| Yazar |
Mesaj |
|
Prens_12345
Kayıt: 11 Nis 2011, 08:55 İleti: 68 Yaş: 20 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Yeni Şartlar=Telekinetik Akademi (KATILMAK isteyenler)
Hangi teknikleri yapabiliyorsunuz: Yapamıyorum : ( Nekadar süredir forumdasınız:1 hafta. N e kadar süredir telekınaziyle uğrasıyorsunuz: 2 yıl Akademiden Beklentileriniz: Bana özgüvenkazandıracağınıza inanıyorum Sizi neden Almalıyız:Bana yardım edebilecek tecrübeli öğretmenler sayesinde bende iyi bir telekenist olacağım
|
| 12 May 2011, 13:19 |
|
 |
|
empoze
Kayıt: 01 Oca 2011, 19:52 İleti: 12 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 2 Aldığı teşekkür: 0
|
Hangi teknikleri yapabiliyorsunuz:Parayı elimde katlayabiliyorum ve pek iyi döndüremesemde psi whell dönderiyorum. Ne kadar süredir forumdasınız: 01.01.2011 tarihinden bu yana bu forumdayım Ne kadar süredir Telekinezi ile uğraşıyorsunuz: 6 oluyor uğraşmaya başlayalı. Akademi'den beklentileriniz nelerdir:Şuanda ortalıkta o kadar bilgi varki hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğunu seçmek ise çok zor.Ama akademide ise üstadlarımızdan onlar tarafınca doğrulanmış şeyleri öğrenme imkanı. Sizi neden almalıyız: Ben 6 boyunca telekinezi üstüne hertürlü makaleyi bulabildğim hertürlü kitabı okudum ve doğru-yanlış her tekniği denedim ama istediğim noktaya kavuşamadım gelemedim belki ufak başarılarım oldu ama bunlar okadar önemli başarılar değildi.Benim eksikliğini duyduğum hep beni yanlış bilgilerle vakit kaybetmemi engelleyecek sorularıma cevap verecek bir hocaydı.Burada ise istediğim şey öğretmen-öğrenci ilişkisi var.İdeallerim var benim ve bunlar uğruna hayatımdaki çoğu şeyden vazgeçmeye hazırım.
|
| 26 May 2011, 21:01 |
|
 |
|
Writer
Kayıt: 01 Haz 2011, 20:54 İleti: 1 Yaş: 14 Konum: İstanbul Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
[color=#FF0040]Hangi teknikleri yapabiliyorsunuz: Pisiwell,Kaşık Bükme,Pipet Çevirme
Nekadar süredir forumdasınız:Ocak-Şubat gibi bu forumdayım fakat bir ara forumu aksattım derslerden dolayı sonra kullanıcı adımı unuttum ve bulamadım yeni üyelik açtım eski üyeliğim OgrenciSÖ,ÖğrenciSÖ,OğrenciSÖ öyle birşeydi.Ama bulamadım.
N e kadar süredir telekınaziyle uğrasıyorsunuz:5. ayıma girdim.
Akademiden Beklentileriniz: Öğretmen kadrosu zaten profesyonellerden oluştuğu için becerilerimizi kısa sürede öğretmenlerimizin verdiği teknikler,püf noktalar,bilgiler ile geliştireceğimize inanıyorum.
Sizi neden Almalıyız: İnanmak başarmanın yarısıdırya ben bu işe inanıyorum ve başarılı olacağıma inanıyorum.Sadece biraz farklı boyutlardaki varlıklardan korkarım.Yani inanıyorum işin yarısı bitti.Çaba gösteriyorum çeyreğide gitti.Geri kalan çeyreğindede becerileri geliştirmem gerekli.Saygıda kusur etmem.Söz gümüşse sükut altındır.Yani çoğunlukla konuşmam dinlerim.
|
| 02 Haz 2011, 20:31 |
|
 |
|
alfarap
Kayıt: 08 Mar 2011, 16:40 İleti: 39 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 2 Aldığı teşekkür: 4
|
Hangi Teknikleri Yapıyorsunuz?: Psi Whell, Pipet Çevirme Nekadar Süredir Forumdasınız: 3. Ayımı Gectim 4. Ay Olucak Akademiden Beklentileriniz: Siz Profesyonellerin Yardımı İle Daha İyi Ve Başarılı Bir Telekinezist Olmak Sizi Neden Almalıyız: Ben Herkes Gibi Alınmalıyım Mükemmelim Demeyeceğim Ben Sadece Basit Bir Telekinezi Kullanıcısıyım Yardımlarınızla amatör Sınıfını Aşmak Sınırlarımı Zorlamak İstiyorum.
|
| 02 Haz 2011, 21:34 |
|
 |
|
24evrim24
Kayıt: 26 Haz 2010, 18:53 İleti: 5 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Hangi teknikleri yapabilitorusunuz:psiwell
Ne kadar telekineziyle uğraşıyorsunuz:1 hafta
Akademiden beklentileriniz:Bana yardım edecek bir ekip sayesinde telekinezide ileleyeceğime inanıyorum
Sizi neden almalıyız:İlerlemek daha iyi olmak istiyorum
|
| 19 Tem 2011, 16:19 |
|
 |
|
Swocker
Medya-Tanıtım
Kayıt: 18 Tem 2011, 14:24 İleti: 245 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 8 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
|
Hangi teknikleri yapabiliyorsunuz:Şifacılık
Nekadar süredir forumdasınız:2 gündür
N e kadar süredir telekınaziyle uğrasıyorsunuz:1 bucuk yıl
Akademiden Beklentileriniz:Kendimi eÄŸitmek
Sizi neden Almalıyız:Sizden aldığım eğitimlerle daha iyi çalışabilirim.
_________________ Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,Hak bela yazmaz kul azmadıkça
|
| 19 Tem 2011, 17:24 |
|
 |
|
playwanted07
Kayıt: 19 Tem 2011, 14:57 İleti: 25 Yaş: 13Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
Hangi Teknikleri Yapabiliyorsun Psiwelle
Ne kadardır Forumdasın 2 gündür
Ne kadardır telekinizeyle uğraşıyorsun 2 gündür
Akademiden bekletileriniz Bilgi edinmek
Sizi nedne almalıyız 2 gün uğraşmama rağmen hemencicik Psi well i döndürdüm bana ışık tutucak bir kaç şey örğeticek arkadaşlarımız varsa eminimki 1 ay içinde çokd aha ileriye gideiblirim teşekkürler.
Saygılarımla playwanted07
_________________ İmkansızlıklar olsaydı dünya var olmazdı.
|
| 20 Tem 2011, 20:30 |
|
 |
|
PsyrenGezgini
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 05 Eyl 2011, 20:16 İleti: 3 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
[quote="merhamet62"]Alımlar önümüzdeki ayın 1de baslayacaktır.
0===>Telekinezik Akedemi <==0
Grup içerisinde öğrencilerin ve öğretmenlerin bulunduğu bir akdemi olacaktır.
içerisinde öğretmenlerin kendi paylasımları ve forumumuzdaki meteryallerinde içerisnde bulduğu bir grup olucaktır..
[b]Bu gruba katılacak öğrencilerin.......... Hangi teknikleri yapabiliyorsunuz:Hiçbirini :(
Nekadar süredir forumdasınız:10 gündür
Ne kadar süredir telekınaziyle uğrasıyorsunuz:3 gün
Akademiden Beklentileriniz:Telekinezide iyi bir seviyeye gelmek
Sizi neden Almalıyız:Çok istekliyim ve üzerimde hakkınız olacak.
Öğrendiğim bilgileri paylaşmayacağıma söz veriyorum.Şimdiden teşekkürler
|
| 14 Eyl 2011, 21:16 |
|
 |
|
PsyrenGezgini
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 05 Eyl 2011, 20:16 İleti: 3 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Hangi teknikleri yapabiliyorsunuz: Hiçbirini
Ne kadar süredir forumdasınız: 10 gündür
Ne kadar süredir telekineziyle uğraşıyorsunuz: 3 gündür
Akademiden Beklentileriniz: Kendimi geliÅŸtirmek
Sizi neden Almalıyız: Çok istekliyim ve üzerimde hakkınız olacak. Şimdiden teşekkürler.
|
| 15 Eyl 2011, 10:54 |
|
 |
|
PsyrenGezgini
Yeni Kullanıcı
|
Özür dilerim mesajları telefondan yazdığım için bi düzensizlik oldu ve iki defa yolladım
|
| 18 Eyl 2011, 15:10 |
|
|