| Yazar |
Mesaj |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 sonokinezi yapımı(müthiş bir kinezi tekniği)
yankı yöntemi: boş ve sessiz bir odaya geçin her yer kapalı olsun (yankı oluşması için gereklidir) not:bunları yapmadan önce 10 dakika meditasyon yaparsanız daha kolay olur göz kapatmanıza gerek yok bir kez alkış çalın yankıyı çoğaltmaya çalışın ve yükseltebildiğinizi düşününbir kaç kez deneyin.müthiş bir konsantre olun:D ses patlaması: not:yine meditasyona maruz kalcaz:D sesin moleküller arasında iletilip sizi ulaştığını imajine edin tv kannallarıda işinize yarayabilir ve ses dalgalarınızın etrafınızda dolaştığını imajine edin ses dalgalarıyla 1 kaç hafta uğraşmanız yeter işte müthiş bir olay hava moleküllerinden enerji topu oluşturmak:D(sound ball) ses dalgalarıyla oluşmuş topu bazı yerlere atın dikkat camlara atmayın ya çok kötü bir ses gelir yada kafanıza terlik gelir yani camlar kırılır işin şakasını boşverin sakın insanlara atmayın kulak zarını zedeleyebilirsiniz
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 26 Oca 2010, 20:51 |
|
 |
|
KhornE
Kayıt: 21 Şub 2009, 20:11 İleti: 195 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 4
|
 Re: sonokinezi yapımı(müthiş bir kinezi tekniği)
zuhaa sesin molekülü olmaz dalgası olur:) saol konu için denemek lazım 1 kaç hafta
|
| 26 Oca 2010, 21:07 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
|
yanlış yazmışım moleküller yardımıyla sesin sana iletilip o sesi kontrol ediceksin yerine senin dediğin gibi yazmışım:D
|
| 26 Oca 2010, 21:09 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
sonokinezi diye biÅŸe yoktur =)
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 27 Oca 2010, 21:46 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
off... Ah birde sadece ortaya laf atıp kaçmasanız... Deseniz BENCE yoktur çüknü şöyle şöyle, şu ise benim kanıtımdır... gibi. Sonra başkaları birşey anlamıyor ve de yanlış olduğunu söylüyorlar ama sen kanıtları bildiğin için karşı çıkıyorsun. Fenomen'e rica etsende şunların açıklamasını konular halinde gönderse... Ben pek görüşemiyorumda onunla.
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 27 Oca 2010, 22:57 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
Farzetki böyle bişey yok esra. Peki o zaman ... Tk diyede bişey yok!? Bunları bölümlere ayırmışlar diye hepsne tek tek yokmu diceksin. İnsan beyni herşeyi yapabilir. İlaa bu bölümlere ayrılması şart değil. İsterse eğer kayayı havaya uçurur... İsterse enerjisindne top yapıp millete salllar... isterse ses dalgalarından ses topu atar milletin camına ... Sen bu tür şeyleri inkar ederek TK yı inkar ediyosun fark ettiysen... Bunlar olmak zorunda değil ama insan isterse yapar. Diyelimki bilinmeyen bi kinezi olsun sen buldun bunu ismini esrakinezi koydun... Bu kinezide ses dalgalarını toplayıp bi yere atabiliosun. Yine bu yok dermiydin !?
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 28 Oca 2010, 09:02 |
|
 |
|
**profesyonel**
|
esra sonokinezi yoksa ses dalgaları diye bir şeyde yoktur:@
|
| 28 Oca 2010, 11:19 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
timuçin evet yok derdim. ses dalgasıyla sonokinezi aynı şey değil. sen yapabiliyo musun acaba sinan??? yapamıyosun o zaman uğraşma..
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 28 Oca 2010, 11:31 |
|
 |
|
**profesyonel**
|
yapmadığımı nerden biliyosun ben daha sonokinezide acemide olsam yapıyorum:D
|
| 28 Oca 2010, 15:35 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
Esranın yani daha doğrusu ferdi abinin demek istediği bunların hepsi gereksiz böyle şeyler yok bizim enerjimiz var ve onu kullanarak istediğimizi yaparız bunların hepsi bir(aynı) şeydir ve ayrı bir bölüm olarak görmek gereksizdir. Fakat chi enerjini çok geliştirsen bile ateşi kontrol ederken düşündüklerinle toprağı kontrol ederken düşündüklerin bir olmayacaktır. Bazı farklı teknikler, düşünceler yerine göre daha etkili olacaktır. Bu yüzden bunların ayrı bir birim olarak alınması daha mantıklı, bence.
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 28 Oca 2010, 17:29 |
|
|