|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:47
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Electro Matt
Acemiler Kaptanı
Kayıt: 02 Haz 2011, 08:09 İleti: 111 Yaş: 14Konum: Bateriyi coşturuyorum. :D Ettiği teşekkür: 6 Aldığı teşekkür: 7
Yaşadığınız İl: 14 Bolu
|
 İlk Adım
Arkadaşlar geçen gün biri yazmış Seekinezi falan ancak alakası yok. Hidrokineziden başlayalım; Konsantre olun.(olamazsanız 15-20 dk meditasyon yapın)Suya konsantre olun.Burada amaç suya telekinezi uygulamak değildir.Su moleküllerine etki etmektir;yani suyu hissedin,suyu yönetin,su olun.Bu sayede suya yön verin.Ben çok ilerledim.Mesela suyu içmem gözeneklerimden çekerim,suyu havaya kaldırırım. NOT:Kola içmeyin geçen gün suyunu ayırdım ve iğrençti.Siyah boya gibi,küçük et gibi parçalar var.Kağıtlar falan yakıyor.Ful asit yani. NOT2:Suya telekinezi uygulamayın.Moleküllere konsantre olun... DEVAM EDECEĞİM..............
_________________ İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın." Bob Marley
|
| 02 Haz 2011, 12:35 |
|
 |
|
Kuklacı
Acemiler Kaptanı
Kayıt: 02 Haz 2011, 08:14 İleti: 100 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 13
|
 Re: İlk Adım
Kimin çırağı işte biliyor işi.
_________________ Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
|
| 08 Haz 2011, 11:03 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|