|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:40
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
SherlockHolmes
Kayıt: 21 Şub 2011, 00:24 İleti: 4 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Çarpma İşlemi
arkadaşlar yeni katıldım foruma da öncelikle şunu öğrenmek istiyorum aranızda basamak sayı farketmez sadece sayıları yazarak çarpma işlemi yapan varmı yetenek sizsiniz deki bir adam yapıyordu ordan görmüştüm bende uğraşıyorum bir kaç gündür cevaplarınızı bekliyorum.
|
| 21 Åžub 2011, 00:31 |
|
 |
|
_SuPeRNaTuRaL_
Kayıt: 23 May 2010, 17:24 İleti: 107 Yaş: 19 Konum: İstanbul Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Çarpma İşlemi
Hoşgeldin foruma ben de bi kaç aydır hergün sabahları ve akşamları düzenli olarak 4,5,6,8, ve 13 basamaklı olarak çözüyorum her geçen gün süremi kısaltıyorum 5 basamaklı 2 sayıyı ortalama 22 saniyede çözüyorum sorun olursa teknik vs düşünce konusunda cevap vermeye çalışırım özelden veya buradan
|
| 21 Åžub 2011, 00:43 |
|
 |
|
SherlockHolmes
Kayıt: 21 Şub 2011, 00:24 İleti: 4 Yaş: 19 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
hoşbulduk ben çaprazlamayı kullanıyorum 5 basamaklıları 1 dakikada falan çözüyorum basamakları artıkça şaşırıyorum bi kadın var 13 basamaklı 2 sayıyı 28 saniyede çarpmış
|
| 21 Åžub 2011, 01:03 |
|
 |
|
_SuPeRNaTuRaL_
Kayıt: 23 May 2010, 17:24 İleti: 107 Yaş: 19 Konum: İstanbul Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
Bölerek te yapabilirsin çarplazlama daha doğru yöntemdir teker teker işlem yaparsan 40 saniyenin altını görmen zor olur büyük sayılar için söylüyorum bunu.Düzenli olarak zihin egzersizleri yap telekinezi ile fazla uğraşma yarım saatten fazla zaman harcama meditasyon falan yap kitap oku sherlock holmes okuyosundur dizisi de çıktı pasif olan elini kullan ben basketbolda diğer elimle haftada 3 gün 50 atış falan yapıyorum.
|
| 21 Åžub 2011, 01:26 |
|
 |
|
SherlockHolmes
|
telekineziye ayıracak pek vaktim yok kuzenim teşvik etti beni telekineziye bi ara merak salmıştım olmayınca bırakmıştım şimdi gene iyiyim bi kaç haftadır yüzükle çalışıyorum bir kaç sherlock holmes romanı var elimde dizisini biliyordum haftasonları tv de de olucakmış zihin egzersizleri yapmaya başladım günde 5-6 tanede zeka sorusu çözüyorum çift eli zaten yapıyorum beyin gücü dergisini alıyorum ordan görmüştüm bende.
|
| 23 Åžub 2011, 19:33 |
|
 |
|
qnur55
Kayıt: 10 Oca 2011, 18:15 İleti: 118 Yaş: 14Konum: Samsun 4EveR Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 0
|
valla ben cakra acma ve diger kineziler ile ugrasiyorum
_________________ Hayal Gücü Hayal Ürünü DEĞİLDİR..!!
|
| 23 Åžub 2011, 20:39 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 6 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|