| Yazar |
Mesaj |
|
fenomen
Yönetici
Kayıt: 13 Ekm 2008, 07:37 İleti: 1064 Yaş: 21Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 54
|
 Astral seyahet oncesi yapmaniz gerekenler ve astral teknigi
Simdi arkadaslar cogumuz astrala nasil cikicaz ne yapmaliyiz diye sorar.astrala bir cok usullarla cikiliyor.professionallar bile insani astrala cikara biliyor.Simdi benim anlatacagim astrala cikmak deyil sadece astral oncesinde ne yapmaliyiz ( normal astrala cikma tekniginde)?simdi biliyoruz ki astrala cikmak icin gidib rahat uzaniiyoruz yataga.sirt ustu olsun.sonrasinda vucudumuzu hiss ede bilmeyecegimiz ana kadar kipirdamiyoruz.bu 40-50 dakkanizi ve daha cok zamaninizi ala bilir.benim anlatacagim sey ise size kolaylik getirecekdir.bende ise yaradi onun icin anlatiyorum.simdi yataga uzandikdan sonra rahatlayin.ve bu kelimeleri demeye baslayin.kelimeler bunlar: 4 defa:Ben rahatliyorum. 4 defa:Ben gevsiyorum. 4 defa:Ben uyuyorum. bunu arka arkaya sirasini bozmadan soyleyin.simdi bu sozler ne ise yariyor diye soruceksiniz.inanin arkadaslar bende oyle dusunmeye baslamisdim.ama kendim denedim en gec 10 dakkaya bedenimi hiss etmedim.astralin onceside bu bedeni hiss etmeyene kadar sabit durmak.buraya kadar gelmisken teknigi de vereyim.beden uyusdukdan sonra kendinizi tavanda dusunun en zor olanini yapicaksiniz .kendinizi gormeye calisicaksiniz.bu zor olucak ama konsantre olursaniz bunu basaricaksiniz.bunu dusunun bundan sonra bazi seyler olucak.ondan sonra korkmayin astrala cikmak icin bedeninizde deyisiklikler olucakdir.belki ilk defasinda cika da bilirsiniz hadi kolay gelsin.o telkinleri unutmayin haa
Lutfen alinti yaparken kaynak belirtiniz. Kaynak:Telekinezi.org
_________________ Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
|
| 03 Eyl 2009, 20:26 |
|
 |
|
DoGuKAN
Kayıt: 28 Ağu 2009, 22:30 İleti: 393 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
 Re: Astral seyahet oncesi yapmaniz gerekenler ve astral teknigi
Saol Ferdi Abi Büyüksün
Bi de Şu Durugörü İçin Hazırlasan Böyle Bişey?
_________________ İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
|
| 03 Eyl 2009, 20:31 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
ben de bunun yollarını arıyordum. sağol ferdi abi
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 03 Eyl 2009, 20:32 |
|
 |
|
fenomen
Yönetici
Kayıt: 13 Ekm 2008, 07:37 İleti: 1064 Yaş: 21Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 54
|
durugoru icin de bir seyler hazirlarim merak etme
_________________ Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
|
| 03 Eyl 2009, 20:37 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
bi de kaşık bükmeği anlatsan tam süper olacak:D
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 03 Eyl 2009, 20:51 |
|
 |
|
ddemmahum
Astral
Kayıt: 07 Şub 2009, 09:41 İleti: 1703 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Öncelikle sağol.. kendini görmeye çalışın demişsin ya orda kendimizi tavanda mı görmeye çalışcaz yoksa yatarken mi?
_________________ ::Welcome to home Bruce::
|
| 03 Eyl 2009, 20:59 |
|
 |
|
DoGuKAN
Kayıt: 28 Ağu 2009, 22:30 İleti: 393 Yaş: 16 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
|
İyi Soru Aynen..
_________________ İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
|
| 03 Eyl 2009, 21:07 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
|
tabi ki yukardan kendimizi görmeye çalışacağız. yataktan nasıl görelim öyle olsa ruhumuzun bedende olması lazım :D
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 03 Eyl 2009, 21:09 |
|
 |
|
caryes
Genel Sorumlu
|
Özelden ders vermiyorum.
|
| 03 Eyl 2009, 21:47 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
maaş bağlayalım ona:D:D
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 03 Eyl 2009, 22:11 |
|
|