Psi Wheel Döndüremeyen Kalmayacak!!!
şimdi psi wheel imizi hazırladık diyelim.
önce 0 düşünce durumuna geçmemiz için arkamıza yaslanalım rahatlayabileceğimiz en iyi posizyonu alalım uzanalım,bağdaş kuralım vs. orası size kalmış ve gözlerimizi kapatalım.şöyle düşünelim eğer aklımdaki herşeyi silemezsem bu kağıt dönmeyecek ve ben onu döndüreceğime inanıyorum.sonra dünyada sadece siz ve psi wheel inizin olduğunu düşünün.birbirinizin her dediğini yapıyorsunuz ve siz ona seni döndüreceğim evet buna inanıyorum diyin ve etrafınızdaki eşyalardan enerji aldığınızı düşünün ve bu enerjiyi göğüsünüzün ortasında biriktirin ve yavaşça kollarınızdan ellerinize aktardığınızı düşünün.
Artık elleriniz ısınmaya başlayacak ellerinizin o kadar ısındığını düşünün ki sanki bir alev topu oluşturuyor

artık biraz yavaşlayın ve şöyle düşünün zaten bu kağıdı herkes döndürüyor bende döndürürüm ve inşallah allah bana yardım eder.UNUTMAYIN ALLAH İSTEMEZSE HİÇBİR ŞEY OLMAZ.
artık gözlerinizi açabilirsiniz ve psi wheel inize biraz bakın iyice odaklandığınızı hissettiğinizde evet birazdan seni döndüreceğim diyin ve iki elinizi avucunuz psi wheel i görecek şekilde açınız

kağıda gerçekten odaklandığınızda hiçbir şey düşünmeyin ve kağıdın biraz kıpraştığını göreceksiniz (genellikle ilk deneyişte ) artık düşünce gücünüzü biraz zorlayın kağıda dönmesini söyleyin

ve göreceksiniz ki kağıt dönmeye başlayacak.İlk denemelerde başarısız olursanız kafaya takmayın biraz alıştırma ile yapabilirsiniz.
Yazıların hepsini okuduysanız ve Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Alıntı falan değildir anlatım bana aittir.
NOT:İlk olarak aliminyum folyo kullanmanızı tavsiye ederim kağıttan daha kolay dönüyor ve daha küçük kağıt kullanın.
Soru:
Dediklerinizin hepsini yaptım ama yinede döndüremiyorum.Neden?Cevap:
Benim size tavsiyem biraz kapak çalışması yapmalısınız.Soru:
Kapak Çalışması Nedir?Cevap:
Kapak çalışması bir pet şişenin kapağını ters çevirip kapağın içindeki o tümsek gibi olan yere dikkatlice,hiçbir şey düşünmeden boş boş bakmaktır.Soru:
Kapak çalışması benim ne işime yarar?Cevap:
Kapak çalışması sizin konsantre gücünüzü arttırır ve psi wheel i çok daha kolay döndürmenizi sağlar//Options
İzinsiz paylaşılması
AYIP ve yasaktır..!