|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 06:58
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Yalniz
Kayıt: 17 Oca 2011, 10:46 İleti: 772 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 15
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Nefis
Yazilanlari inceledimde.. Cogundan cikan sey: NEFIS TERBIYESI... Yani hersey bundan mi geciyor?? Ve nefsi terbiye etmek icin: Az ye Az konus Az uyu?? Konusma meselesine gelince: Espri yapmamak daha mi iyi olur?? Sürekli mi yapacagiz bunlari yoksa bir süre sonra artik zorlamamiza gerek kalmayacak mi????
|
| 03 Mar 2011, 14:04 |
|
 |
|
ziyaretci06
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 27 Haz 2011, 10:34 İleti: 3 Yaş: 28Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
 Re: Nefis
Nefis terbiyesi kamil bir mürşide bağlanırsan çok daha kolay olur, yoksa çok zorlanırsın ve eline çok birşey geçmez. Kalp gözün vs. açılabilir ama manevi katkısı fazla olmaz. Benim bağlı olduğum mürşid az yemek, az uyumak, az konuşmaktan ziyade yolumuzun adaplarının yapılmasını istiyor, gerisi zaten zaman içinde geliyor, işler çok kolaylaşıyor yani. Ben de bu telekinezi olayıyla bugün tanıştım, çok şaşırdım benim yolumla aradaki benzerliklere. Uzun lafın kısası eğer manen ilerlemek isteniyorsa kamil bir mürşid şart.
|
| 27 Haz 2011, 12:43 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|