| Yazar |
Mesaj |
|
Korzay Koçak
İl Temsilcisi
Kayıt: 09 Mar 2011, 18:46 İleti: 239 Yaş: 19Konum: Mugla Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
 Levitasyon Tekniği - Korzay Koçak
Levitasyondan ve uyguladığım teknikten bahsedicem. Öncelikle biraz levitasyonu tanıyalım. Levitasyon , bedenin yada cisimlerin yer çekimine zıt yönde , eşit veya büyük bir enerjinin kuvvettiyle havada asılı kalması yada yükselmesi olayıdır. Bu tanımdan yola çıkarak , amacımızın yer çekimini etkisiz hale getirmek olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Yer çekimini etkisiz hale getirmek fizik kurallarına aykırı bir durum. Ancak , Beyin sinyalleri ile kuvvet uygulanabilir yada uygulanan kuvvet 0 (sıfır) hale getirilebilir. Biz levitasyon yaparken uygulanan yer çekimini beyin gücü ile sıfır hale getirmeye çalışacağız. Şimdi bedeni levite edilmesi için uyguladığım tekniğe geçelim :
TEKNİK :
- Levitasyona başlamadan önce bedeninizin dinç olduğundan emin olun. Hastaysanız yada yorgunsanız başarılı olabileceğinizi sanmıyorum. - İmajinasyon ile yapacağız bunuda. İmajine etmeniz gereken şey , bedeninizin ağırlaştığını düşünün. Vucudunuzun taşıyamayacak kadar ağırlaştığını düşünün. Bunu hissedin ve bir kaç dk bu şekilde düşünmeye devam edin. - Aniden zıt düşünmeye başlayın . Vucudunuzun çok hafiflediğini hareket edemediğinizi düşünün. Bu andan itibaren ayaklarınızdan omurilik soğanınıza kadar bir sızlama yada karıncalanma hissedeceksiniz. Bunu hissettiğiniz anda ayaklarınızı yavş yavaş parmak ucunuza kadar kaldırın. Parmak uçlarınızda durun yani. Bir kaç saniye sonrada parmak uçlarınızda havaya kalkacaktır. - İşte Bedeninizi Levite ettiniz. Bu Levitasyon anında gülmeye başlayabilirsiniz. Dikkatiniz dağılır yani. İlk denemelerde olur bu genelde. Ve bedeniniz yerçekimi etkisine girer tekrardan. İşte teknik bu kadar.
Videolu anlatımda yapıcam yakında.
Not: Levitasyon anında bahsettiğim karıncalanma veya ağrı olur. Kalıcı bir ağrı değildir.
Kolay gelsin..
Korzay Koçak.
_________________- Facebook Sayfası : Facebook.com/kocak.korzay - Twitter Sayfası : Twitter.com/korzaykocak
KorzayKocak.blogspot.com

INVISIBLUE
|
| 05 Tem 2011, 14:32 |
|
 |
|
Cavasta
Acemiler Kaptanı
Kayıt: 16 Haz 2011, 08:53 İleti: 87 Yaş: 12Konum: Düşüncenin GüCü Ettiği teşekkür: 2 Aldığı teşekkür: 16
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
|
 Re: Levitasyon Tekniği - Korzay Koçak
Sen yapabildinmi bunu acaba
_________________ group1075228@groupsim.com
|
| 05 Tem 2011, 15:51 |
|
 |
|
Tres
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 05 Tem 2011, 13:03 İleti: 5 Yaş: 17 Konum: Antalya Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Daha kağıt çeviremedim bu çok zor :D
|
| 05 Tem 2011, 15:55 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
criss angelin uçma ilizyonunu yaparsın sen videoda kimi kandırıyosun sen ya levitasyonu öyle bi anlatmışsın ki bunu okuyan her çocuk uçacağını sanacak şimdi :D
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 05 Tem 2011, 17:01 |
|
 |
|
Zek Asakura
Kayıt: 06 Haz 2011, 16:14 İleti: 192 Yaş: 20Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim Ettiği teşekkür: 10 Aldığı teşekkür: 9
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
|
Aynen katılıyorum uçan olursada kendini süperman zanneder :D:D
_________________ Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
|
| 05 Tem 2011, 17:45 |
|
 |
|
Korzay Koçak
İl Temsilcisi
Kayıt: 09 Mar 2011, 18:46 İleti: 239 Yaş: 19Konum: Mugla Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
Yapmayın o zaman .)
_________________- Facebook Sayfası : Facebook.com/kocak.korzay - Twitter Sayfası : Twitter.com/korzaykocak
KorzayKocak.blogspot.com

INVISIBLUE
|
| 05 Tem 2011, 20:29 |
|
 |
|
qnur55
Kayıt: 10 Oca 2011, 18:15 İleti: 118 Yaş: 14Konum: Samsun 4EveR Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
Zor ama imkansız değil.Belkide Asıl bunu düşünmek lazım kim bilir :)
_________________ Hayal Gücü Hayal Ürünü DEĞİLDİR..!!
|
| 06 Tem 2011, 15:27 |
|
 |
|
muhammet
Kayıt: 24 Şub 2011, 21:48 İleti: 581 Yaş: 15Konum: canımın istediği yerde... Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 5
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
|
bu tekniğe bir hafta uğrassak yapabilirmiyiz çünkü uzun teknikleri hiç yapamıyorum:)
_________________brain to start the war!!! Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!  Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
|
| 07 Tem 2011, 12:25 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 07 Tem 2011, 12:44 |
|
 |
|
muhammet
Kayıt: 24 Şub 2011, 21:48 İleti: 581 Yaş: 15Konum: canımın istediği yerde... Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 5
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
|
o zaman yapmıyorum :))
_________________brain to start the war!!! Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!  Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
|
| 07 Tem 2011, 12:46 |
|
|