yaş: 24Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
|
Peki bunları yapmadan önce ruhsal birşeyler yapmamız gerekiyormu? Nasıl desem inisiye olmak gibi?
_________________ veritas aequitas
|
| 02 Eyl 2011, 14:56 |
|
 |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 03 Eyl 2011, 06:11 |
Bu mesaj için fotino adlı kullanıcıya teşekkür eden: karakabus (03 Eyl 2011, 09:24) |
|
 |
|
wolfman
Kayıt: 28 Ekm 2010, 12:17 İleti: 190 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 10 Aldığı teşekkür: 4
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
Adımların videolarını da koysaydınız özellikle yeni başlayanlar için daha iyi olurdu.
_________________ Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
|
| 03 Eyl 2011, 20:20 |
|
|
| |