Re: Lütfen Biri Kafamdaki Soruları Cevaplasın
Merhaba ben siteye yeni üye oldum, bendeki olan gariplikleri anlamak ve birazda ilgi duyduğumdan araştırma sonucu sizin siteyi buldum. İyide etmişim.
Bende bir ttakım ilginç şeyler yaşadım,
mesela bu olay çok nadir olur; yollardaki sokak lambalarında hangisinin yanından geçsem, tam hizasından geçerken sönüyor, ve yanmıyor birdaha...
Ayrıca yine çok nadir gerçekleşen bir şey daha. Bazen genellikle bir kaç saniye sonrasını (5-6 sn kadar) ile 10 dk arası başıma gelecekleri anı anına bilebiliyorum. Ayrıca çocukken geçirdiğim iki yaralanma olayı olmuştu. Bu durumu en iyi orada yaşamıştım. Sanki beni biri uyarmıştı, başıma gelecek kazayı zerresi zerresine görmüştüm. Adımımı, hareketimi, duygularımı vs. İlk kazayı ben takmadım, ve uyarıyı dinlemeyip o eylemi yaptım nasıl gördüysem aynen kazayı yaşadım. Şimdilerde kazanın izi var vücudumda, İkinci kazada öyle oldu. Kolum yırtılmıştı, tam 10 dikiş atılmıştı. Ama ben böyle olacağını bir kaç sn önceden gördüm ve kurtulma şansım vardı. Hep böyle olaylar yaşadım ama takmadım zamanında, hislerime güvenmedim. Şimdi hislerime inansaydım, kolumda ne 10 dikiş izi kalırdı nede diğer yaraların izi....
Anlıyacağınız bazı yerde hayat bile kurtarır bu yetenek. Ama kullanmayı bilmek gerek...
Bende yeni öğrendim telekineziyi, yeni yeni anladım bunun insanda olan bir yeten olduğunu...
Bazende öyle oluyorki elimdeki elektriği resmen aşırı derecede hissediyorum, elim artık gerçek elektrik çarpmış gibi şok etkisinde kalıyor...
Ayrıca bir olayda meseke birinin geleceğini görmedim ama içimden şu gelecek diyorum geliyo,
Buna bir örnek vereyim. Virajlı bir yoldayım, arkama baktığımda virajdan yolun devamı görülmüyor. Arkadamdan arkadaşım geliyormuş. Ben artık bunu çok net hisseder olmuştum. Hemen durdum başladım onu beklemeye. Bir müddet sonra arkadaş göründü, yanıma geldi dedim ona senin geleceğini hissettim ondan seni bekledim. Demez mi oda senin orda olduğunu biliyordum, beklediğinide...

Bir başka ilginç olaysa, önekle vereyim
Yolda yürürken aklımda biri vardı, dedim kendi kendime, bunu hissetmemiştim,
yolun şurasına gelince o kişi arabasıyla çıkacak tam benim belirlediğim noktada yanımdan geçecek. İnanın bunu zerre kadar hissetmedim, sadece kafamdan öyle planladım; ne kadar tutar onu dahi bilmiyordum. Ama tuttu, tam dediğim noktada çıka geldi, tamda dediğim yerde benim yanımdan geçti.
Yani diyeceğim, bazen farkında olmadan istekte bulunduğum bazı olaylar hemen gerçekleşiveriyor.
Ama ben bunu biliçli bir şekilde gerçekleştirmek isterim.
Psi weel i ilk deneyişimde başarılı bir şekilde döndürdüm. Hatta kanepeye iki seksen serilip sadece bakılışmla bile döndürdüm. Ama yakından daha iyi döndürebiliyorum. Sağa sola çevirip frenleyebiliyorum, ama bazı durumlada takıldımı da tam takılıyorum. Camın içine koydum hiç birşey yapamadım. Sanırım enerji çok düşük düzeyde gidiyor.
ENERJİYİ NASIL GÜÇLENDİREBİLİRİM? Konrol ve hakimiyeti sağlayabiliyorum, ama enerji çok düşüüüük....