| Yazar |
Mesaj |
|
Swocker
Medya-Tanıtım
Kayıt: 18 Tem 2011, 14:24 İleti: 245 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 8 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
|
 Choronokinezi
Choronokinezi Nedir !? Chronokinezi, bir insanın kendi zaman boyutunu ileri veya geriye kaydırmakır kısacası zaman kontrolü. Eğer kendinizi yavaşlatırsanız herkez sizi sanki slow motion daymışsınız gibi görür ama siz onları aşırı hızlı görürsünüz. Hızlandırırsanız da tam tersi olur herşey size yavaş gelir onlar için siz olağan üstü hızlı olursunuz.
Bir saat alın ve bu saatin her saniye bir tık sesi çıkardığından emin olun. Saati alın ve dinlemeye çalışın, sese konsantre olup o sesin yavaşladığını veya hızlandığını imajine edin. Bunu bir kaç dakika yapın ve kontrol edin eğer tik tak yavaşladıysa veya hızlandıysa başardınız demektir. Bunun üstüne çalışın ve saatsiz başarın.
1.adım Bir saat alın ve bu saatin her saniye bir tık sesi çıkardığından emin olun. Ve rahat bir yere geçin.
2.adım Şimdi saati dinleyin, Tik, Tok, Tik, Tok, şimdi tik tok seslerinin aralıklarına dikkat edin ve odaklanın, sessizliğiniz sizin en büyük avantajınız olacaktır. Zaman diye bir şeyin size hükmedemeyeciğini, zamanın insanoğlu tarafından yapıldığına inanın.
3.adım Şimdi dikkatlice tik tok ları dinleyin, tik tok ların arasındaki boşluğa konsantre olun ve bu boşlukların yavaşladığını/hızlandığını düşünün.
ve 4.adım Bunu bir kaç dakika yapın ve kontrol edin eğer tik tak yavaşladıysa veya hızlandıysa başardınız demektir. Bunun üstüne çalışın ve saatsiz başarın.
_________________ Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,Hak bela yazmaz kul azmadıkça
|
| 19 Tem 2011, 08:45 |
|
 |
|
alperen6767
İl Temsilcisi
Kayıt: 01 Mar 2011, 18:43 İleti: 198 Yaş: 15Konum: Ekranın tam karşısında Ettiği teşekkür: 4 Aldığı teşekkür: 10
|
 Re: Choronokinezi
Hahahahaha :D Acayip birşey olmuş teşekkürler :D
_________________ Elementler; inanmak, arzu, konsantrasyon.
|
| 19 Tem 2011, 11:44 |
|
 |
|
Buqra038
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 11 Eyl 2010, 15:50 İleti: 23 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
Gerçek olmasını dilerdim :D Yapılabilir, insan beyni her şeyi başarabilir bunuda yaparız ama biliyorsunuz insanların hayal qücü çok qeniştir uydururlar da uydururlar :D İlk kez duydum ama deneyeceqim yinede :D Zaten bazı insanlarda da oluyordur, çünkü bende de oluyor :D, bazen saniyeler durur qibi olur saate bakarken saniyeleri qösteren çubuk durur ve zaman qeçmez qibi olur. :D Ardından düzelir böyle bir durum yaşayanlarda elbette ki olmuştur. Ama korkuyor insan :D Eqer böyle bir şeyi yapabilirsem, tarih yazmaya yemin ederim :D Kıyamete dek adım unutulmaz :D
|
| 23 Tem 2011, 02:26 |
|
 |
|
T.KStyle
Kayıt: 02 Nis 2011, 18:29 İleti: 139 Yaş: 12Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
wuw komedi :D insanlar yıllarca ugrasıyor elimize bi saat alıp bunumu yapacaz
SAÇMALAMAYIN :)
|
| 24 Tem 2011, 14:39 |
|
 |
|
Swocker
Medya-Tanıtım
Kayıt: 18 Tem 2011, 14:24 İleti: 245 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 8 Aldığı teşekkür: 29
|
İnanmıyorsan bu forumda işin ne ? :)
|
| 24 Tem 2011, 14:52 |
|
 |
|
fungsclup
Kayıt: 16 Kas 2010, 08:45 İleti: 53 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 2
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
Paylaşım için teşekkürler hep böyle bir yeteneğimin olması hayali ile uyurum ama bence bu saçmalık heroes fln mı izliyosun(dizi bitti ama netten indirdiysen) sen :D
|
| 24 Tem 2011, 21:42 |
|
 |
|
the lost hero
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 22 Tem 2011, 18:01 İleti: 18 Yaş: 15 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Bu anlattığın şey yapılabilir birşey ama sadece saatın akepini oynatıp ne elde ederiz??
_________________ Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır... KİRA adalettir... 懸念は、あなたの唯一の敵です !!!
|
| 25 Tem 2011, 13:04 |
|
 |
|
Swocker
Medya-Tanıtım
|
Hayır izlemiyorum sadece araştırma yaptım bu da kinezinin çeşidi ilgilenenler için paylaştım ve bu çalışmalarda sabır ister hayalin buysa hep choronokineziyle uğraş sabrın sonu selametle biter :)
|
| 25 Tem 2011, 14:32 |
|
|