|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 16:46
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
köntrölsüz lucid rüya görüyorum lütfen okuyun ve yardım edin
| Yazar |
Mesaj |
|
tolgacan
Kayıt: 08 Mar 2009, 20:58 İleti: 43 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 köntrölsüz lucid rüya görüyorum lütfen okuyun ve yardım edin
arkadaşlar ben nerdeyse her hafta en az 1 kez lucid rüya görüyorum ama rüyaya girişimi istemli olarak yapamıyorum nasıl istemli hale getirebilirim
|
| 22 Oca 2010, 19:42 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
 Re: köntrölsüz lucid rüya görüyorum lütfen okuyun ve yardım edin
zaten istemli yapılmıyo ki :S neyi sitemli hale getireceğini anlamdım bidaha yazarmısın?
eğer rüyada olduğunu fark etmekse: mesela günlük hayatta sürekli rüyadamıyım diye kontrol et... bi süre sonra rüyadada bunu yapacaksın ve rüyada oldğunu anlayacaksın yada ışığı açma düğmesine basarakta anlarsın rüyada ışık düğmesine basınca ışık açılmaz bildiğim kadarıyla
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 22 Oca 2010, 19:49 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
Ya da birisi seni kovalarken hızın birden çok yavaşlar koşamazsın:)
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 22 Oca 2010, 20:47 |
|
 |
|
STK
Kayıt: 20 Şub 2012, 13:20 İleti: 27 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
Lucid rüya konusunda birazda olsa bilgim olduğunu düşünüyorum. Anladığım kadarıyla giriyorsun ama kontrollü olmasını istiyorsun bunun için sık sık yapabileceğin en iyi çalışma olarak şunu tavsiye ederim
"şuan rüyadamıyım değilmiyim? Parmağını elinin içinden geçimeye çalış geçmiyorsa: rüyada değilim çünkü başparmağım elimden geçmiyor. Geçiyorsa gerisi hayal gücüne kalmış :D"
|
| 23 Åžub 2012, 15:24 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|