|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 08:19
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 9 ileti ] |
|
Arkadaşkar nesneleri uçurabilen girsin
| Yazar |
Mesaj |
|
ekinoks2
Kayıt: 21 May 2011, 21:29 İleti: 1 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Arkadaşkar nesneleri uçurabilen girsin
ya bn çok takılıyorum böyle işlere ve başaramayınca hayellerimin nerdeyse hepsi yıkılıo 14 yaşındayım lütfen yapabilen arkadaşlar nasıl yapabileceğimi gösterebilirmisniz
|
| 23 May 2011, 14:28 |
|
 |
|
Xerz
Kayıt: 13 Ekm 2010, 13:33 İleti: 27 Yaş: 20 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Arkadaşkar nesneleri uçurabilen girsin
maket mi yapcanda gösterirmisin diyosun :)
_________________ Feel the energy,Feel the heat.Dominate ! now.
|
| 23 May 2011, 14:37 |
|
 |
|
ikea
Kayıt: 15 Ekm 2010, 17:55 İleti: 302 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 4 Aldığı teşekkür: 4
Yaşadığınız İl: 15 Burdur
|
uçurmak ileri seviye sn önce psi wheel döndürde xD
_________________ Nothing Else ...
|
| 23 May 2011, 14:40 |
|
 |
|
AkrepKral
Site Yöneticisi
Kayıt: 31 Ekm 2007, 13:25 İleti: 537 Yaş: 35Ettiği teşekkür: 27 Aldığı teşekkür: 57
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
Yapanlardan biliyorum mümkün ancak insanın zihnen tepeden tırnağa kendisini yenilemesi gerekir. Günlü koşuşturmalar ve karmakarışık bir zihinle olacak iş değil hele hayallerin yıkılmaması için yapılabilmesi hiç mümkün değil. " Şu kadar zaman uğraştım olmadı", "Kaç gündür uğraşıyorum olmuyor", "İki hafta oldu hala yapamadım", "Yapamadıkça güvenim sarsılıyor" tarzı söylemler ve yaklaşımlar deneme yanılma, "Deneyeyim bakalım olacak mı?", "Bir de şunu deneyim belki olur" tarzı yaklaşımlar sadece zaman harcattırır. Özellikle yaşı küçük arkadaşlar için söylüyorum henüz zihinleri çok fazla bulanmamış, bilinçaltları çok fazla şartlanmamış arkadaşlar çok daha kolay yapabilirler. Sadece yapılabileceğini bilmeniz ve mümkün olduğunu biliyor olmanız bile işinizi kolaylaştıracaktır.
Hiç kimsenin bir başkasının tekniğine ihtiyacı yok. Oturun ve "Nasıl bir düşünce sistemi ile bunu yapabilirim", "Nasıl bir ruh hali bu işi başarabilir", "Nasıl bir yöntem uygulamalıyım" ve "Bu işi başarabilmek zihinsel gücümün zirvesine çıkabilmek için nasıl bir yaşantım olmalı" sorularına cevap arayın. Bir resmi yapan ressamın bakış açısı mı daha geniş olur yoksa o resmin fotokopisini çeken insanın mı? Yaklaşımlar ve bakış açıları çok önemli. Olmayacağı veya başaramayacağınız ihtimallerini bir kenara bırakıp dağa tırmanmak için neler gerekli hangi malzemeleri yanına almalısınız, hangi yollardan gitmelisiniz onun planlarını hazırlayın.
_________________ İlmin Kaynağı Allah'tır. O'na Uzak Olan Şeytana Yakın Olur. Allah'a Yakın Olan ise Tüm İlimlere Layıkıyla Vakıf Olur. Gerektiğinde Facebook Adresim: http://www.facebook.com/1AkrepKral1
|
| 23 May 2011, 14:42 |
|
 |
|
Tanınmaz
Kayıt: 22 May 2011, 22:48 İleti: 8 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
İlk önce imla kurallarına dikkat etmelisin.Sonra nesne uçurma hakkında bilgi toplamalısın fakat biraz gerçekçi olmak lazım fazla hayal kurma...
_________________ Tanrı var dediler geldik...
|
| 23 May 2011, 16:24 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
DIŞARDA RÜZGARLI BİR HAVADA BOŞ ŞEFFAF BİR POŞETİ UÇURMAYA ÇALIŞARAK BAŞLAYABİLİRSİN..
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 23 May 2011, 20:28 |
|
 |
|
Ulquiorra
Kayıt: 14 Kas 2008, 19:43 İleti: 208 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
Sorunun ve konunun imla kuralları ile ne alakası var anlamadım ? @ekinoks2 yaşın çok iyi bu işlere başlamak için hoş güzel. Hedeflerini sayı dogrusuna benzetirsen sen daha 1 2 ye gelmeden 100 e ve ya 1000 e gitmek istersen hayallerinde yıkılır o işide bırakırsın. En iyisi sitede anlatılan yöntemlerle daha ufaktan başlayarak adım adım gitmen. AkrepKral çok iyi bi şekilde anlatmış zaten bir gün birşeyler uçurduğunda burda herkes ile paylaşman dileği ile iyi çalışmalar.
_________________ ''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
|
| 25 May 2011, 02:18 |
|
 |
|
kleo26
Kayıt: 27 Arl 2010, 15:20 İleti: 59 Yaş: 12Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
Her küçük çocuğun zihni fazla bulanmamış olsa (bkn:kleo26)
| 21 Eyl 2011, 16:58 |
|
 |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
Kesinlikle katılıyorum. (bkn: fotino)
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 21 Eyl 2011, 18:09 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 9 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|