|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:42
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Doğum Gününüze Göre Renginizi Öğrenin
| Yazar |
Mesaj |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 11:28 İleti: 307 Yaş: 17Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>... Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
 Re: Doğum Gününüze Göre Renginizi Öğrenin
Bir gün önce doğsam bu seferde gri :D :P
_________________ Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
|
| 29 Oca 2010, 17:05 |
|
 |
|
Diablo11
Kayıt: 09 Haz 2009, 12:09 İleti: 280 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Limon
Sakinsiniz, ancak kolaylıkla psikolojik baskı altına girebilirsiniz. Kıskançlığa çabuk kapılırsınız. Küçük şeyler üzerinde durup şikayet edebilirsiniz. Bir konuya saplanıp kalmazsınız. Başkalarının sizden hoşlanması ve güvenmesi için gereken özelliklere sahipsiniz. GüzeL PayLaşım TşkkrLer.
_________________ "Géréğinde KuLağınLa Duy , Gereğinde GözünLe Hisset."
|
| 29 Oca 2010, 17:57 |
|
 |
|
CeRRaH
Kayıt: 19 Oca 2010, 21:07 İleti: 25 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Mavi
Düşük bir özsaygıya sahipsiniz ve oldukça seçicisiniz. Sanatsal yönü olan birisiniz ve kolaylıkla aşık olabilirsiniz, ancak aşkın yanınızdan geçip gitmesine izin verirsiniz. Aşkta kalbinizin değil zihninizin tarafında olusunuz.
Maviyi daima severim ama :) bu yorum banada gitmedi
|
| 30 Oca 2010, 16:34 |
|
 |
|
nudlah
Kayıt: 27 Mar 2009, 13:42 İleti: 1 Yaş: 21 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
benimki lacivert ama gümüşe tıpatıp uyuyorum
|
| 31 Oca 2010, 10:09 |
|
 |
|
-JeLLyBoon'-
Kayıt: 15 May 2009, 15:47 İleti: 373 Yaş: 16Konum: нєяşєуιη αу∂ıηℓαηмαѕıуℓα вιяℓιктє кαяαя∂ı ∂üηуαм .. Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
|
Ya ben yanlış doğmusum yada bu yanlıs :D Kimse memnun değil baksanıza xD Benim rengim bana göre ya siyahtır yada yeşildir ama açıklamalarıda bana uygun değil zaten hayatımda gümüş diye bir renk sempatisi uyanmadı içimde ama gümüşmüsüm xD Tekrar teşekkürler (=
_________________ --- - gσтнι¢ -
Simdi bana soruyorlar ne bu kin ne bu öfke ? Hayat beni bu kadar çabuk büyütmeseydi keşke .. Ölümümü beklicem yavaşca .. Çektiğim acılarımda saklı , şeytanlaşmalarım kanadıkça ..
Kısa sürede aranıza dönücem
-MetaL MusiC-
|
| 31 Oca 2010, 11:04 |
|
 |
|
iniestay8
Kayıt: 24 Mar 2010, 19:50 İleti: 17 Yaş: 15 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Lacivert
Çekici ve yaşadığı hayatı seven birisiniz. Her şeye karşı güçlü hisleriniz vardır. Dikkatiniz kolayca dağılabilir ve kolayca endişelenebilirsiniz. Birine kızdığınızda onu affetmeniz çok zor olabilir.
bende diyodum niye herşeyi doğru biliyorum en iyisi kahin olayım (Allah korusun) :D
|
| 27 Tem 2010, 13:34 |
|
 |
|
Gambit
Kayıt: 30 Haz 2010, 17:17 İleti: 23 Yaş: 17 Konum: Merkez/Isparta Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Erguvan
Gizemlisiniz, asla bencil değilsiniz ve her şeye kolaylıkla ilgi gösterirsiniz. Gününüz ruh halinize bağlı olarak üzüntülü ya da sevinçli olabilir. Arkadaşlar arasında popülersiniz, ancak aynı zamanda çabuk unutur ve aptalca davranabilirsiniz. Güvenilir kişilerden hoşlanırsınız.
_________________ Olmaz olmaz deme,olmaz,olmaz..
|
| 27 Tem 2010, 14:11 |
|
 |
|
whaki
Kayıt: 10 Tem 2010, 05:35 İleti: 278 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 2
|
Kahve
Aktif ve sportif birisiniz. Başkalarının size yakınlaşması zordur. Ancak kolay aşık olursunuz. Bir kez bir şeyi elde edemeyeceğinizi öğrendiğinizde çabuk pes eder ve çabucak bırakırsınız.
aynı ben haa :D çabuk aşık olurum 1-2 haftaya geçer :D
_________________ Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
|
| 27 Tem 2010, 15:04 |
|
 |
|
placebo
Kayıt: 03 Nis 2010, 17:46 İleti: 60 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
kahve Aktif ve sportif birisiniz. Başkalarının size yakınlaşması zordur. Ancak kolay aşık olursunuz. Bir kez bir şeyi elde edemeyeceğinizi öğrendiğinizde çabuk pes eder ve çabucak bırakırsınız.
futbol oynadım ama sonra pes edip bıraktım .baskalarının bana yaklasması hakkaten zor .aşık olduklarımın hepsi ilk görüşte hepsi uyuyola :D
|
| 27 Tem 2010, 18:13 |
|
 |
|
turab
Kayıt: 01 Mar 2012, 15:01 İleti: 200 Yaş: 16Konum: Uzay Ve Ben Ettiği teşekkür: 31 Aldığı teşekkür: 7
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
|
Altın Neyin doğru neyin yalnış olduğunu bilirsiniz. Dışadönük ve neşelisiniz. Sizin için aradığınız kişiyi bulmak zordur, ancak bir kere doğru insanı bulduğunuzda uzun süre bir daha tekrar aşık olamazsınız.
bana çok yakın :)
_________________ UFOLOG ARASTIRMACI
www.uubam.com
facebook.com/UUBAM
[if]http://i33.tinypic.com/4trj91.jpg[/if]
|
| 24 Mar 2012, 07:41 |
|
|
| |