| Yazar |
Mesaj |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
 Re: HydroKinetic'in Seyir Defteri :))
Hydrokinetic 17 mayıs 2010 Astral Seyehat İnisiyesi' ne mi katıldınız?
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 29 May 2010, 18:38 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
hayır urum beni kabul etmemiş ama bende hırs yapıp 8.astralımı kendi başıma yaptımm :D
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 30 May 2010, 07:25 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 23 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
merakımı yenemedim napiim? hemen kızman mı gerekiyo ?
_________________ İmza Yhok.
|
| 30 May 2010, 10:48 |
|
 |
|
criminal_1994
Kayıt: 22 May 2009, 21:33 İleti: 1132 Yaş: 17Konum: Eskişehir Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
Sevgili Kinetik_Prens
Arkadaş Türkiye' de bir çok coven olduğunu ve bir çok cadı yani wiccan olduğunu söylemiş ve sizde soru olarak "seksen bir ilde de var mıdır?" demişsiniz.Sizce ben mi abartıyorum yoksa siz mi dalga geçiyorsunuz?
_________________ "Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
|
| 31 May 2010, 17:52 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1610 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
bende çakraları açmayı düşünüyürum ama cin peri fln gözükmez herhalde dimi ki öyleyse açamam :D
Bİ DE KALP ÇAKRASI AÇILINCA SINAVLARDA CEVAPLARI FLN GÖRÜYOmuşsun o doğru mu sizce?
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 01 Haz 2010, 05:12 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 725 Yaş: 18Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 14 Aldığı teşekkür: 1
|
onlar herzaman ordalar ama sen çakranı açınca onları görsen ne farkedecek:D
|
| 01 Haz 2010, 07:42 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1610 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
YHA YAŞANMAZ ÖLE DÜŞÜNSENE TİP TİP sana bakıyolaarr uyurken yorganın içinden çıkıyolar fln
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 01 Haz 2010, 10:09 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 725 Yaş: 18Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 14 Aldığı teşekkür: 1
|
bence abartıosun ben istediğim zaman onları görüp duysam onlardan çeşitli konularda bilgiler alırım bilmediklerimi öğrenirim bence yararı olur içinde dünya insanından çok daha bilgili olanlar da vardır
|
| 01 Haz 2010, 14:29 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 01 Haz 2010, 17:36 |
|
 |
|
the ULTIMATE
İl Temsilcisi
Kayıt: 15 Tem 2009, 20:28 İleti: 516 Yaş: 19Konum: Gölbaşı / Ankara Ettiği teşekkür: 4 Aldığı teşekkür: 6
|
yaa ne cadısı ne majisi yaa!!.. İyice kontrolünüzü kaybettiniz haa!!.. bi gün toplanıp Quidich maçı yapalım(!). [yanlış yazmış olabilirim..] düzgünce cadılara kurt adamlara vampirlere büüylere karışmadan temizce TK yapın derim ben.. benim lafıma göre dümen çevirmiceksiniz ama yine de dedim işte..
_________________ _________,,,,,,,,,,,,,ııııııııııııııııııııııııılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
INFINITY FORCE!!
# Ankara Parapsikoloji Grubu (buluşmalar tanışmalar vs): http://www.facebook.com/groups/parapsikoloji.06 Twitter: http://www.twitter.com/iglotus Genel: https://www.facebook.com/groups/telekinezzi/ #
|
| 29 Tem 2010, 00:17 |
|
|