Çok kolay bir teknik kendi buluşum şimdi adım adım anlatacağım:- İlk önce ellerinizi yıkayın özellikle parmak aralarınızı kirli olsada olmasada bu enerjiyi hissetmemizi kolaylaştıracakdır.
- Daha sonra ellerinizi kafamıza parelel şekilde tutun ve ayakta olun oturmayın.
- Hiç bir şey düşünmeden ellerinizi ileri geri hareket etirin bir süre sonra kemiklerinizde gıcır gıcır edicektir.
- Bu alıştırmayı yeni başlayanlar 1 hafta yapsınlar.
- Şimdi gerçek psi ball'a geçiyoruz...
- Elerinizi aynı pozisyonda tutun (kafanıza paralel)
- Dünyadan enerji çekin. (sıcak soğuk farketmez) Bu enerji ayaklarınızdan başlasın elerinize ordanda avuçlarına gelip psi ball'ı beslesin. Bu nu yaparken ayakta ve çıplak ayakta düz bir zeminde yapın. sıcak enerji istiyorsanız parke gibi soğuk olmayan zeminlerde enerji çekin. Soğuk enerji istiyorsanız mermer tercihimdir enerjiyi mermer gibi soğut zeminlerden çekin.
- Dünyadan gelen bu enerji sizin psi ballı güçlendirecektir.
- bu alıştırmayı 1.5 ay yapın.
Şimdi Programlamaya Geçtik..- Psi ball'ı iyice elle tutulur biçimde yaptıkdan sonra yeterince güçlü olduğunu düşündüğünüz bir anda onu programlayın bu biraz ciddiyet gerektiriyor.
- Ciddi olun gülmeyin. Kapıyı yarım açın ve psi ball'ı kapıya fırlatırken psi balınızın kapıyı açtığı veya kapatığını düşünün. Kollarınız çok ağrır, halsiz olursunuz ve iştahınız karçar normaldir.
Bu alıştırmayı başarana dek yapın..
Şimdi Renklendirmeye geçtik.- Burda çok tepki alıyorum. Evet psi ball renklenmez görünmez fakat burda bahsetdiğimiz şey şu elementler yardımıyla psi ballı daha iyi hissetmek.
forumda renklendirme konusu daha önce açılmış buraya koymaya gerek görmüyorum sadece şunu belirtmek istedim yukardaki aşamaların hepsini yaptıkdan sonra renklendirmeye geçiyorsunuz.
- İşallah yanlış söylediğim veya atladığım bişey yoktur.
- İyi İftarlar...
Kaynak:
http://www.gizlienerjimiz.com/ßy_Kanser -
BuÄŸra SANAÄž