|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 06:32
|
| Yazar |
Mesaj |
|
KralBenim
Kayıt: 29 Mar 2009, 16:08 İleti: 156 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
|
 Re: Sizce Ben Mi Yaptım ?
Yağmur yağması doğa işidir arkadaşlar. Yağmur yağmasını istemekle yağmur yağmaz. Öncelikle konveksiyonel yağım için yerden bir biktar suyun buharlaştırılması ve ardından gökyüzünde ki soğuk tabakayla karşılaştırılıp suyun yoğunlaştırılması gerek ki yağmur yağsın...
Bunu enerjisiyle , düşünce gücüyle yaptığını söyleyen , zanneden arkadaş tüm bu aşamaları gerçekleştirdi mi ?
|
| 03 Eyl 2010, 12:18 |
|
 |
|
cehalet
Kayıt: 20 Eyl 2008, 19:06 İleti: 269 Yaş: 22Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 8
|
Yok o arkadaş sadece düşüncesi ile oluşturduğu yoğun enerji yağmur yağmak üzere olan bir paralel evrene geçiş yaptı.Yada matriksde bir dalgalanma yarattı.Allah peygamber diyorsunuz da Hz.Enes'in hacet namazı ile sadece kendi tarlasında bulut oluşturarak yağmur yağmasından neden bahsetmiyorsunuz?Ancak inkar etmek için çok sebebiniz var...
_________________ Sınanıyorsunuz...
|
| 03 Eyl 2010, 14:47 |
|
 |
|
cehalet
Kayıt: 20 Eyl 2008, 19:06 İleti: 269 Yaş: 22Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 8
|
Ayrıca güzel kardeşim yağışın konveksiyonel yağış olması gerekmez frontal yağış da olabilir.Ki bu yağış türü soğk ve sıcak havanın karşılaştığı noktlarda gerçekleşir ve gökgürültülü yağışlara sebep olur.Arkadaşın odaklanması ve düşünmesi etrafındaki suyu manyetize etmiş ve bu suda aynı frekansta titreşerek göğe kadar yükselmiş olabilir.Tıpkı bir bardağa suyu doldurup taşırarak bardağın bulunduğu kabı doldurabileceğiniz gibi arkadaş da odaklanarak odasındaki nemi manyetize etmiş ardından odaklanmaya devam ederek bu manyetize nemin yükselmesini ve bir bulut oluşmasını sağlamış olabilir.Ama bu sadece bir teori.Belki bambaşka birşey olmuştur veya belkide hiçbirşey olmamıştır.Ben sadece kesin hüküm verilmesine karşıyım...
|
| 03 Eyl 2010, 14:57 |
|
 |
|
KralBenim
Kayıt: 29 Mar 2009, 16:08 İleti: 156 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
|
Senin dediğin gibide olmuş olabilir. Ben sadece kendi düşüncemi söyledim.
|
| 03 Eyl 2010, 15:09 |
|
 |
|
cehalet
|
Üslubumdan ötürü özür dilerim.Biraz sert olmuş olabilir...
|
| 03 Eyl 2010, 15:41 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 23 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
uslübünüzü illaki dinî birşeyle karıştırcaksınız bnce böyle bir kinezi türü vardır bulutları beyin gücüyle kontrol etme gibi ztn bunu yapanlarda war yağmur yağdıradabilirler çalışsalar
_________________ İmza Yhok.
|
| 03 Eyl 2010, 17:43 |
|
 |
|
Trrrracovsky
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 30 Ağu 2010, 11:10 İleti: 3 Yaş: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
bence ufak bi esinti hissetsen sen yapmı ş olabilirsin diycem ama yani iklim sonuçta eğer bu konuda çok tecrübeliysen sen yapmış olabilirsin zannedersem sende benim gibi çaylaksın
|
| 05 Eyl 2010, 11:34 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Bing [Bot], Google [Bot] ve 2 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|