| Yazar |
Mesaj |
|
T.KStyle
Kayıt: 02 Nis 2011, 18:29 İleti: 139 Yaş: 12Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
 Teknik .
merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra sizlerleyim bi süre teknolojik aletlerden uzak kaldım telekinezi için :) Tabi bu arada yeni tekniklerde geliştirdim :) lafı uzatmadan başlıyorum :)
psi ball konusundaki tekniğim :
şimdi konulara kısaca göz attığımızda bazı arkadaşlar ball yapıp yapamadıklarını anlıyamadıklarını söylüyorlar. bu hissin nasıl birşey olduğunu bilmedikleri için böyle bir sıkıntı var ben şimdi size o hissi hissetmenin başka yollarını söyleyeceğim
1 elinizi koltukların kol koyma yerinden aşşağı sarkıtın eliniz yere deymesin ama elimi yere değdiremeyeceğim diyede elinizi kaldırmayın yani serbest kalsın eliniz 15 dk sonra ilginç bi his olacak ball yaptığınızdada aynısı oluyor .
2. teknik : ilk olarak Korzay arkadaşımın bi tekniği vardı psi ball yapmak için elleri birbirine sürtmek . oda etkili bir yöntem onuda kullanabilirsinz söyliyeyim . :) benim yöntem ise şöyle elinizi islatıp sabunlayın ama durulamayın o şekildeyken tek elimizi küçükken yaptığımız dürbün şekline getirin ve ağzına yaklaştırın yavaşça üflemeye başlayın çok fazla değil ama top gibi birşey oluşmaya başlayacak büyük cam fanus gibi gözüküyor :) sonra elinizi yavaşça kapatın yani dürbünümüzün görüntü yerini kapatın ve diğer elinizi elinizde top tutar gibi balonumuzun üstüne koyun böyle takılın :D ( artistlik haraketler yapabilirsiniz avatardaki gibi :D )
kaşık bükme : istediğiniz boyuttaki kaşığın kepçesinden tutun kaşık yere yatay olsun bişey imajene etmeyin kaşık titremeye başlayacakdır . sıkılana kdar bunu devam ettirin göreceksiniz gözle görülen bir bükülme olacakdır . Not : kaşığı tuttuğunuz kolu hiç bir yere koymayın havada asılı gibi dursun :) 2. teknik çay kaşığı lazım bunun için kaşığın baş ve kıç kısmından tutun ( burada kıç yerine ne diyeceğimi bulamadım ) kaşığın kepçesi size bakmasın yani siz çıkıntılı kısma bakacaksınız . odaklanma noktanız ise kaşığın sapı ile kepçesinin birleştiği yer olmalırıdır . dirseğinizi dizinize yada başka bir yere koyabilirsniz :) 3. teknik çay kaşığı sıcak su yada cayın içine sokun bi süre böyle beklesin bi süre sonra alın ve ilk tekniği uygulayın bu şekilde kolayca beyninizi inandırmıs olursunuz kaşığın ısındığı için birazcık azimle hamur haline geleceğine :)
yapılan bazı yanlışları söyliyeyim :
kafanızı yan tutun , dik tutun gözlerinizi kapatın açın şaşı bakın esnedikden sonra yapın abdestli yapın düzgün oturup yapın kapak çalışıp yapın . böyle şeylere inanmayın eğer bu işi zihin gücümüzle yapıyorsak ve bu zihin bizim ise benim istediğim zaman istediğim şekilde istediğim oturuşda istediğim dini inançda Y A P A B İ L İ R İ M siz ona baglı değilsiniz o enerji size bağlıdır.
METEHAN ÖZTÜRK çalınması yada kopyalanması yasak değildir . kopyalarken kendiniz bir şeyler eklemeyiniz site linki ve adımı altına yazarsanız problem yok .
|
| 24 Tem 2011, 14:32 |
Bu mesaj için T.KStyle adlı kullanıcıya teşekkür eden: SpeedyDNA (24 Tem 2011, 20:49) |
|
 |
|
SpeedyDNA
Kayıt: 15 Tem 2011, 22:12 İleti: 8 Yaş: 35Ettiği teşekkür: 8 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Re: Teknik .
Merhaba Şimdi merak ettiğim iki şey var dostum. 1) Neden bu anlatılanları insanlar fazlasıyla araştırmıyor ? Bu bulunmaz bir nimetten neden insanlar halen birbirlerini maddi çıkarlar için öldürüyorlar. 2 ) Bu mucizeye şahit olanlara gelince NEDEN acımasız insanlara karşı bir ordu kurup dünyamızı daha yaşanılır bir hale getirmiyorlar... Teşekkür ederim.. Ben buradayım çünkü ; Telekinezi gibi doğa üstü güçleri ve kainatın sırlarını gördükçe insanlara nasıl yardım edebilirim bunları öğrenmek için sizlerin yazdıkları bütün yazıları hiç sıkılmadan okuyorum... Çünkü ben sadece insanların barış içinde yaşamasını istiyorum... Bu arada henüz beynimi kontrol etmeyi başaramadım ve konsantire olmaya çalışınca başımın sol tarafı çok ağrıyor...
_________________ "Gerçek, sadece beyniniz tarafından yorumlanan elektriksel sinyallerdir"
|
| 24 Tem 2011, 20:48 |
|
 |
|
fungsclup
Kayıt: 16 Kas 2010, 08:45 İleti: 53 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 2
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
Hocam psi-ball ne işe yarıyor? Birşeyleri kırabilir misin?
|
| 24 Tem 2011, 21:52 |
|
 |
|
adım
Kayıt: 03 Ağu 2010, 11:15 İleti: 59 Yaş: 43 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
gelişirsen kırarsın
_________________ birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
|
| 25 Tem 2011, 11:25 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
SpeedyDNA insanlar bu tür şeyleri duymaya pek alışkın değiller bu yüzden fazla araştırılmıyor. ayrıca birileri anlatınca da bunları kötü şeyler olarak değerlendirenler de çoğunlukta bu yüzden telekineziyle fazla uğaşan insan yok. 2. olarak bu konuda ilerlemiş fazla insan yok. yeteneğini fazla geliştirenlerin de kendini ortaya çıkardığnı düşünsene bu gelişmiş insandan faydalanmak isteyen bazı devletler o insanları kendileriyle iş yapmaları için zorlayabilir öldürtülebilir ve daha bisürü şey olabilir.. hem o kadar basit değil hiçbirşey. senin söylediğin gibi bi ordu oluşturmak yıllar alır =)
bişe daha.. kendini kontrol etmek istiyorsan önce farkındalık çalışmalısın..
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 25 Tem 2011, 12:31 |
Bu mesaj için caryes adlı kullanıcıya teşekkür eden: SpeedyDNA (18 Mar 2012, 08:35) |
|
 |
|
T.KStyle
Kayıt: 02 Nis 2011, 18:29 İleti: 139 Yaş: 12Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
ayrıca speedy ordu kurulmasada nina bişey diye bir rus telekinetik vardı sovyetlerin onu kullandığı duymuşdum.
|
| 27 Tem 2011, 18:35 |
|
 |
|
mekanik1395
Kayıt: 27 Şub 2011, 18:45 İleti: 336 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
T.KStyle sen bu söylediklerini yapabiliyor musun ?
_________________ FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
|
| 27 Tem 2011, 18:46 |
|
 |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
Tam adı Nina Kulagina.Uzaktan metal çubuk gibi küçük şeyleri dokunmadan haraket ettirebiliyordu.Ama 1990'da öldü.
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 27 Tem 2011, 18:50 |
|
 |
|
T.KStyle
|
sence burda yazdıklarımı salladımmı hey allahım ya
|
| 28 Tem 2011, 08:46 |
|
 |
|
mekanik1395
Kayıt: 27 Şub 2011, 18:45 İleti: 336 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
Sen sallamamış olabilirsin ama sallayan çok kişi var =) Bu yüzden sadece emin olmak istedim cevabımıda aldım sağol ;)
_________________ FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
|
| 28 Tem 2011, 09:15 |
|
|