| Yazar |
Mesaj |
|
kinettik
Kayıt: 08 Haz 2010, 11:33 İleti: 4 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 cisim itmeyle ilgili yardım lütfen
arkadaşlar telekineziye başlayalı 3-4 gün oldu psi wheel i 10-15 tur döndürüyorum aralıksız ama hala arasıra odaklanıp döndüremediğim sadece kıpırdattığım oluyo öyle olunca yeni bitane yapıyorum düzeliyo.Araştırdım ve şu sonuca vardım psi wheel i döndürmek ile cisim itmek arasında sadece zorluk farkı olduğunu buldum sizce nekadar süre sonra küçücük kağıt parçaları itmeye başlarım 1 hafta daha çalışsam itebilirmiyim? Okulun son günleri gitmiyorum bütüngün evde çalışıyorum haftaya cuma neler yapabilirim? yorum yaparsanız sevinirim
|
| 08 Haz 2010, 17:14 |
|
 |
|
meLanKoLiaa
Kayıt: 23 Nis 2010, 20:25 İleti: 30 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: cisim itmeyle ilgili yardım lütfen
ben çok bilgili deilim başkaları sana yardımcı olacaktır ama BENCE haftaya o kağıt parçalarını itersn 1 hafta boyunca dediğin kadar çalışırsan :))
|
| 08 Haz 2010, 18:47 |
|
 |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 517 Yaş: 18Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 5
|
Arkadaşlar. Bu öyle 1 haftada böyle yapsam 2 ayda böyle yapsam diyeceğiniz bir şey değil. Düzenli olarak çalışın, birilerine hava atmak için çalışmayın... Kimseye de sormayın ne kadar sürede olacak diye. Kendiniz anlamaya çalışın :)
|
| 08 Haz 2010, 19:05 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
küçücük kağıt parçası dediğin şeyi itmek için güçlü bir enerjiye sahip olman lazım ki yuvarlanma yüzeyi olmayan cisimleri itmek büyüklük veya küçüklüğüne bağlı değildir, enerjinin düzeyine bağlıdır. 1 hafta sonra sen ancak üfleyerek hareket ettirebilirsin o küçücük kağıt parçasını. telekineziyi hafife almayın arkadaşlar bilgisayar oyunu oynamıyorsunuz, sen 1 yıldan fazla çalışsan bile BELKİ DE o küçücük kağıdı oynatamayabilirsin. kısaca telekinezi zordur, kolaydır diyenler ya çok atıyordur ya da gelişim sürecinde neler yaşadıklarını çoktan unutmuştur..
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 08 Haz 2010, 20:17 |
|
 |
|
gabrielgray
Kayıt: 10 Mar 2010, 21:34 İleti: 517 Yaş: 18Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 5
|
Aynen.. Zor olmasa ne anlamı kalırdı
|
| 08 Haz 2010, 21:25 |
|
 |
|
cemadag96
Kayıt: 08 Haz 2010, 23:03 İleti: 1 Yaş: 15 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
slm ben yeni üyeyim 3 ay önce başladım çook rahat psi whell çok rahat pipet çevirme yuapıyorum fakat cizim itemiyorum anlayacagın buu çok zor arkadaşlr ben de sorun var ben bakınca dönüo elimi yaklaştırınca fakat ben düşünmüyorum die bilirim nerdeyse istem dışı sadece içimden dön düom ama hayal etmiorm edemiorm nedense sadece içimden dön diorm oluo bu nedir
|
| 08 Haz 2010, 23:10 |
|
 |
|
meLanKoLiaa
Kayıt: 23 Nis 2010, 20:25 İleti: 30 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
sanırım yanlş bilgi vermişim :) nese bilgili deilm demiştm zaten.ya bnmde bir sorum var psi wheeli kontrol etmekle ilgili bi konu var mı acaba bnm sorunumda yukarıdaki arkadaşınkine benzer
|
| 09 Haz 2010, 12:14 |
|
 |
|
Cheater
Kayıt: 10 Nis 2010, 15:38 İleti: 4 Yaş: 20 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
bu sitede kağıt itecek adam varsa bir kaç tanedir kağıt itmen için çok çok çalışman lazım zamanı geldiğinde kendin hissedecksin.Ben 2 yıldır telekinezi ile uğraşıyorum şu an kaşık bükebiliyorum,psi wheeli çok hızlı dönderebiliyorum,astral seyahat de şu ana kadar 3-5 kez yapabildim.Yani işin sırrı çalışmaktan geçiyor çalışırkende saatlerce değil 30 dk çalış ama odaklan ve yoğunlaş günlük 30 dk yeterli daha sonra ise süreyi 15dk gibi bir süreye indirebilirsin.
|
| 09 Haz 2010, 12:39 |
|
 |
|
BALROG
Kayıt: 09 Haz 2010, 12:49 İleti: 2 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Ben daha başlayalı bir kaç saat oldu pis wheel denedim ufak bir hareket oldu bunu rüzgar mı yaptı yoksa ben mi bilmiyorum ama bildiğim bir şey varki bu yapılabilecek bir şey beynin gücünü biliyorum bunuda yapabileceğine inanıyorum bence zamanla daha iyi olucak kim bilir belki çok daha ağır cisimleri hareket ettirebiliriz
_________________ Mızraklar Savrulucak Kalkan Parçalanıcak Savaş Günü Kan Günü Güneş Doğmadan
|
| 09 Haz 2010, 13:32 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
bende eskiden rüzgr mı yaptı die şüpheleniodum . öyle düşünmemeklazım öyle düşününce inancınızı yitiriosunuz bence rüzgardan olsa bile sen yapmışsın gibi sevin senin yaptığına inan çalışmalara devam et . zaten birgün sonunda sen döndürmeye başlamıycakmısın??? ;)
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 09 Haz 2010, 13:37 |
|
|