|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 11:43
|
gerçekler neler yardım edin !!! Chi enerjisi gerçek mi?
| Yazar |
Mesaj |
|
pijey
Kayıt: 21 Tem 2011, 09:21 İleti: 53 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
 Re: gerçekler neler yardım edin !!! Chi enerjisi gerçek mi?
diyarbakır müftüsünü ara.olmadı başka bi yerin müftüsünü ara :D birde alo fetva hattı diye bi yer var ama oda müftülük tabiki fakat neresinin onu bilmiyorum.numaraları int den bulabilrsin.ben aricam da üşeniyom ya :D ararsam müftünün cevabını aynen koycam foruma (ki aricam zaten allah izin verirse)
_________________ kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...
|
| 19 Ağu 2011, 11:42 |
|
 |
|
cehalet
Kayıt: 20 Eyl 2008, 19:06 İleti: 269 Yaş: 22Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 8
|
Koyarsan büyük sevaba girersin hem de herkes faydalanmış olur dostum...
_________________ Sınanıyorsunuz...
|
| 19 Ağu 2011, 15:26 |
|
 |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
Chi enerjsini sormak için arayacaksan bence hiçbir bilgi veremezler çünkü chi enerjisini çoğu bilmiyor.Zaten gösterdiğim ayetlere bakarsan İslam'da da açıkça geçtiğini görürsün ve cehaletin dediği gibi önemli olan niyet ve bu yeteneklerini geliştirince bunların kendimizdeki bir güçten dolayı değil Allah'ın kudreti ile olduğunu unutmamak.
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 19 Ağu 2011, 20:32 |
|
 |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
Ayrıca unutmadan söyliyeyim daha yeni aklıma geldi chi enerjisinin İslam'daki karşılığı ruhtur.
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 20 Ağu 2011, 15:51 |
|
 |
|
T.KStyle
Kayıt: 02 Nis 2011, 18:29 İleti: 139 Yaş: 12Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
bu arada doğuda olan arkadaşlar üzülmesin benim gibi :) ama tam doğu olmasın oralar tam mahrumiyet :D böyle van ağrı felan . Doğuda mentalizm büyücülük gibi inançlar daha yaygındır arkadaşlar böyle yaşadığınız köyün yada şehrin dervişi felan varsa görüşün bi onla ne ayak bişeler biliomu yoksa amele grubumu :D
|
| 31 Ağu 2011, 22:04 |
|
 |
|
kleo26
Kayıt: 27 Arl 2010, 15:20 İleti: 59 Yaş: 12Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
chi enerjisi doğada bulunan saf enerjidir doğa dışında kontrol edilmesi neredeyse imkansızdır eğer çok çalışırsanız ve gerçekten istiyorsanız Çalışmalarınızı doğada yapmanız önerilir
| 20 Eyl 2011, 14:04 |
|
 |
|
mersida
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 16 Ağu 2011, 03:15 İleti: 1 Yaş: 21 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 42 Konya
|
Chi enerjisinin varlığı Nat Geo Wild de bir programda ispatlandı, adamın boğazına mızrak dayıyorlar, adam mızrağa yaslanıo mızrak kıvrılıyor, sırtına saatte 220 km lik hızla sopa ile vuruyorlar, ve 150 kg baskı uygulanıyor adamın gırtlagı delinmiyor, ayrıca gırtlak vucuttaki en korumasız yerlerden biri..
|
| 26 Eyl 2011, 15:16 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 2 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|