| Yazar |
Mesaj |
|
placebo
Kayıt: 03 Nis 2010, 17:46 İleti: 60 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 6 yasımdayken gece gördüğüm şey
6 yaslarındayken 10 sene önce işte uyuyordum ranzada en üstte abim altta diğer abim bende cekilip yatılanda yatıyordum en altta ..kasınmalar hissettim yüzüm falan sanki sinek vardı sinek konup duruyodu bakmıyodum tahmin ediyodum sinek diye sonra cok rahatsız oldum kalkıp kafamı kaldırıdım yeter be dedim bi baktım karsımda biri oturup bana bakıyodu cok feci korktum abim falan değildi 5 sn dona kaldım bende baktım sonra hemen kafamı yastıga koydum 1 , 2dakka durdum öyle dayanamadım annemlerin odasına kactım orda uyudum ve sabah kalktıgımda da annem lerle yatıyodum yani rüya falan değildi karabasan falan da değildi çünkü üstümdeydi bana dokundugunu hissetmiştim acaba bu astral seyahat yapan birimiydi bu mümkün mü ?
|
| 04 Nis 2010, 09:57 |
|
 |
|
carteltolga
Kayıt: 15 Mar 2010, 15:10 İleti: 18 Yaş: 20 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: 6 yasımdayken gece gördüğüm şey
Öncelikle anı benzer olay benim başıma gelmişti.Ben rüyalrımda rüyada olduğumu farkına varıyodum her zaman bu olay yaklasık 10 yasımdayken meydana geldi.Normal bi rüya görüyodum ve çok güzeldi akrabalarımla eğlenip gölün hemen bitişinde(iznik gölü) salıncakta sallanıyordum.Dahya sonra karşıdan büyük bi dalga geldi.Bana çarpanken ınanarak bu ruyanın sonlanmamasını istedim.Sonra ise birden sanki astral seyahat yapmış gibi kendi bedenime döndüm.ben ise izmitteki evimizde yatıyordum.ve gözlerimi açtığım siyah bişey üstümdeydi.ben gözlerimi açınca telaşlandı.hareket etmeye başladı.Ben ise dediğin gibi felç geçirmiştim.Yatakta öle kalakaldım.rüya olduğunu dusundum.fakat ruya olmasını caydıran tek sey vardı.arada sıra odama annem gelıp dolaptan bişeyler alıyodu.yardım istiyodum fakat benı duymuyodu.tabi bu arada üstümdeki siyah şey işe hemen sagımda duran dolabın üstüne kaçtı. ben ise dualar okumaya basladım anneme her gelıste bagırıyodum.sonra siyah şey buhar olarak camdan dışarı çıktı.ben ise o zaman kalkmıstım.garıp gelen ilk şey ise annem ilk ugradıgında dolabın kapagını acık bırakmıstı ve ıcerde bırı vardı.ondan cok sefer yardım ıstedım ama asla tam olarak kım ve ne oldgunu goremedım.uyandıgımda dolabın kapagı aynı sekılde acıktı.annemın yanına kostum ve sordum sen benım yanıma ugradınmı dolaptan bısı aldın mı? dıye ve ne duyıyım evet dedı.nıye benı kaldırmadın sana seslendım dedım o ıse benım gozlerımı acmaya calıstıgımı soledı ama ruya goruyosun sandım dedı.olanları anlatınca bana guldu :) bunu yazmıcaktım belkı ınanmassınız ama dogrulunu ben bıldıgım ıcın bu bana yeter bu gordugum isiyah şeyi etrafımda 1 hafta dolaştı nereye gidersem beni izledi ve normal yürürken hep görüyodum fakat tamamını deil mutlaka bi nesenenın arkasına saklanarak ızlıyordu nedenını bılmesemde onumden gıdıyodu.1-2 hafta sonra kaybolmustu bu surecte ılk basta korksamda sonradan alısmıtım. ama sanırım burda ıstemeyek astral seyahat yaptım ve bırını gordum ama nedense bedenım ve ruhum hareket edemıyodu hiç bi yere kacamadım.karabasan olsa uyuyor olmam gerekmez mıydı ? ama ben hep karabasan olarak nıtelendırdım bende merakla beklıyorum.
_________________ İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez. ALBERT EINSTEIN
|
| 04 Nis 2010, 11:51 |
|
 |
|
placebo
Kayıt: 03 Nis 2010, 17:46 İleti: 60 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
benim gördüğüm iyiki de beni takip etmemiş senin ki daha garipmiş zaten böyle şeylere inanmıcaksak bu sitede ne işimiz var sana inanıyorum
|
| 04 Nis 2010, 17:57 |
|
 |
|
danger5
Kayıt: 21 Ağu 2009, 10:47 İleti: 118 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Öncelikle söylediklerinize kesinlikle inanıyorum ve böyle şeyler mümkün. Bunlara inanmayanlar aklı gözlerine inenler. Metafizik öğelerin yani cinlerin falan var olduğunu zaten biliyoruz elh. Bu sebebden bunların olması da doğal. Geçenlerde sizinki kadar ürkütücü olmasada benimde başıma buna benzer bir şey geldi. Konu hakkında çok bilgim olmasa da bir kaç şey söylemek istiyorum. Benim şahsi fikrim gördüklerinizin cin olma olasılığı yüksek. Çünkü biliyorsunuz ki Onlar bizi bizim onları görmediğimiz yerlerden görüyorlar. Farkındasınızdır. Gördüklerinizin çoğu uyku ile uyanıklık arasında bir yerde. Yani bence astral seyahat gibi algının açık olduğu anlar. O donup kalma olayına gelince. Genelde astral seyahate çıkan astral beden(her gece zaten bilinçsizde olsa çıkar:D) hızlı bir şekilde bedene döndüğü için bedenle kısa süreli uyumsuzluğundan kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla(yanlışım varsa düzeltin). Gördüklerinizde büyük ihtimal farklı boyutta özellikle carteltolga senin ki öyle gözüküyor belki anneni astral bedeninle görmüşsündür. E nadirde olsa astralde karşılaşmak mümkün olabiliyor. Belki gördüğün öyle birşeydir. Placebo senin kide böyle bir şey olabilir. Tam bilmiyorum. Ama yine de pek sanmasamda beynin oynadığı bir oyun olabilir. Yapılması gereken herşeyin Allah(c.c) tan olduğunu ve onun kudreti dahilinde olduğunu bilip O (c.c) 'na sığınmaktır. Dularınızı okuyup yatmanızı öneririm. Gördükleriniz ürkütücü:)
|
| 04 Nis 2010, 21:01 |
|
 |
|
carteltolga
Kayıt: 15 Mar 2010, 15:10 İleti: 18 Yaş: 20 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Cinden öte demon olma şansı var mı ? Peşimden gelmesinin anlamını anlamıyorum.
_________________ İnsan aklın snırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye erişemez. ALBERT EINSTEIN
|
| 05 Nis 2010, 18:15 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
Bir demon senden ne isteyebilir ki?
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 05 Nis 2010, 18:32 |
|
 |
|
carteltolga
|
cin ne isteyebilir onuda anlamıyorum eğer oysa sonuçta bi zarar vermedi bana yararda sağladığım söylenemez.Ama ilerde ona güvenerek sankı guvenım gelmıstı dıyebılırım.Demonlar birşeyler öğretiyorlar ya bana güven öğretmek istemiş olamaz mı(pek kendime güvenemiyorum toplum içinde doduğumdan beri) aklıma bırtek o yazıyı okudugumda bu gelıyo o zaman telekineziyide bilmediğim için iletişim kuramamış olamazmı ama ben çağırmadan geldi :S çok karmaşık durum o zaman baya düşünmüştüm tek bildiğim şey karabasandı rengininde siyah olmasından dolayı :S
|
| 05 Nis 2010, 18:51 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
Halisünasyon da olabilir.Bunun mantıklı bir açıklaması var göz yanılması...
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 05 Nis 2010, 19:10 |
|
 |
|
carteltolga
|
tabi ki göz yanılması olabilir fakat 2 hafta kadar süre etrafımda gördüm 2 hafta içinde her saniye göz yanılması olacağını sanmıyorum tek seferlik olsaydı tamamen göz yanılması diyip geçerdim.
|
| 05 Nis 2010, 19:30 |
|
 |
|
marshall
Kayıt: 15 Kas 2008, 10:21 İleti: 8 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
ben de benzeri bi iki olay yaşadım.son yılbaşı gecesinde yani 4 ay önce.gece uyurken ayağıma bir şeyin dokunduğunu hissettim gözümü açmamla siyah büyük bir şey ayak ucumdan ayrılıp hızla benden uzağa duvara doğru gitti.o anda uyku sersemliğiyle olayı idrak edemedim ve bi süre sonra uykuya daldım.diğerini ise tam hatırlayamıyorum.o zamanlar 6-7 yaşlarındaydım.hatırladığım kadarıyla uyandığım zaman sarı-yeşil parlak bi şey görmüştüm
|
| 06 Nis 2010, 13:55 |
|
|