|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 17:04
|
psi ball mı? su bükme mi?
| Yazar |
Mesaj |
|
fbatumi
Kayıt: 30 May 2009, 14:53 İleti: 69 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 psi ball mı? su bükme mi?
duş alırken psi ball yapmayı denedim o sıradada sudan top oluşturmayı düşündün ve sonra top gibi şekil aldı?
|
| 07 Haz 2009, 17:10 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
 Re: psi ball mı? su bükme mi?
Ne olduğunu bilmiyorum ama tesadüf diye birşey yoktur.Hidrokinezi büyük ihtimalle.
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 07 Haz 2009, 17:31 |
|
 |
|
ed155
Kayıt: 28 Eyl 2008, 20:29 İleti: 252 Yaş: 18 Konum: Sandalyede oturmuş pozisyonda Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Büyük ihtimalle
_________________ I'm have returned
|
| 07 Haz 2009, 17:59 |
|
 |
|
torbesrap
Kayıt: 27 May 2009, 06:42 İleti: 1 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
katılıyorum sen bırak psi ball hidrokinezi yap o zamn :::::::::::D
_________________ zσяℓυк ѕєηι zσяℓαуıη¢αуα кα∂αя,ѕєη zσяℓυğυ zσяℓα
|
| 07 Haz 2009, 18:18 |
|
 |
|
archipallium
Kayıt: 21 Mar 2009, 20:28 İleti: 456 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
bence de hidrokinezi suya şekil vermişsin sonuçta suyu bükmüşsün yani...
_________________ Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
|
| 07 Haz 2009, 18:36 |
|
 |
|
fbatumi
|
hidrokinezini biraz açar mısınız
|
| 07 Haz 2009, 18:39 |
|
 |
|
fbatumi
|
ve onunla ilgili bi çalışma söyler misiniz
|
| 07 Haz 2009, 18:42 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
Hidrokinezi Sıvı durumdaki bir maddenin moleküllerine nüfuz etme yeteneğidir. Pyrokinezinin aksine burada su oluşturmaktan bahsedemeyiz. Varolan su kütlesinin biçimini değiştirmek yani manipule etmek esas amaçtır.
Başlangıç itibariyle geliştirme teknikleri telekineziye benzeyebilir. örnek verecek olursak, bir su kütlesinin ortasındaki mantar tıpayı hareket ettirmek. Fakat dikkat edin, mantara odaklanmak değil, suya etki ederek mantarı oynatmak. Tıpkı girdaba yakalanan bir geminin sürekli dönmesi gibi.
Burada “Bu zaten suya telekinezi uygulamak değil midir?” diyebilirsiniz. Evet aslında olabilir. fakat suyla gerçek bir bağlantı kurmlısınız, sadece maddeye yönelik bir fizik değil elemetin kendisiyle bir olmalısınız. Eğer gerçek yeteneğiniz suysa zaten egzersiz sıklığınıza göre, kısa bir sürede ilerleme kaydedebileceksiniz. Su hariç bir şey düşünmeden meditasyon yapın, yoğunlaşın. bütünüyle suyla kaplandığınızı, gerektiğinde suyun derinliklerinize daldığınızı hissedin. Su olun.
Egzersizler için: İçi su dolu orta ya da büyük boy camdan bir kase alın. Camdan, çünkü suyun tamamını görebilirsiniz. Mantar tıpa gibi su üstünde kolayca yüzebilen bir nesneyi üzerine yerleştirin. (Telekinezi alıştırmalarında önerilen iki ucuna kibrit çöpü batırılmış iğne gibi) Şimdi sıra geldi işin en çok pratik ve imajinasyon isteyen bölümüne: Kasenizin karşısında gözlerinizi kapayın. Suyun enerjisini, serinliğini, titreşimlerini hissedin. Onun enerjisiyle kendinizinkini birleştirin. Zihninizde, suyla kurduğunuz enerji bağını hayal edin. Suyun sesini zihninizde duyun, zerafetini hissedin. Bu düşüncelerinizi zihninize kopyalayın ve suyla bir olun. Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman gözleriniz açın. Fakat suyla kurduğunuz bağlantıyı kaybetmeyin. O senin bir parçan ve sen de onun. Enerjiyi, zihninizde tutun. Su hareketlenecektir… Ve şimdi, Sudan bir parçasın.. Ona istediğin emri verebilirsin. Kasenin içinde bir girdap oluşturduğunu hayal et. Gittikçe büyüyor ve sürekli hız kazanıyor. İşte o sensin… Bunu yapmayı başardığını hissettiğin ana kadar yapmaya devam et… Sabırlı ol, ilk bir kaç denemede olmuyorsa, ki olmaması muhetemeldir, daha çok egzersiz yap. Ve sonra zihnini dinlendir.
Alıntıdır
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 08 Haz 2009, 07:03 |
|
 |
|
fbatumi
|
teşekkürler
|
| 08 Haz 2009, 13:47 |
|
 |
|
fbatumi
|
onu denedim mantarı koydum işte sonra elime mantarı yaklaştırdığımda bana doğru geldi daha da yaklaştırdım yapıştı :D kuruyken bunu denedim olmadı
|
| 08 Haz 2009, 14:29 |
|
|
| |