|
|
Sistem saati: 23 May 2012, 06:26
|
Psi-Bal-Kedi-Arı-Kinezi Neyi Tartışıyoruz Biz (Beyin Fırtınası)
| Yazar |
Mesaj |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
 Re: Psi-Bal-Kedi-Arı-Kinezi Neyi Tartışıyoruz Biz (Beyin Fırtına
ona bakarsan bilim adamları telekineziyi de yok sayıyor ama ben bilim adamlarına bakarak telekinezi yoktur demiyorum. sadece parapsikoloji üniversitesinde bile psi ball denen şeyden bahsedilmiyo dedim o kadar. yok olduğu zaten kanıtlanmış olan bişeyle ne diye hala uğraşılıyor anlamış değilim. =)
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 06 Mar 2010, 15:26 |
|
 |
|
Raptor
Kayıt: 12 Şub 2010, 12:44 İleti: 18 Yaş: 14 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Psi-Ball bna da mantıklı geliyor sayılmaz, ayrıca size tavsiyem chi enerjisiyle uğraşmanız daha mantıklı olur düşünüyorum fakat illa onu yapçam derseniz siz bilirsiniz =)
|
| 06 Mar 2010, 16:35 |
|
 |
|
Sai
Yönetici
Kayıt: 09 Şub 2009, 19:42 İleti: 1805 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 11 Aldığı teşekkür: 21
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
herşeyi ön yargılı düşünmeyin arkadaşlar
_________________ Ağır geliyorsa yaşam Rabbine sığınacaksın paşam www.astralseyahat.net
|
| 07 Mar 2010, 15:35 |
|
 |
|
tseven
Kayıt: 06 Mar 2010, 10:50 İleti: 3 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
arkadaşlar kim ne derse desin ben inandım ve yaptım.evet sonunda gerçekten de başardım günde 15-20 tur döndürüyorum böyle bir hava akımı olamaz.fakat sizlere birkaç uyarı vereceğim.(üstatlar yanlış anlamasın)psi ballı yaparken benim fikrime göre en çok dikkat etmeniz gereken yer kağıdın büyüküğü çok önemli ne çok küçük nede çok büyük olmalı bana göre ideal ölçü 8x8 cm büyüklüğünde bir kağıt olmalı inanın çok şey farkediyor.ayrıca kağıt defter kağıdı ise haliyle daha ince ve hafif oluyor fakat a4 ise daha kalın oluyor ama a4 ün faydası daha kalıplı oluyor uçları yere pek değmiyor inşallah yardımcı olmuşumdur
|
| 10 Mar 2010, 08:46 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
senin dediğin psi wheel sanırsam. biz psi wheel i demiyoruz birileri psi ball diye bişe uydurmuş enerji topu diye onu diyoduk. =)
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 10 Mar 2010, 17:36 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|