|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 12:58
|
sonokinezi yapımı(müthiş bir kinezi tekniği)
| Yazar |
Mesaj |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
 Re: sonokinezi yapımı(müthiş bir kinezi tekniği)
Denememek için neden yok diye düşünüyorum .. Deneyipte görelim ismin yanlış yazılması birşey değiştirmez eğer olursa sanırım işime çok yarayacak :) Teşekkürler ..
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 28 Oca 2010, 17:35 |
|
 |
|
SamedTarik
Kayıt: 26 Ekm 2011, 16:05 İleti: 58 Yaş: 14Konum: napıcan konumu :D Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
|
ses atomların titreşmesi ile oluşur. yani ısı, ses hatta n.c.c. ve psiwhell bile aynı temele dayanır: hareket ettirmek. eğer atomları çarpıştırabilirseniz neden olmasın bu ses olayı?.. başarılar herkese.
_________________ «««\karanlığın çırağı/»»»
|
| 11 May 2012, 17:16 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
denemeyin bence
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 11 May 2012, 19:06 |
|
 |
|
turab
Kayıt: 01 Mar 2012, 15:01 İleti: 200 Yaş: 16Konum: Uzay Ve Ben Ettiği teşekkür: 32 Aldığı teşekkür: 7
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
|
CARYES haklı sonokinezi yoktur
_________________ UFOLOG ARASTIRMACI
www.uubam.com
facebook.com/UUBAM
[if]http://i33.tinypic.com/4trj91.jpg[/if]
|
| 12 May 2012, 09:12 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
|
Yaklaşık 2 sene önce yazdığım yorumumun tam tersi olarak düşübüyorum.Evet,Sonokinezi diye bir şey yoktur.Tıpkı ışığı kontrol etme veya ısıyı kontrol etme de olduğu gibi.Çünkü bunlar Kuantum fiziğiyle açıklanacak şeyler biliyoruz ki sesi etkileyen faktörler sesin kaynağında meydana gelen titreşimlerdir.Atomlar titreşirler ve zincirleme reaksiyon gibi titreşim bir diğerine ve bir diğerine aktarılır.Ses durdurulabilir yansıtılabilir ama şekil verilemez veya atılamaz çünkü bunun sebebi bir atom değil zincirleme reaksiyonda olduğu gibi sürekli artış gösterir ve bir gazın içerisinde bile çok yüksek sayıda atom bulunur.Bu atomları kontrol etmek ve bir titreşimin diğer atomlara aktarılmasını beyin gücüyle durdurmak her bir açıdan düşünsekte İMKANSIZDIR.Bunu yapabilmek için etrafı havasız bir ortama koymak gerekirdi ki titreşim diğer bir atoma gönderilemeyeceği için daha az bir ömrü olurdu.Şöyle açıklayayım siz bir katıya havasız bir ortamda vurursanız sesini duyamazsınız veya az atomlu bir ortamda vurursanız çok az duyarsınız veya duyamayacağınız kadar azdır.Yani sen sesin ilk oluştuğu ortamdaki atomları koruyup diğer atomların yok olmasını sağlayabilseydin bile gaz atomları etrafa dağılacak ve ses çok azalacaktır veya birbirinden aşırı miktarda uzaklaşan atomlardan dolayı iletilemeyeceklerdir.Dolayısıyla böyle bir şeyi yapmak beyin gücü için bile imkansız :)
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 12 May 2012, 17:25 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 970 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 147
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
Profesyonel 10 numar ayrum yapıyosun iyi güzelde bu kadar bilimsel konuşmasan :D Daha basit,kısa ve öz konuşsanda bizde daha rahat okuyup daha rahat anlayabilsek :D Şaka bi yana gerçekten çok güzel açıklıyosun helal olsun :)
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 12 May 2012, 18:05 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 970 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 147
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 12 May 2012, 18:05 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
|
böyle düşündğünü biliyordum :D
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 12 May 2012, 19:15 |
|
|
| |