|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 16:28
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 5 ileti ] |
|
ÇAKRALARI TAMAMEN AÇMAK İÇİN (Herkes Baksın)
| Yazar |
Mesaj |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
 ÇAKRALARI TAMAMEN AÇMAK İÇİN (Herkes Baksın)
ArkadaÅŸlar,
Forumda herkes çeşitli yöntemlerle çakralarını açmaya çalışıyor. En çok da 3. Göz çakrasını... Ancak bir kaç basit meditasyon ile çakraları açmak neredeyse imkansız gibi! Birçok kişi, Psi-Whell ve benzeri basit bir olayın ötesine geçemiyor. Ayrıca her zaman teknikleri uygulamaya fırsat bulamıyor ve başladığı noktada sayıyor.
İnternette yaptığım yoğun araştırmalar sonucunda da doğrudan 3. gözü aktive etmeyi sağlayacak, diğer çakra noktalarını uyaracak güvenilir ve yararlı teknikler yok gibi. (Yok gibi!)
Bildiğim kadarıyla Kundalini yükseldiğinde çakralar açılır. Eğer Kundalini uyarılmamışsa bütün çakraları uyandırmak mümkün değildir. Bunun için çeşitli yöntemler vardır.
Bu yöntemlerden Kundali Reiki ve Falun Dafa çok tercih edilir.
Kundali Reiki: Çok kısa bir zamanda çakralar aktive edilir. 3.Göz bütünüyle açılır. Kişi bunu kendi kendine yapamamakta, bu konuda eğitimli ve psişik güçleri çok yüksek birinden enerji yüklemesi talep etmesi gerekmektedir. Böyle bir kimseyi bulmakta çoğu kişi için neredeyse imkansız olmakla birlikte, bulunsa bile güvenmesi çok zordur.
Falun Dafa: Doğduğu ülke olan Çin'de dahi yasaklanmış olan, Türkçe sitesi de mahkeme kararı ile kapatılma kararına bağlanmış bir meditasyon sistemi. (Kötülemek için yazmıyorum.)
Bunların haricinde bir de "Herkes kendi yöntemini bulsun." diyenler var. Doğrudur. Ancak birçok kişi bu konuda ne yazık ki pek de etkili olmayan uğraşlarla zaman kaybediyorlar... Örn, telepati ya da 6. his için uğraşan birçok kişi, tesadüflerle yetiniyorlar...
Son olarak da çakra açma olayını gerçekten yapabilen ancak bunun için ücret talep eden, pahalı dersler ya da seanslar veren kişiler var.
Tüm bunların akabinde, enerji merkezlerine doğrudan etki eden ve psişik güçlerin belirmesini, rahatlıkla kullanılabilmesini sağlayan yöntemler sunabilecek arkadaşlarımız varsa, bilgilerini sabırsızlıkla beklediğimizi belirtmek isterim...
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 03 Haz 2009, 17:21 |
|
 |
|
fenomen
Yönetici
Kayıt: 13 Ekm 2008, 07:37 İleti: 1064 Yaş: 21Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 54
|
 Re: ÇAKRALARI TAMAMEN AÇMAK İÇİN (Herkes Baksın)
cok guzel bir fikir.Ben bir kisi taniyom ama her kese yaparmibilmnem(bencew hayir).ama eger insallah bana yaparsa bende ogrenib sizlere yaparim.Bu arada bir sey daha diyicem burayi uygun gordum daha baska konu acmi8yicam.ben 1-5 aylik oss icin ara veriyorum nete felan.onun icin beni gormeye bilirsin9iz.ama insallah osseyi kazaninca yeniden bu kez bambaska sekilde gelicem.telekinezio ve teleati dersleri vericem.insallah.bana dua edin sevgili kardeslerim ;)
_________________ Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
|
| 05 Haz 2009, 11:34 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
Allah hepimize öss kazanmayı nasib eylesin bende lise2ye geçtim...Dualarımız seninle...
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 05 Haz 2009, 13:12 |
|
 |
|
archipallium
Kayıt: 21 Mar 2009, 20:28 İleti: 456 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
inşallah kazanırsın öss yi ferdi abi...XD sonrada gelsin online dersler...hahaXD
_________________ Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
|
| 05 Haz 2009, 20:52 |
|
 |
|
ed155
Kayıt: 28 Eyl 2008, 20:29 İleti: 252 Yaş: 18 Konum: Sandalyede oturmuş pozisyonda Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
İnşallah kazanırsın istediğin yerleri
_________________ I'm have returned
|
| 06 Haz 2009, 06:26 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 5 ileti ] |
|
| |