|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 17:42
|
bilincsiz telekinezi mi...
| Yazar |
Mesaj |
|
asterx
Kayıt: 03 May 2010, 08:06 İleti: 7 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 bilincsiz telekinezi mi...
ben koridordan lavoboya dogru yürüyordum lavabonun ışıgının kapalı oldugunu sanıyodum ama açıkmış farketmemistim
sonra ışıga bastım lambanın yanması gerektigi halde söndü sonra tekrar bastım yine yanmadı... lamba ile biraz oynadım başka duya flan taktım tık yok patlamıs :)) ....
bilincsiz telekinesi olma ihtimali var mı yoksa sadece şans mı :))...
|
| 19 May 2010, 14:47 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
 Re: bilincsiz telekinezi mi...
lavabonun ışığının kapalı olduğunu sanıyordum ama açıkmış farketmemişim
sonra ışığa bastım lambanın yanması gerektiği halde söndü...
AÇIK OLAN LAMBA DÜĞMEĞE BASINCA NASIL TEKRARDAN YANSIN, TABİ Kİ SÖNECEK..( BU KISIM SAÇMA OLMUŞ) LAMBANIN PATLAMA MEVZUSUNA GELİNCE TELEKİNEZİYLE İLGİSİ OLDUĞUNU SANMIYORUM, SERT BASMIŞSINDIR DÜĞMEĞE YA DA LAMBANIN ÖMRÜ AZALMIŞ PATLAMIŞTIR.
HER YAŞADIĞIN OLAYI ANLATIRSAN BU FORUM SENİN GÜNLÜK DEFTERİNE DÖNER, YAŞADIKLARINA KENDİN ANLAM YÜKLEMEYE ÇALIŞ,BU LAMBA OLAYINA TELEKİNEZİ DİYEN BİRİ ÇIKARSA EMİNİM Kİ ONA İNANACAKSIN ÇÜNKÜ KENDİNİ SIRADIŞI OLARAK GÖRMEK İSTİYORSUN... BÖYLE OLMAZ.
ANLATSAM İNANAMAYACAĞIN Bİ ÇOK ŞEY YAŞADIM VE HEPSİNİN HİKMETLİ OLAYLAR OLDUĞUNU BİLİYORUM, O ANDA BENLE O OLAYLARI YAŞAYANLAR NE OLDUĞUNU ANLADI AMA GELİP DE BURDA YAZMADIK NELER OLDUĞUNU,ANLATMANIN KİMSEYE Bİ FAYDASI OLMAYACAK,SENİN LAMBAYI PATLATMIŞ OLMAN KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL YA DA BENİM ENTERESAN OLAYLAR YAŞAMIŞ OLMAM DA...
BU İŞ ARTİSTLİK İŞİ DEĞİL ARKADAŞIM, YAŞAYACAKLARINA SENDEN BAŞKA KİMSE İNANMAYACAK, KENDİ İÇİNDE YAŞAYACAKSIN. ZATEN İŞİN KARİZMATİK OLAN KISMI DA GİZEMİNDE SAKLI OLMASI..
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 19 May 2010, 20:42 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
bence bu kadar sert çıkmamalısın optimist... Telekinezide istediğin şeyi düşüncesiz kalarak gerçekleştirirsin ( en azından ben öyle yapıyorum) sen lambayı patlatmayı fln düşünmediğin sürece o sadece senin çok güçlü aurandan fln etkilenir ki buda yıllarca çalışma gerektirir... yani bunun tk olduuğunu sanmıyorum ama sen çalışmaya devam et ;)
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 20 May 2010, 06:12 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
|
beni sinirlendiren kısım burdan birçok kişinin aynı hevesle gelip umursamazca gitmesi oldu, bu yüzden sert çıkışıyorum... yarım bırakacağı işe hiç başlamamalı insan, herşeyin bi anda olup bitmesini istiyor çoğu kişi,böyle olmayınca da sıkılıp bırakıyor. şunu da söylemek istiyorum o saçma çizgi filmlerde gördüğünüz şeyleri gerçek hayatta yapamazsınız aklınızda bulunsun.. kendinize iyi bakın.
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
|
| 20 May 2010, 11:02 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
optimiste tamamen katiliyorum.
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 20 May 2010, 13:10 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1611 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
bende
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 20 May 2010, 14:43 |
|
 |
|
Sai
Yönetici
Kayıt: 09 Şub 2009, 19:42 İleti: 1805 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 11 Aldığı teşekkür: 21
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
|
dikkatsizlik sadece :D
_________________ Ağır geliyorsa yaşam Rabbine sığınacaksın paşam www.astralseyahat.net
|
| 20 May 2010, 16:03 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
|
|
| 20 May 2010, 20:13 |
|
 |
|
clancy
Kayıt: 14 May 2010, 09:33 İleti: 50 Yaş: 20Konum: cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
ilk demon çağırma ritüeline kalkışmıştım....başarılı olamamıştım ilk seferinde...
o gün içimde biraz korku vardı...ışığı yakmıştım ve içimden kendi kendime ya demon geldiyse,ya buralarda ya ben farketmiyorsam diye sorular sorarken lambaya takıldı gözüm sanki hafiften titriyordu...dikkatle baktım lambaya...göz bebeklerimin hareketinden dolayımı bilmiyorum ışık sanki büyüyüp küçülüyor gibi oluyordu...gözlerimi kıstım ve elimi lambaya doğru kaldırıp dikkatle izlemeye devam ettim...aklımda sadece lamba vardı...tam olarak ne yapmaya çalışıyordum bilmiyorum ama gözüm hiç bir şeyi görmeyecek kadar parlak olmasını diledim içimden o lambanın...elim öyle bir pozisyondaydı ki sanki büyü yapıyor..yada bir şeye enerji aktarıyor gibiydim...daha sonra bir farklılık yaratamadım ve elimi indirdim...sonra yatağa attım kendimi aniden...yorgunluk hissi vardı üzerimde ve birden karardı oda...lamba kendiliğinden söndü...lambayı düğmesinden kapattım tekrar açtım açıldı lamba tekrar...sizce bu nedir...?
_________________ Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
|
| 21 May 2010, 08:52 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
Nema problema :)
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 21 May 2010, 12:41 |
|
|
| |