|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 12:39
|
psi wheel i basardım simdi ne yapmalıyım sırada sizce ne va?
| Yazar |
Mesaj |
|
dngsz
İl Temsilcisi
Kayıt: 14 Şub 2009, 10:27 İleti: 441 Yaş: 18Konum: suz (: Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
 Re: psi wheel i basardım simdi ne yapmalıyım sırada sizce ne va?
banane bundan :D 2 günde tamamen hakim olamazsın bu kadar kolay değil anladınmı TK ...
_________________ Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam.. Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
|
| 15 Åžub 2010, 20:48 |
|
 |
|
mrtmermer
Kayıt: 09 Mar 2010, 13:29 İleti: 13 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: psi wheel i basardım simdi ne yapmalıyım sırada sizce ne va?
bende sabah en az 30 tur çevirip hatta düşündüğüm zaman hızının 2 katına çıkartırken şimdi 10 tur döndürmek zor oluyor.. sanırım motivasyon kuramıyorum..:) ben şimdilik rahatlıkla kağıdı çevirdiğim zaman kapağa geçircem:)
_________________ İnsanlar da Ay'a Benzerler... Herzaman Göstermedikleri Bir Yüzü Vardır...
|
| 09 Mar 2010, 15:23 |
|
 |
|
sumeyyegungor
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 11 Oca 2012, 20:25 İleti: 7 Yaş: 14 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 42 Konya
|
 Re: psi wheel i basardım simdi ne yapmalıyım sırada sizce ne
Psi-Wheel Kaç Dakika Aralıklarla Ve Kaç Kere Yapılmalı ? Telekineziye Yeni Başladım Yardıma İhtiyacım Var :(
|
| 12 Oca 2012, 17:27 |
|
 |
|
gizlicocukk
Kayıt: 04 Arl 2011, 13:01 İleti: 20 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 2 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 31 Hatay
|
Kaşık bükmeye ne zaman geçecek
_________________ BuRaKoRaY
|
| 16 Oca 2012, 15:47 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 970 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 147
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
dngsz çok haklı.Ben 3 ayda tam hakimlik sağlayabildim.Ve benim 2.günümde psi wheel bırak hakim olmayı 2 mm bile oynamıyodu :D kim olursa olsun 2 günde psi wheele hakim olamaz.dngsz e katılıyorum.
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 16 Oca 2012, 17:06 |
|
 |
|
onur2748
Kayıt: 18 Mar 2012, 21:35 İleti: 24 Yaş: 18 Konum: Bağcılar Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
arkadaşlar yorumlara baktımda millet çok sabırsız.ben 5 gündür deniyorum sadece kayıt olduğum zamanda bir kaç soru sordum forumda yazmayan ama kafama takılan sorular gerisini zamana bıraktım bakın psi-wheel çalışıyorsanız kapak tekniğini kullanın mesela ben 2 defa kullandım dahada kullanmayacam eğer ben bi kapağa bakarsam saatlerce cıkmıyorum 1 saat 2 saat hiçbişey düşünmeden bakabiliyorum ve bunu beni resmen rahatlatıyor o yüzden kons ve dikkatim cok yüksek olduğunu farkettim ve bugün 5.günüm kağıdı artık hareket ettirebiliyorum ve inanıyorum ki 1 2 haftaya(zamanla) mesafeyide arttırırım yönünüde belirlerim.ben buna inanıyorum ve yeni başlayanlara tavsiyem
Sabır ! Konsantrasyon ! İnanç
_________________ rabbime hamd-ü senalar olsun, yazdırıyor ilham kalemi elhamdülillah,yolundayım ne edeyim alemi
|
| 22 Mar 2012, 23:59 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 2 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|