|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 11:41
|
ENERJİYİ CİSME YÖNLENDİRMEK(RESİMLİ ANLATIM)
| Yazar |
Mesaj |
|
NMTD!
Kayıt: 18 Arl 2011, 11:40 İleti: 7 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 42 Konya
|
 Re: ENERJİYİ CİSME YÖNLENDİRMEK(RESİMLİ ANLATIM)
Açıkcası ben daha yeniyim aranızda, fakat orada okuduğumu anlamamısım, bu da problem tabi. fakat  bunu görmüştüm, ve benzer bir video. o yüzden böyle denedim. :) konu eklemiştim daha video falan eklemiştim de kabul edilmemiş galiba. Kendi videolarımı falan yayınlamayı düşünüyorum.orada varsa hatam gösterebilirsiniz.
_________________ [if]http://c1112.hizliresim.com/s/m/16luk.png[/if]
|
| 19 Arl 2011, 19:14 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
akış sırasında cisimde herhangi bir etki gözlemleyemiyorsan ve ellerin ısınıyorsa o zaman enerji tıkanmış demektir ama pyrokinezi de durum biraz farklı enerji kanalları açık olanlar enerjilerini ateş gibi bir hale getirerek akıtıyorlar ve cisme etki ediyor ama enerji kanalları tıkalı olan biri pyrokinezide başarılı olamaz ayrıca pyrokinezi enerjinin doğasını bozduğu için kronik rahatsızlıklara sebep olmaktadır, o yüzden pyrokineziyle ilgili en popüler uygulama olan kaşık bükmeyi ateş enerjisiyle değil de enerjiyi odak noktasında toplayarak yapılırsa daha iyi olur ki genelde o şekilde yapılıyor. bu konularla ilgili bikaç aydınlanmamış nokta daha var araştırmalarım devam ediyor:)
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 19 Arl 2011, 19:17 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
|
aslında her şekilde ellerden enerji çıkar ama en doğru ve en çok enerji akışını 1 ve 2de gösterilen doğrultularda elde edebilirsin
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
|
| 19 Arl 2011, 19:23 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
|
sağol kardeş cümlemizden, bu teknikleri uygula yakında yeni bir teknik daha paylaşıcam yine enerjiyi yönlendirme ile ilgili. denemeye devam et:)
|
| 19 Arl 2011, 19:28 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
|
aslında bu tekniği destekleyici zor bi teknik daha var, yine de tek başına bu teknik işe yarıyor:)
|
| 19 Arl 2011, 19:38 |
|
 |
|
blood61
Kayıt: 03 Ağu 2011, 00:52 İleti: 8 Yaş: 21 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
şimdi anladım çok sağol...
|
| 19 Arl 2011, 20:49 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 3 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|