|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 06:42
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 970 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 145
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
 Re: Futbol :D
Bende hiç futbol oynayamam.Bu yüzden delenamo arkadaşın dediği gibi defans oldum .İri yarı bir yapım olduğu için çeviklik 0 oluyo yani topla hiçbişey yapamıyorum.Ama adamın üzerine bir koştursam feleğini şaşırıyo :D Ve boyum uzun olduğu için ayaklarım bayağı uzun.Top geçmiyo anlıcan.Topla bi faaliyet yapamıyosan kale yada def dur.Daha iyi oluyo :D
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 18 Oca 2012, 15:25 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|