| Yazar |
Mesaj |
|
Hidrokinesis
Kayıt: 20 May 2010, 05:27 İleti: 86 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
 ELEMENT KONTROLU SİTE İÇİN
millet bir iki hafta önce hiydrokinetic adlı arkadasımıs kendine ögrenci gurubu kurdu ve başlıga şifre koymuş işe bakin.. element kontrolü hakkında bir kitaptan söz etti bu .. ben bu kitabı araştırıyorum..bulunca sizlere verecegm emin olabilirsiniz bide bu arkadasımızın elelmetler konusunuda deneyimleri warmıs.. umrumda degil .. deneyimleri en güzel ögrenilen kendi edindigimiz deneyimlerdir
benim sinirlendigim nokta bize neden kitabı veya konuları vermiyor.. ogrencleri varmıs onlarla ilgilenecekmis grup kurmus flan flan ilgilenmene gerek yok söleseydin mesaj atmaz soru da sormazdık .. .... ne yapmaya calıstıgını anlamadım
ve cok gülüyor neden acaba ahahe hiihi ... bizimi ciddiye almıyor yaptıgı işi mi anlamadım
neyse ben onun elindeki kitabı bulana kadar brakmıcam bu element işini hırslı ve bilincli olun hiçkimse hiçkimseden üstün degildir.
|
| 27 AÄŸu 2010, 08:37 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
 Re: ELEMENT KONTROLU SİTE İÇİN
sen hata edersin. diğerlerinide kendinide yakarsın. ayrıca dediğim gibi bilgi hak edene verilir. bu gücü kötüye kullanmayacağınızı nerden bilicem. git araştır bul kitabı kendin öğren ama bu nefretle zarara uğrayacaksın başlık değil bölüm şifreli
ayrıca gülmeyi seviyorum hihihihihihihihihihhi :D
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 27 AÄŸu 2010, 08:51 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
ayrıca o kitabı bulamazsın. bulsanda elde etmen zor. geçmiş yüzyıllarda biri tarafından yazılmış. buraya kadar sorunsuz gelmiş ama piyasada az. nette de yok. bence zaman harcayacağına git başka işlerle uğraş mesela levitasyon. ben levitasyonu çok severim. yapanlarada imrenir kıskanırım.
gülmek paraylamı ?? seviyorum işte hahahahahahhahahahahahah
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 27 AÄŸu 2010, 08:54 |
|
 |
|
cehalet
Kayıt: 20 Eyl 2008, 19:06 İleti: 269 Yaş: 22Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 8
|
Grupta sadece kitaptan alıntı yapılmayacak,kitapta verilmeyen ekbilgiler ve bazı sırlar da arkadaşlara sunulacak.Bunlar sadece tek bir kitaptan toplanmış bilgiler değil uzun araştırmalar ve deneyimlerin sonucu olacak.Bu kadar nefrete de gerek yok sakin olun lütfen.Aynı kitaba bende sahibim ama emin olun vereceğimiz derslerde o kitap sadece bir temel olacak...
_________________ Sınanıyorsunuz...
|
| 27 AÄŸu 2010, 10:29 |
|
 |
|
betha
Kayıt: 04 Ağu 2010, 20:17 İleti: 1 Yaş: 21 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
yine de bu sitede şifreli bir bölüm olmasını gerektirir mi ? göstereceğiniz her şey bir kinle nefretle kötüye de kullanılabilir. yaptığınız işin bir bilimselliği olmalı. siz iyiyi ve kötüyü tartan bir terazi değilsiniz ki bunu saklamak için bu bahanenin arkasına sığınabilme hakkınız olsun. ben şimdi desem ki "necrokinesis ile bu sabah 5 tane insana acı çektirdim" sanki geceleri uyuyamayacaksınız. geçiniz bunları. he şöyle derseniz "ben bu sayfada falan filanım istediğimi yaparım" o zaman da üyeleriniz eninde sonunda bu postu görüp bilimsel bir insan mı yoksa sadece tabiri caizse "kurusıkı" mı olduğunuzu anlayacaklardır. sabıka kaydında kötü bir şey mi gördünüz? ispat edemediğiniz şeylerin üzerine hikayeler yazmayın lütfen. bir şey paylaşacaksanız paylaşın. şimdi bunu gören yönetici silecek ama ben de çok merak ediyorum. siz bu forumu neden açtınız ? insanlarla bir şeyler paylaşmak için. o halde niye şifre var ? hani "hazır değil" tipi bahaneler sizi doğmamış çocuğa don biçen yöneticiler yapar. gülmek yerine kendiyle çelişmemeye dikkat etse bazı arkadaşlar belki kahkahaların arasında yaptıkları hataların farkına varabilirler. vereceğiniz eğitimde kitap bir temel olsa dahi insanların anlayabilmek için kitaba ihtiyaçları olabilir. savunulacak tek bir yanınız dahi yok siz hala gülüyorsunuz. nereye kadar kapalı tutacaksınız bölümü merak ediyorum.
|
| 27 AÄŸu 2010, 13:37 |
|
 |
|
cehalet
Kayıt: 20 Eyl 2008, 19:06 İleti: 269 Yaş: 22Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 8
|
Ben bu sözlerinizin ardında kıskançlık ve egoistlik seziyorum.Oradaki kişilerin seçimine katılmadım ama tahminim oradaki kişilerin bizim anlatacağımız şeyleri kullanabilecek kadar olgun olup olmadığına bakılarak kişiler seçilmiştir.Belki de sadece sizin yaptığınız gibi yapanlar çıkacak diye orayı kilitlemişlerdir.Belki birtek kendini haklı gören insanların anlatacaklarımızı hak etmediğini düşündüğümüz için kilitlidir orası.Belki sığ insanların,sizin gibi düşünen insanların başkalarının aklını karıştırmasını engellemek için kapatılmıştır?Nereye kadar kapalı tutulacağına gelince onu akrepkrala sorun.Ben bilgileri her türlü paylaşabilirim ama yöneticiler öyle uygun görmüşse ve burası onların sitesi olduğuna göre bu konuda yargı sizin hakkınız değil.Ayrıca bizim vicdanımızın ne olgunlukta olduğunu bilmeden nasıl rahat konuşursunuz ki?İftira ediyorsanız vebalini nasıl taşıyacaksınız?Baştan aşağı egoyla donanmış bir öfke sizinkisi...
_________________ Sınanıyorsunuz...
|
| 27 AÄŸu 2010, 14:54 |
|
 |
|
özgür oğlan
Kayıt: 08 Haz 2010, 12:30 İleti: 32 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
ya ben çok istom ama msj atamıorum bana yardım edermisin ben elementlerle çok ilgileniorum lütfen bir yardım et ders almayı çok istiorum hydrokinetic
|
| 27 AÄŸu 2010, 19:08 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
bakın hydrokinezi ve cehalet arkadaşımızın söyledikleri çok mantıklı saygılı olmaktan başka çare yok ... onlar bilgilerin kötü amaçlı kullanılacağına inanıyo ve bu bilgileri herkese vermek zorunda değiller ( güvenmediklerine ... ) yani kıskanmanın bi manası yok ........ özenç sende milleti tahrik etme :D
edit: konuyu tam okumadan yazmıştım bunu ama cehalet arkadaşımız söylemiş pardon fazla üstünlük taslamak gibi amacım yok sadece olayı açıklamak istedim kusurabakmayın...
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 27 AÄŸu 2010, 20:07 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
|
bu bilgilerin yüzyıllarca saklanmasının nedeni bu konuyu açanlar gibiler. sizin kafadan adamlar olmasaydı şimdi herkes kayalarla oynayabilirdi. cehalet haklı. o kitabı bulamazsınız. bulsanızda sadece o kitaptakiler işinize yaramaz. BİLGİ HAK EDENE VERİLİR. bunu defalarca söyledim ;)
|
| 28 AÄŸu 2010, 08:09 |
|
 |
|
emresenosun
Kayıt: 29 Arl 2009, 17:09 İleti: 8 Yaş: 32 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
gercekten cok saçma bir karar sitenin üyesiyiz fakat yararlanamiyoruz
|
| 28 AÄŸu 2010, 08:49 |
|
|