|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:52
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
Merlin
Kayıt: 12 May 2010, 17:17 İleti: 94 Yaş: 20 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Psikopat Burçlar xP
Benim burcuda yerden yere vurmuÅŸlar :)..boÄŸa
|
| 01 Arl 2010, 18:08 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 725 Yaş: 18Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 14 Aldığı teşekkür: 1
|
ben fazla konuşmamki:) bu kadar şeyde söylenmez daha bişey kalmaddı doğum günümü değiştirmek istiyorum:D 22 mayıs ikizler
|
| 03 Arl 2010, 18:01 |
|
 |
|
isimsizkahraman
Kayıt: 05 Eyl 2010, 15:42 İleti: 62 Yaş: 18 Konum: tatoine Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
oğlak :) film konusu falan aynı ben özellikle korku filmlerinde çok kahkahalara boğulurum :)
_________________ "İnsanların hepsi acizdir fakat bunu farketmeleri zaman alır" Ahmet Çakmak
|
| 03 Arl 2010, 18:24 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|