|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 06:54
|
kötü cinler ve kötü varlıklardan korunmak için dualar
| Yazar |
Mesaj |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
 Re: kötü cinler ve kötü varlıklardan korunmak için dualar
Ama tam olarak açılacağını pek sanmıyorum.
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 21 Kas 2011, 17:31 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
böyle diyeceğini tahmin etmiştim :D bende onun dediklerinin aynısını yazdım zaten
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 21 Kas 2011, 17:45 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
AYETEL KÜRSİ'Yİ OKUYANIN KALP GÖZÜ AÇILIR Şeyhü'l-Ekber, Arif-i billâh, Muhyiddin Arabî (k.s.) Ayet'el-Kürsi'nin esrarı hakkında şöyle buyurmuşlardır: "Her kim Ayet'el-Kürsi'yi gece ve gündüz içerisinde bin defa okur ve buna kırk gün devam ederse (ara vermeden) Allah'a yemin ederim, Allah'a yemin ederim, Büyük Allah'a yemin ederim, Kur'an-ı Azimüşşan'a yemin ederim, Keriym olan Resulü'ne yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalb gözü açılır. Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler. O kimsenin her muradı hasıl olur."
Hacı Osman Efendi (rahmetüllâhi aleyh) Hazretleri hayatta iken bazı kimselere bu evradı vermişlerdi. Hakikaten halisane okuyanların kalb gözleri açılmıştır. Ben kendilerine dedim ki: "Bunların kalb gözleri açılır mı?" Cevaben Hacı Osman Efendi Hazretleri: "Muhyiddin Arabi Hazretleri yalan söyler mi? İşte bunu o söylüyor." demişlerdi.
* Ayet'el-Kürsi'nin esrarı hakkında bazı veli ve alimlerin sözleri şunlardır: Muhyiddin Arabi, Sa'düddiyn Teftazânî, İmam-ı Bûnî demişlerdir ki: " Bir kimse Ayet'el-Kürsi'yi harflerinin adedi kadar (170) defa veya mürsellerin (salevâtüllâhi aleyhim) adedi kadar (313) defa okursa, o kişiye göklerde ve yerdeki mahlukatın cümlesi itaat edip her şeyden muhafaza ederler. Düşmanları ne eli ve ne de dili ile hiçbir zarar ve ziyan veremezler." buyurmuşlardır. * Esrar-ı Müfide kitabından alınmıştır: - Bir kimse her gün Ayet'el-Kürsi'yi on sekiz defa okursa, Allah (c.c.), o kulunun kalbini tevhid nuruyla ihya eder. Kalbini ledünnî ve hikmet ilmi ile doldurur. Rızkına bolluk verir. Kadrini yüce kılar. Mehabetinden herkes korkar.
Şifalı Dualar Yukarı.. ALINTIDIR
internette çok var böyle doğru olabilir
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 21 Kas 2011, 17:49 |
|
 |
|
fotino
İl Temsilcisi
Kayıt: 25 Mar 2011, 17:24 İleti: 548 Yaş: 14Konum: Kuantum süperpozisyonu Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 19
Yaşadığınız İl: 20 Denizli
|
Olabilir Ama normal bir insan dayanmaz
_________________ “-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
|
| 21 Kas 2011, 17:55 |
|
 |
|
hakan
Taşlar ve Enerji
Kayıt: 29 Nis 2010, 11:35 İleti: 571 Yaş: 15Konum: Taşlar ve Enerji grubu Ettiği teşekkür: 131 Aldığı teşekkür: 52
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
 |  |  |  | ozina yazdı: AYETEL KÜRSİ'Yİ OKUYANIN KALP GÖZÜ AÇILIR Şeyhü'l-Ekber, Arif-i billâh, Muhyiddin Arabî (k.s.) Ayet'el-Kürsi'nin esrarı hakkında şöyle buyurmuşlardır: "Her kim Ayet'el-Kürsi'yi gece ve gündüz içerisinde bin defa okur ve buna kırk gün devam ederse (ara vermeden) Allah'a yemin ederim, Allah'a yemin ederim, Büyük Allah'a yemin ederim, Kur'an-ı Azimüşşan'a yemin ederim, Keriym olan Resulü'ne yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalb gözü açılır. Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler. O kimsenin her muradı hasıl olur."
Hacı Osman Efendi (rahmetüllâhi aleyh) Hazretleri hayatta iken bazı kimselere bu evradı vermişlerdi. Hakikaten halisane okuyanların kalb gözleri açılmıştır. Ben kendilerine dedim ki: "Bunların kalb gözleri açılır mı?" Cevaben Hacı Osman Efendi Hazretleri: "Muhyiddin Arabi Hazretleri yalan söyler mi? İşte bunu o söylüyor." demişlerdi.
* Ayet'el-Kürsi'nin esrarı hakkında bazı veli ve alimlerin sözleri şunlardır: Muhyiddin Arabi, Sa'düddiyn Teftazânî, İmam-ı Bûnî demişlerdir ki: " Bir kimse Ayet'el-Kürsi'yi harflerinin adedi kadar (170) defa veya mürsellerin (salevâtüllâhi aleyhim) adedi kadar (313) defa okursa, o kişiye göklerde ve yerdeki mahlukatın cümlesi itaat edip her şeyden muhafaza ederler. Düşmanları ne eli ve ne de dili ile hiçbir zarar ve ziyan veremezler." buyurmuşlardır. * Esrar-ı Müfide kitabından alınmıştır: - Bir kimse her gün Ayet'el-Kürsi'yi on sekiz defa okursa, Allah (c.c.), o kulunun kalbini tevhid nuruyla ihya eder. Kalbini ledünnî ve hikmet ilmi ile doldurur. Rızkına bolluk verir. Kadrini yüce kılar. Mehabetinden herkes korkar.
Şifalı Dualar Yukarı.. ALINTIDIR
internette çok var böyle doğru olabilir |  |  |  |  |
Doğrudur.
_________________ Taşlar ve Enerji Grubu.Ben Bu forumda yani http://telekinezi.org' da yayınladığım hiç bir bilgiden veya hiçbir özel mesajdan sorumluluk almamaktayım.
|
| 22 Kas 2011, 13:51 |
|
 |
|
qwerty123
Kayıt: 08 Ekm 2011, 21:37 İleti: 11 Yaş: 22 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
|
haşerelere bile iyi geliyormuş baksana ....
|
| 22 Kas 2011, 15:20 |
|
|
| |