| Yazar |
Mesaj |
|
Yalniz
Kayıt: 17 Oca 2011, 10:46 İleti: 772 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 15
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Re: Göz bozukluğunun telekineziye etkisi var mı ?
rica ederim :)
_________________ Öyle Horozlar vardır ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. G. Granville
Herseyini kaybetmedikce özgür olamazsin.
Eyvallah..
|
| 11 Arl 2011, 17:13 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 970 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 145
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
|
Arkadaşlar konuyu birdaha hortlatttğım için kusura bakmayın.Bugün aklıma bişey takıldı yine bu konuyla ilgili o yüzden hortalttım konuyu :D Neyse.Bende bildiğiniz gibi 2.75 miyop var.Ve ben 3.25 gözlük kullanıyorum.Şimdi bu gözlüğün özelliği gözün görüş alanını küçültüp gözün görebileceği alana sığdırmak.Yani örneğin 10 cmlik bir kalem varsa ben onu daha küçük görüyorum.Bende düşünüdüm ki ben cisimleri hareket ettirmeye çalışırken o cismi bütünüyle etki etmeye çalışıyorum.Yani cismi komple görüş alanıma almaya çalışıyorum.Şimdi benim bu gözlükle gördüğüm ve odaklandığım cisim gerçekteki cisimden daha küçük.Gözlüğün görevi zaten küçültmek.Yani benim kafama takılan şey şu.Gerçekte normal boyutlu bir cismi ben gözlükle biraz daha küçük görüp gözlükle gördüğüm büyüklükte hareket ettirmeye çalışıyorum.Ama cisim gerçekte benim gördüğümden ve etki etmeye çalıştığımdan biraz daha büyük.Acaba bunun için mi ben zorlanıyorum ? Cismi tam boyutunda göremediğimdenmi tam olarak odaklanıp etki edemiyorum ? Yada bunun belli bir etkisi varmı ? Tam anlatamadıysam kusura bakmayın.Çünkü miyop gözlük takanlar bilir bunu.Ben burdan anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım.Umarım anlatabilmişimdir. :)
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 16 Nis 2012, 19:01 |
|
 |
|
Lycanthropy
Kayıt: 27 May 2011, 16:31 İleti: 92 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 12
|
Bikaç santimlik bi boyut farkından çok fazla zorlanmazsın. Ama boyut büyüdükçe gereken güç de artar haberin olsun.
| 16 Nis 2012, 19:27 |
|
 |
|
Yalniz
Kayıt: 17 Oca 2011, 10:46 İleti: 772 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 15
|
bence kucuk gormen daha iyi, beynine kucucuk bisi daha kolay hareket ettiririm diye kandirirsin.. isin kolaylasabilir :)
_________________ Öyle Horozlar vardır ki öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar. G. Granville
Eyvallah..
|
| 16 Nis 2012, 19:33 |
|
 |
|
UsTr
Kayıt: 03 Ekm 2011, 19:00 İleti: 970 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 145
|
İşte bende onu diyorum.Sonuçta o cismi ben olması gereken boyutta görmediğim için belki de o cisme yanlış bir şekilde etki etmeye çalışıyorum.Belkide bundan çok zorlanıyorum.Bide ne hikmetse odaklanmaya çalışırken 5-10 sn sonra gözlerim yanıyo.Kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Ama zaten sadece bir ihtimal diye şüphe ettim.Yoksa ben daha bugün nasıl psi wheel çevirirdim :D Yani sadece belki olabilir diye düşünüyorum.Sonuçta görmek,odaklanmak filan hep gözle alakalı.Bilemiyorum belki etkisi olabilir.Göz doktoruna gidipte telekinezi yaparken bu miyopun buna etkisi olurmu diyemeyeceğim için zaten buraya yazdım :D :D
_________________Benim 3 tane dünyam var.Biri içinde bulunduğum dünya.  Biri içinde savrulduğum Hayal Dünyam.  Biride içinde çabaladığım ve yaşayabildiğim ParaPsikolojik Dünya. 
|
| 16 Nis 2012, 19:55 |
|
 |
|
Uchiha Sasuke
Kayıt: 30 Arl 2011, 11:18 İleti: 220 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 65 Aldığı teşekkür: 4
Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
|
ama şöyle birşeyde olabilir beyin zaten küçük birşey olarak görüyor ve az enerji yollatıyordur. mesela 's.et küçücük birşey zaten enerjini fazla harcama ' gibi ama normalde büyük :D birde hazır konuşuyorken biz enerjimizin hepsini istediğimiz gibi kullanabiliyoruz dimi sınırlama yok ?
|
| 16 Nis 2012, 20:06 |
|
 |
|
Yalniz
|
yani kullanabiliyorsundur heralde.. ama eger istedigin gibi kullanabiliyo olsaydik, kucuk görüp fazla enerji yollayip levitasyon bile yapardi.. yani onemli olan zaten enerjiyi istedigimiz miktarda ve istedigimiz sekilde kullanmak :) bunu yaptiktan sonra telekinezimi yaparsin, psikokinezimi, hidrokinezimi farketmez :)
Eyvallah..
|
| 16 Nis 2012, 20:19 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
|
bazı şeyleri çok kafaya takıyosun kankİ :D benim gibi raad ol biraz :D
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 17 Nis 2012, 14:44 |
|
 |
|
UsTr
|
Tamam RAAD olurum :D Artık takmıcam kafaya zaten :D Ama biyerde bi eksiklik bir açık arıyorum durmadan :D Elimde değil napıyım :D Ama ben yinede RAAD olmaya çalışıcam :D :D :D
|
| 17 Nis 2012, 15:00 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1614 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
|
bak sen raad ol, gerisi gelicek merak etme :D
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 17 Nis 2012, 15:05 |
|
|