|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:42
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
mr_ceza
Kayıt: 08 Haz 2010, 19:06 İleti: 51 Yaş: 18Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
 Facebook
Herkeze merhaba arkadaşlar ben bir telekinezi sayfası oluşturdum facebookda hepinizi bekliyorum.. http://www.facebook.com/pages/-Parapsik ... 1112881467Dilerseniz=( Parapsikoloji ) - ( Telekinezi - Astral Seyahat - Telepati - Meditasyon ) diye facebook'ta aratırsanız çıkar hepinizi sayfama bekliyorum ve desteklerinizi bekliyorum.
|
| 10 Arl 2010, 20:53 |
|
 |
|
ozina
Kayıt: 19 Tem 2009, 15:35 İleti: 1610 Yaş: 15Konum: saylon galaksisinin bilmemne gezegeni Ettiği teşekkür: 57 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
 Re: Facebook
Duvar fotolarındaki foton resmi bende de var :D
_________________ Şeytanın üç ilkesi: 1) İnsanları şeytanın ve meleklerin var olmadığına inandırmak 2) İnsanların akıllarına hükmetmenin bir yolu olan ipnotizmi gizlilikten çıkarıp insanların yararına yeni bir bilim olarak sunmak. 3) charles darwinin evrim teorisi
|
| 11 Arl 2010, 17:39 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 2 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|