|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 11:20
|
BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER
| Yazar |
Mesaj |
|
kyle_xy
Kayıt: 26 Tem 2009, 13:46 İleti: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER
Arkadaşlar bu sitenin müdavimlerinin yapabildikleri neler merak ediyorum. amacım bu konuyla uzun süredir uğraşan arkadaşların ne kadar başarılı olduklarını öğrenmek
|
| 30 Tem 2009, 13:00 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Re: BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER
valla bende merak ediyorum herkez bayağı şey anlatıo ama dha biz bişi görmedik
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 30 Tem 2009, 13:46 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
Kaşığı yumuşatarak eğebiliyorum biraz psi wheel donduruyorum psi ball yapıyorum daha fırlatamadım pipette az cok ceviriom ama bunları kibir için yazmadım mutlaka bu yaptıklarım diğer arkadaşlara göre çok kötü kalır fenomen yaptıklarını yazsa bizim yaptıklarımızıa gulersiniz:Dboyle konular acmayın tk yonumu etkiliyor kibirleniyorum bu da beni başarısız kılıyor tekrar uyarıyorum gereksiz yere konu açmayın konu kirlilii yapmayın...sen benm yaptıklarımı blince başın goğemi erecek...
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 30 Tem 2009, 15:00 |
|
 |
|
fenomen
Yönetici
Kayıt: 13 Ekm 2008, 07:37 İleti: 1064 Yaş: 21Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 54
|
Cok manyak bir cevap.Criminal :) Benim yapdiklarim psi wheel her ikisi kavanoz ve sade.Kasik bukme.bioenerjiyle insan iyilesdirme. hipnoz.elektrikle oynama telekinetik ha baska akliniza gelmesin ampul pipet psi ball atmada dahil gozle psi wheel cevirme ufak nesneleri itme.telepati.durugoru(uzakda duran insanin elindeki seyi bula bilme ).6 hiss (6 hisse ait ne varsa) ve s hele tam gelismedim ha))
_________________ Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
|
| 30 Tem 2009, 16:55 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
bu cevap yetmiştir umarım size:)))
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 30 Tem 2009, 17:06 |
|
 |
|
kyle_xy
Kayıt: 26 Tem 2009, 13:46 İleti: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
asla amacım bu konuda kimsenin isteğini azaltmak olamaz tam tersi bu konuda kimin ne yaptığını öğrenince daha fazla istek duyarım diye düşünmüştüm.
|
| 30 Tem 2009, 18:07 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
|
sn kyle xy hayranımısın
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 30 Tem 2009, 18:48 |
|
 |
|
the ULTIMATE
İl Temsilcisi
Kayıt: 15 Tem 2009, 20:28 İleti: 516 Yaş: 19Konum: Gölbaşı / Ankara Ettiği teşekkür: 4 Aldığı teşekkür: 6
|
nick i o olduğuna göre.. :D :D
_________________ _________,,,,,,,,,,,,,ııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
INFINITY FORCE!!
# Ankara Parapsikoloji Grubu (buluşmalar tanışmalar vs): http://www.facebook.com/groups/parapsikoloji.06 Twitter: http://www.twitter.com/iglotus Genel: https://www.facebook.com/groups/telekinezzi/ #
|
| 30 Tem 2009, 18:51 |
|
 |
|
ozina
|
ewt(:
|
| 30 Tem 2009, 18:53 |
|
 |
|
ozina
|
En son ozina tarafından, 31 Tem 2009, 08:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
|
| 30 Tem 2009, 18:54 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|