|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:38
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz, * Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek, * Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak, * Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak, * Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak, * Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek; Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 10 ileti ] |
|
burçların özür dileme şekilleri
| Yazar |
Mesaj |
|
caryes
Genel Sorumlu
Kayıt: 25 Ağu 2009, 12:16 İleti: 966 Yaş: 17Konum: genel yetkili Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 13
Yaşadığınız İl: 24Erzincan
|
 burçların özür dileme şekilleri
KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya sekeri olduklarina inanirlar.. ozur dilemelerini gerektiricek biÅŸey yaptiklarini ya da soylediklerini hic duÅŸunmezler.. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi..
BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. hem zaten olan olmuÅŸtur.. o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkadaÅŸlari vardir.
IKIZLER: Ikizler her ne yapmiÅŸ olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araÅŸtirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini duÅŸunmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemiÅŸsiniz o da sizin sorununuz...
YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna piÅŸman olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baÅŸka bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmiÅŸsiniz yalvar yakar olan sizsiniz.
ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar.. size cicekler alir, evinizin karÅŸisindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir..... sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karÅŸi koymak ne mumkun...
BAÅŸAK: BaÅŸak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar.. herkesi kendileri gibi sandiklari icin boyledirler.. onlara gore iÅŸ iÅŸten gecmiÅŸ olsa bilesonucta ozur dilemiÅŸ midir, dilemiÅŸtir.
TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler.. o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemiÅŸ olursunuz.
AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karÅŸiniza alip konuÅŸmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.
YAY: Yay'larin kitabinda piÅŸmanlik, ozur gibi ÅŸeyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz ÅŸarkisi onlarin hayat felsefesidir. BaÅŸkalari onlara yanliÅŸ biÅŸey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..
OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz.. uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmiÅŸseniz ne mutlu.
KOVA: Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin biÅŸeyler duÅŸunurler.. genelde de baÅŸarirlar .
BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakiÅŸ acisi farklidir.. bir Balik ve ozur dilemek ha? ÅŸansinizi zorlamayin.
alıntı
_________________ MEDYA TANTIM GRUBUNDA YER ALMAK VEYA İL TEMSİLCİSİ OLMAK İSTEYENLER BANA ÖZEL MSJLA BAŞVURSUN..
Özelden ders vermiyorum.
|
| 05 Eyl 2010, 13:16 |
|
 |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
 Re: burçların özür dileme şekilleri
Dunya tatlisi insanlardir..
öhömm... övünmek gibi olmasın ama öyleyim :D
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 05 Eyl 2010, 13:34 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakiÅŸ acisi farklidir.. bir Balik ve ozur dilemek ha? ÅŸansinizi zorlamayin.
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 05 Eyl 2010, 14:51 |
|
 |
|
whaki
Kayıt: 10 Tem 2010, 05:35 İleti: 278 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 2
|
haha, hayatimda cok nadir ozur dilemisimdir :D
_________________ Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
|
| 05 Eyl 2010, 14:55 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
bilmem ki o.o valla daha pişman ettiğim kişi yok ... benim bildiğim XD egom patladı haa yengeç olduğuma sevindim O.O
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 05 Eyl 2010, 18:45 |
|
 |
|
Talented
Kayıt: 10 Ağu 2010, 04:40 İleti: 11 Yaş: 19 Konum: Bursa Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
kardeşim aslan.Ben boğayım. tam zıt.
|
| 05 Eyl 2010, 18:48 |
|
 |
|
**profesyonel**
Kayıt: 21 Ekm 2009, 14:18 İleti: 636 Yaş: 15Konum: İzmir Ettiği teşekkür: 9 Aldığı teşekkür: 11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
vayy be bana ne kadarda çok uyuyormuş söylemeden özür diletirim şu ana kadar hiç olmadıxD nutuklar yazarak yada yaptığım işi telafi etmek bana daha uygun:)
_________________ Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
|
| 05 Eyl 2010, 21:16 |
|
 |
|
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 24 Kas 2008, 16:54 İleti: 439 Yaş: 101Konum: Cowen Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 2
|
balık : özür dilemem zuhahahahaha
_________________ yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
|
| 06 Eyl 2010, 06:08 |
|
 |
|
kinetik_prens
Kayıt: 24 Şub 2010, 17:59 İleti: 541 Yaş: 23 Konum: Düşüncenin alt edici yellenmesi :D Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
beni tarif ediyo :D balığımdır da ben ... :D
_________________ İmza Yhok.
|
| 06 Eyl 2010, 09:20 |
|
 |
|
byfreestylerap
Kayıt: 11 Kas 2009, 20:30 İleti: 725 Yaş: 18Konum: C:\WINDOWS\system32 Ettiği teşekkür: 14 Aldığı teşekkür: 1
|
ikizler haklı çıkacakmışım öle dio:) tşkler
|
| 13 Eyl 2010, 00:00 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 10 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|