|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 07:06
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Kaantalha
Kayıt: 29 Nis 2010, 19:07 İleti: 173 Yaş: 20 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: UÇMAK
işde bende onu diyorum kimse uçamıyo ama insanlara uçmak için yöntem öğretiyolar :D
|
| 14 Haz 2010, 14:52 |
|
 |
|
CrysthaL
Kayıt: 12 Ağu 2010, 16:29 İleti: 76 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Ya hayvanlar ucabiliyorsa insanlar neden ucamasin ki.Sonucta soylenenlere gore insanlar en ustun varliklardir.Peki neden ucamayalim.Yercekimi varda sadece bizemi var kuslara neden yok? Onlar neden ucabiliyor? Cunku onlarin ozelligi o ama insanlardada o ozellik olabilir dogustan olmasa bile calisa calisa yapabilirsiniz.Cok kolay sanki demissiniz peki soylermisiniz dunyada kolay birsey var mi?Varsa ne oldugunu soyleyin bizde yapalim.Hicbirseyi calismadan yapamazsiniz ve inanmada.Oncelikle inanmak ve o is icin cok calismak gereklidir oyle 2 dk da ucamazsiniz tabi.Ama 2 defa deniyip aman ya ucamiyorum zaten sacma dersdeniz tabi ucamazsiniz ama eger yillarca bu is icin calisirsaniz basarirsiniz.Tabi bunu yapabilecek bi insan sanmiyorum.Cunku herkezin problemleri var veya bir iste calisiyorlar veya okuyorlar.Surekli isleri oldugundan insanlarin cogu boyle seyleri deneyemez.Zamanin oldukca denersin ama ucabilmek icin o zaman yetmez o yuzden zamaninizin yetebilecegi seyler dusunmelisiniz.(Umarim yanlis anlamazsiniz kotu bisey soylemek istemiyorum).
|
| 12 AÄŸu 2010, 19:25 |
|
 |
|
yusufi
Kayıt: 31 Mar 2011, 14:52 İleti: 2 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
peki ben bulevitasyon telekinezi yi calısıyorum ve telekinezi yaparken kagıt donuyor ve kagıt dusunce koydugumda yeniden donuyor ve uflemiyorumda burnumdan gelen nefesimi gayretimle ona vermiyorum ama odaklandıktan 3 4 dakka sonra kagıt donmeye baslıyor bu oldugu yonunde belirti mi yoksa baska bişi den mi kaynaklanıyor ve bide ruzgarsıs bi yerde yapıorum lutfen cvb verin bu cvb bana cok lazım tşklr
|
| 01 Nis 2011, 13:34 |
|
 |
|
merhamet62
Özel Alan 1
Kayıt: 01 Mar 2011, 17:24 İleti: 200 Yaş: 34Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
şöyle düşünün elinizin üstüne bir kaşık koyun ve o bölgede bulunan hücrelerin sıcaktan etkilenip yandığını düşünün ve kaşık etkilenir bu durumdan... İnsanlar beyinlerinin çok küçük bir ksımını kulanır Allah neden gereğinden fazla birşey eklesin Konusmayı örenmek gibidsir bu yuzden ancak zamnla yapılır uçmayı boşuna denemeyin... yapmasınız uçan arkadaslar var.. sadece cismleri uçurmaya çalısın sonra kendiizi..
_________________ TELEKİNAZİ. AKDEMİ ==KATILIM ŞARTLARI== http://telekinezi.org/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html ======AKADEMİ ADRESİ======== http://telekinezi.org/telekinetik-akedemi-f121/
|
| 01 Nis 2011, 14:17 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|