| Yazar |
Mesaj |
|
onlymerthy
Kayıt: 09 Nis 2011, 17:37 İleti: 297 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 38 Aldığı teşekkür: 167
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
|
 Arkadaşlar bir film önericem . Lütfen içeri DALINIZ ...
Daha önceden izlemişsinizdir yada izlememissinizdir .
KÜP
Küp 1 değilde KÜP2 yani Cube 2
Filmi daha önceden izledim ama boyutları araştırıken bu filmden örnek vermişlerdi :)
Ve film harika ... Bir beyin kurcalayıcı gibi gözüküyor .ama öyle değil ..
DİKKAT :
Film başlıyor. toplam 10 kişi seçiliyor
Bu 10 kişi şöyle sıralayabilirim ki =
Bunlar İZON diye bir şirketin bir parçası olarak oluşan insanlar .
kimisi içinde bulundukları 4. boyuttlu bir hiperküp ün tasarımcısı kimisi İZONDA çalışan temizlikçi falan filan . harika bir matematik hesap var ortada ....
Bunların arasında Bunak bi Yaşlı kadın var . ama bu kadın bir profeyyönel bir bilim kadını :). ama bunamış .tabi bu kadın daha önce çalıştığı yer izondur . oraya köpeğinin adı skype ve köpeyinede izon diyerek seslendikten sonra o kadın harika sırları açığa çıkarmış oluyor .
Ben dayanamıyacamm. ODALARA GEÇMEK İSTİYORUM
Odalar harika bir ÅŸekilde dizayn edilmiÅŸ.
Süper bir TESERA nın içindesiniz ve sınırsız odalar var . her odanın KENARLARINDA geçiş kapıları var ve odalar müthiş hızlı .. Müthiş hızlı dediğim odadan odaya geçerken , kutular yer değiştiriyor ve bu 1 sn de 6000 - 7000 kutu yer değiştiriyor .. Başlıyorum .
Örneğin odadan odaya geçerken HIZ fakı var . örneğin ben geçit kapısını açtım benim bulunduğum odada zaman çok yavaş diyelim.. karşıdaki odada zaman süper bir hızla gidiyor . yani kapı açık ve sen bulunduğun küpten karşıya baktığınızda adam aslında bir cilt kitap okusa orda siz onu bir kaç sanıyede çok hızlı konuşarak zırvaladığını sanıyorsunuz ...
ve aynı odaya geçince sizde o hızlı zamanda oluyosunuz ..
Sonra odalarda bide yerçekimleri farklı . mesela geçit kapısını açtık ben düz bi şekilde karşıki küpe geçerken tam GEÇİŞ ANINDA YANI KARŞI KÜPE TAM GİRİŞ ANINDA tepe taklak kafa üste ters dişebiliyorsunuz . YANİ ŞU ŞÖYLE BİŞE DEMEK OLUYO . MESELA SEN ODANDAN SALONA GELİRKEN DÜZ YÜRÜYOSUN AMA TAM SALONA GİRDİĞİNDE HOOPP KAFA ÜSTÜ DÜŞÜYOSUN VE AYAĞI KALKTIĞINDA LAMBAYA EĞİLİP DOKUNABİLİYOSUN . VE BUNU ÖRNEK OLARAK ANLATTIM BUNLARI KÜPTE YAŞIYOSUNUZ.
SONRA KÜPLERDE ZAMAN DEĞİŞİMİ VAR. MESELA BEN A KÜPÜNDEN KAPI AÇARAK B KÜPÜNDEKİ ADAMI BAÇAKLADIM SONRA BAŞKA Bİ KÜPE GEÇERKEN O ADAMI YILLAR GEÇMİŞ VE BIÇAKLADIĞIM YERİ İYİLEŞMİŞ OLARAK GÖRÜYORUM . GİBİ GİBİ . harika
VE DAHA NELER NELER . İZLEYİN TAVSİYE EDİLİR :))
_________________ "By Telepat"
Hedefim:
1-)Derin His √ 2-)Derin Görü √ 3-)Kart Okuma √ 4-)Kontrol Etmek (%63) √ 5-)Hükmetmek [Yapılandırılıyor] 6-)Emir [Yapılandırılıyor] 7-)Zihin okuma [Yapılandırılıyor] 8-]Ustalık [Yapılandırılıyor]
En son onlymerthy tarafından, 02 Ağu 2011, 09:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|
| 01 AÄŸu 2011, 22:23 |
|
 |
|
coolugur
Kayıt: 11 Oca 2011, 17:15 İleti: 219 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 6 Aldığı teşekkür: 3
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
|
 Re: Arkadaşlar bir film önericem . Lütfen içeri DALINIZ ...
1 i izlemiştim güzeldi 2 yi de izlemek lazım =)
| 02 AÄŸu 2011, 08:02 |
|
 |
|
carnim_rama
Chi Energy Grup
Kayıt: 23 Tem 2011, 11:20 İleti: 226 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 5 Aldığı teşekkür: 33
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
güzel filmdir:)
_________________ [b][color=#FF00FF]melekler sizinle olsun:)[/color][/b]
|
| 02 AÄŸu 2011, 08:19 |
|
 |
|
Swocker
Medya-Tanıtım
Kayıt: 18 Tem 2011, 14:24 İleti: 245 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 8 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
|
Gerçekten böyle bir film varmı yoksa kafamı buluyon ? :D
_________________ Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,Hak bela yazmaz kul azmadıkça
|
| 02 AÄŸu 2011, 09:34 |
|
 |
|
onlymerthy
Kayıt: 09 Nis 2011, 17:37 İleti: 297 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 38 Aldığı teşekkür: 167
|
Filmin adını verdim ya :) küp 2 yada cube 2 :)))
Hedefim:
1-)Derin His √ 2-)Derin Görü √ 3-)Kart Okuma √ 4-)Kontrol Etmek (%63) √ 5-)Hükmetmek [Yapılandırılıyor] 6-)Emir [Yapılandırılıyor] 7-)Zihin okuma [Yapılandırılıyor] 8-]Ustalık [Yapılandırılıyor]
|
| 02 AÄŸu 2011, 09:54 |
|
 |
|
qUrKaN
Kayıt: 07 Mar 2011, 17:32 İleti: 642 Yaş: 15Konum: Astraldeyim Hacı Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
|
telekineziylemi ilgili bir film
_________________ "Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK" "qUrKaN"
|
| 02 AÄŸu 2011, 10:13 |
|
 |
|
onlymerthy
|
Hayır 4. boyutla . Filmin tamanı 4. boyutt..
Hedefim:
|
| 02 AÄŸu 2011, 10:18 |
|
 |
|
qUrKaN
Kayıt: 07 Mar 2011, 17:32 İleti: 642 Yaş: 15Konum: Astraldeyim Hacı Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
|
hımm astralin biraz uçük kaçık hali desene :)
_________________ "Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK" "qUrKaN"
|
| 02 AÄŸu 2011, 10:19 |
|
 |
|
onlymerthy
|
gibi gibi . yani . uyutuluyorsun sonrada. makineler yardımıyla 4. boyutta uyandırılıyosun :))
Hedefim:
|
| 02 AÄŸu 2011, 10:24 |
|
 |
|
Kuklacı
Acemiler Kaptanı
Kayıt: 02 Haz 2011, 08:14 İleti: 100 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 13
|
Telekinezi ile ilgili bir film:Darbe - Push
_________________ Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
|
| 02 AÄŸu 2011, 18:11 |
|
|