|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 08:02
|
Telekinezi başlangıcı ve devamı
| Yazar |
Mesaj |
|
whaki
Kayıt: 10 Tem 2010, 05:35 İleti: 278 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 2
|
 Re: Telekinezi başlangıcı ve devamı
ya arkadaş sen daha 11 yaşındasın ya, 11 yaşındaki bi çocuk daha ergen bile olmamıştır, yani sen daha iyiyle doğruyu ayıracak beyine sahip değilsin ve gelmişin buraya teorilerim war diosun... küçükken herkesin teorisi vardır ne kadar YANLIŞ olsada... bide gelmişin demişin ben 3 yaşından beri telekinezi yapmak istiom, şimdi sen 3 yaşında ne haltlar yediğini hatırlıon mu ?? 1-2 aylıkken ne istiodun peki ? arkadaşın sana telekinezi öğretti ? bu soruya verebilecek bi cevap yok, 11 yaşındaysan muhtemelen 5 e fln gidiosundur, 5 e giden bi çocuğun böle şeylerle işi olmaz, daha kafanız basmaz, senin yapmak istediğin daha 5+3 yaparken 446+3266-x+3533 ün kare kökünün küpünü bulmak gibi bişey yani... sen git sütünü iç, büyüyünce gel tmm mı
_________________ Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
|
| 15 Tem 2010, 22:36 |
|
 |
|
DeMoNsS
Kayıt: 11 Nis 2010, 12:05 İleti: 31 Yaş: 13 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Evet dostum ben küçüğüm telekinezi yapamam değil mi? Küçüğüm diye hiçbirşey yapmamam lazım yani... Evet 6. sınıfa geçtim ama bir çocuk olduğum için bilimle ya da telekineziyle uğraşmamam mı gerekli? Ayrıca 3 yaşımı hatırlamıyorum telekinezi proglamları izlediğimi ailem söylüyor.
_________________ [/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.
|
| 16 Tem 2010, 08:38 |
|
 |
|
ugur8989
Kayıt: 18 Tem 2010, 11:37 İleti: 5 Yaş: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
arkadaşlar daha ilk gündn kağıdı döndürebildim ama tek sorun tek yöne döndürebiliym durdurabiliyrm diğeryönü deneyince olmuyor neden olabilir?
|
| 18 Tem 2010, 13:49 |
|
 |
|
whaki
Kayıt: 10 Tem 2010, 05:35 İleti: 278 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 2
|
yeri burası deil kardeş adam gibi konunu aç yardımcı olalım...
_________________ Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
|
| 18 Tem 2010, 13:51 |
|
 |
|
ugur8989
Kayıt: 18 Tem 2010, 11:37 İleti: 5 Yaş: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
arkadaşlar daha ilk gündn kağıdı döndürebildim ama tek sorun tek yöne döndürebiliym durdurabiliyrm diğeryönü deneyince olmuyor neden olabilir?
|
| 18 Tem 2010, 13:52 |
|
 |
|
whaki
|
konunu aç yardımcı olcam, burda yardım etmem...
|
| 18 Tem 2010, 13:53 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 725 Yaş: 18Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 14 Aldığı teşekkür: 1
|
biraz kontrol üzerine çalış hayatın boyunca ilk defa yapmaya çalıştığın bişey bunların olması normal öteki yöne döndermeye çalış hergün en az 10dk kağıdın dengesiz olması başlangıç için döndermeni zorlaştırabilir
|
| 18 Tem 2010, 17:54 |
|
 |
|
whaki
|
son yazdığın yere yazmıştım, cevabı fakat burayada yazıyım...  |  |  |  | whaki yazdı: en önemli şey çalışmak çalışmak ve tekrar çalışmaktır, sen şimdi çook acemisin (bnm gibi), o yüzden bunları hemen yapmayı bekleme, ilk 4-5 gün psi wheel yap sadece, gücün yavaş yavaş artacaktır ve 4-5 günden sonra ellerini yavaş yavaş genişletirsin ve en sonunda uzaktan döndürürsün, ondan sonrada gözlerle döndürmeye başlarsın :D
bide bu arada psi ball çalışmalarıda yap, bnm yazdığım bi taktik ver teknikler bölümünde ona bakabilirsin, ben o yöntemle çok rahat oluşturabiliyorum. psi ball ı bi oluştur, ondan sonra hep yapıp oynamak isticeksin =)
bide bende yeniyim, belki verdiğim bilgiler yanlış olabilir, fakat amacım yardımcı olmak :D yanlış bilgi verdiysem kusura bakma =) |  |  |  |  |
eğer bunu okuduysan anlarsın...
psi wheel e bugün başladım diyosun ve ilk günden herşeyi yapmak istiyorsun, olur mu öle şey ? döndürmek önemli değil, onu herkes yapabiliyor, önemli olan uzun dönecek, yarım tur veya bi tur atıp durmıcak, eğer uzun dönüyorsa, onun üzerinde alıştırma yap, senin ilk telekinezi yapışınsa, bırakta vücudun alışsın biraz, çünkü şuanki seviyen çok düşük, düşük seviyeyle çok şey yapamazsın, bu sıralar sadece çevirmeye odaklan, kendini hazır hissedinceye kadar 2-3 gün sadece psi wheel yap, ondan sonra döndürürken, ters yöne döndüğünü düşüneceksin ve öle çevireceksin, ama onun için bi seviyeye gelmen lazım, vede sana psi ball yapmanı öneririm, oda enerjini sabit bi yerde toplamanda ve enerjini yönetmende sana çok yardımcı olacaktır... bnce bu sıralar sadece psi wheel ile psi ball çalış, ondan sonra pipet ve kapak yöntemlerine geçersin. Psi ball ın nasıl yapıldığına dair bi konu açmıştım ben, telekinezi-teknikleri/psiball-yapma-taktigi-ve-firlatimi-yeni-anlatim-t2184.html
inş. yardımcı olabilmişimdir ABİ !!
|
| 18 Tem 2010, 23:51 |
|
 |
|
DeMoNsS
Kayıt: 11 Nis 2010, 12:05 İleti: 31 Yaş: 13 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Kardeşim psi-vell ve psi ball konusunda benden geri oLan yoktur :) Ben anahtarımı çevirir mumumu büyütürüm :) onLarı öğrenebiLeceğimi sanmıyorum bi ara psiwell'i kurup psi ball yaptım. attım düştü :S sonra bi daa yaptım içine getirdim kağıdı psiball'ın 2 tur döndü düştü :S
_________________ [/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.
|
| 19 Tem 2010, 21:03 |
|
 |
|
whaki
|
sen yinede bunlarida ogren yani :D bisi kaybetmezsin, hatta daha iyi olur senin icin, bunlarinda bi yardimi dokunur illaki :D psi ball cok kolay ya, ilk deneyisimde yaptim :D
|
| 19 Tem 2010, 21:30 |
|
|
| |