Sistem saati: 23 May 2012, 07:06

Konuya cevap yaz  [ 64 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
UÇMAK 
Yazar Mesaj
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 20

Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
İleti Re: UÇMAK
byfreestylerap yazdı:
Kaantalha yazdı:
ddemmahum yazdı:
anlatmaya gelince herşey çok kolay zaten..bu anlattığınız şeyler çoook profesyonelce şeyler..klasik şeyler işte.. ne biliyim konsantre ol ağırlığının azaldığını düşün uç emri ver falan filan..valla bu sitede uçabiliyorum diyen varsa valla ellerinden ayaklarından öperim..yine de yazı için sağol..

aynen kardes bencede

dünyada uçabilen kaç kişi varki?

işde bende onu diyorum kimse uçamıyo ama insanlara uçmak için yöntem öğretiyolar :D

14 Haz 2010, 14:52
Profile bak Özel mesaj gönder

YaÅŸ: 18

Ya hayvanlar ucabiliyorsa insanlar neden ucamasin ki.Sonucta soylenenlere gore insanlar en ustun varliklardir.Peki neden ucamayalim.Yercekimi varda sadece bizemi var kuslara neden yok? Onlar neden ucabiliyor? Cunku onlarin ozelligi o ama insanlardada o ozellik olabilir dogustan olmasa bile calisa calisa yapabilirsiniz.Cok kolay sanki demissiniz peki soylermisiniz dunyada kolay birsey var mi?Varsa ne oldugunu soyleyin bizde yapalim.Hicbirseyi calismadan yapamazsiniz ve inanmada.Oncelikle inanmak ve o is icin cok calismak gereklidir oyle 2 dk da ucamazsiniz tabi.Ama 2 defa deniyip aman ya ucamiyorum zaten sacma dersdeniz tabi ucamazsiniz ama eger yillarca bu is icin calisirsaniz basarirsiniz.Tabi bunu yapabilecek bi insan sanmiyorum.Cunku herkezin problemleri var veya bir iste calisiyorlar veya okuyorlar.Surekli isleri oldugundan insanlarin cogu boyle seyleri deneyemez.Zamanin oldukca denersin ama ucabilmek icin o zaman yetmez o yuzden zamaninizin yetebilecegi seyler dusunmelisiniz.(Umarim yanlis anlamazsiniz kotu bisey soylemek istemiyorum).

12 AÄŸu 2010, 19:25

YaÅŸ: 16

peki ben bulevitasyon telekinezi yi calısıyorum ve telekinezi yaparken kagıt donuyor ve kagıt dusunce koydugumda yeniden donuyor ve uflemiyorumda burnumdan gelen nefesimi gayretimle ona vermiyorum ama odaklandıktan 3 4 dakka sonra kagıt donmeye baslıyor bu oldugu yonunde belirti mi yoksa baska bişi den mi kaynaklanıyor ve bide ruzgarsıs bi yerde yapıorum lutfen cvb verin bu cvb bana cok lazım tşklr

01 Nis 2011, 13:34
Özel Alan 1
Özel Alan 1
Kullanıcı avatarı

YaÅŸ: 34

Aldığı teşekkür: 1
şöyle düşünün elinizin üstüne bir kaşık koyun ve o bölgede bulunan hücrelerin sıcaktan etkilenip yandığını düşünün ve kaşık etkilenir bu durumdan... İnsanlar beyinlerinin çok küçük bir ksımını kulanır Allah neden gereğinden fazla birşey eklesin Konusmayı örenmek gibidsir bu yuzden ancak zamnla yapılır uçmayı boşuna denemeyin... yapmasınız uçan arkadaslar var.. sadece cismleri uçurmaya çalısın sonra kendiizi..

======AKADEMİ ADRESİ========
http://telekinezi.org/telekinetik-akedemi-f121/

01 Nis 2011, 14:17
Önceki iletileri göster:  Sıralama  

Konuya cevap yaz   [ 64 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7