| Yazar |
Mesaj |
|
dngsz
İl Temsilcisi
Kayıt: 14 Şub 2009, 10:27 İleti: 441 Yaş: 18Konum: suz (: Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
 Asa Yapımı Hakkında Bilgisi Olan...?
Ben asa yapmak istiyorum..diğer forum sitelerinde bi kaç bilgi buldum. Ama doğrumudur bilmiyorum.
Asayı büyü için değil TK çalışmalarım için kullanıcam bunun için ne önerirsiniz.Asanın üstüne hangi şekilleri koymalıyım..?
yardımlarınızı bekliyorum...
_________________ Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam.. Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
|
| 24 Oca 2010, 13:30 |
|
 |
|
WB|berkay
Kayıt: 24 Oca 2010, 09:32 İleti: 15 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Asa Yapımı Hakkında Bilgisi Olan...?
bence assa senin ellerin yani ellerin yerine geçebilek başlka değer verdiği şeyler olabilir
ben böyle düşünüyorum çünkü zihin gücümüzle herşeyi yapabiliriz bu yüzden asan senin aklını karıştırmıyacak birşey olmalı .aynı zamanda senin odaklastıracak bir şekli olamzlı. ama onunle nasıl enerjini aktaracaksın
_________________ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR BAŞARMAK İSE İNANCI ARTTIRIR.
|
| 24 Oca 2010, 15:15 |
|
 |
|
dngsz
İl Temsilcisi
Kayıt: 14 Şub 2009, 10:27 İleti: 441 Yaş: 18Konum: suz (: Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
Aynı psi ball daki gibi enerjimi yönlendirmeyi düşünüyorum ve Ateş elementini kullanmak istiyorum , bunun için asamı yaparken mum yakıcam. Yazıyı yazan arkadaş öyle yapmış bende ateşi kullanıcam. Bide asama topuz yapıcam sarumanın asasındaki topuz gibi bişi olcak yada yarasa kanadı :D
Önerin için Teşekkürler.
_________________ Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam.. Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
|
| 24 Oca 2010, 16:15 |
|
 |
|
WB|berkay
Kayıt: 24 Oca 2010, 09:32 İleti: 15 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
peki sen gerçektende psi- balı yapa bildinmi yasni inanıyorum ama izlediğim videolardan çoğu feyk birinde ışık var birin yok birnde hava var dierinde yok bunu biraz açıllarmısın
|
| 24 Oca 2010, 16:50 |
|
 |
|
dngsz
İl Temsilcisi
|
psi ball yaptım ama çok etkili bi psi ball değil. Hatta kendime atmıştım yaptığım psi ball ı başıma ağrı girmişti hemde şiddetli bi ağrıydı.
|
| 24 Oca 2010, 17:26 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
konuyu değiştirmeden söyleyeyim psi ball diye bişe yok, fırlattığında bişeylere etki etmişsen bu senin tk ile yaptığındır ama sen bunu psi ball sayesinde yaptığını sanıyosundur. eğer etki edebildiysen tk da ilerlemişsindir bence bunu tk ile düşün baktığın anda madde hareket etsin =) umarım anlatabilmişimdir :S
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 24 Oca 2010, 17:39 |
|
 |
|
WB|berkay
|
dediğinde haklı olabilir herşeyin temeli zihindeki enerjiyi yansıtmak ,zihnimizi kandırmak ve cisimleri hareket ettirmek yani havadada moleküller var buda demektirki psi-ball bir adlandırma olabilir. yani var ama temeli tk
|
| 24 Oca 2010, 17:44 |
|
 |
|
dngsz
İl Temsilcisi
|
ben var olduğuna inanıyorum yada enerjime şekil veriyorum.. belkide yoktur orası tartışılır ama 1 yıldır psi ball yapmaya çalışıyorum ve başarılı olduğumu düşünüyorum.
ama şu soruma hala cevap alamadım : asanın üstüne hangi sembolleri yapmalıyım sizce ve hangi malzemeleri üstüne yerleştirebilirim.
|
| 24 Oca 2010, 17:53 |
|
 |
|
Caylak45
Kayıt: 24 Oca 2010, 17:45 İleti: 10 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Ya asa nasıl bir şey ve nasıl yapılır...?
|
| 24 Oca 2010, 17:54 |
|
 |
|
WB|berkay
|
bence odak merceği yap odaklanmanı sağlar yad krıstal cisimi 8-9 tane görürsün :D
|
| 24 Oca 2010, 17:56 |
|
|