|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:36
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
| Yazar |
Mesaj |
|
nihannazbilgin
Kayıt: 05 May 2011, 12:06 İleti: 32 Yaş: 14 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: bu adamı gördünüz mü?
Korktum adamı görünce haa :D
_________________Gün gelicek benimde Adriana Lima gibi gözlerim olacak 
|
| 21 May 2011, 19:39 |
|
 |
|
rookie
Kayıt: 18 Arl 2010, 15:18 İleti: 74 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 1
|
beyler bulaşmayın takılır size boşverin tüyleri ürpertiyor resme 5 saniye baktım korktum ya burda kufur olcaktı ekrandan cıkcak gibi geliyo
|
| 28 Tem 2011, 16:49 |
|
 |
|
coolugur
Kayıt: 11 Oca 2011, 17:15 İleti: 219 Yaş: 19Ettiği teşekkür: 6 Aldığı teşekkür: 3
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
|
:D aha vallaha türk bu.. Daha önce görmedim görmek de istemem :D
| 29 Tem 2011, 08:58 |
|
 |
|
Swocker
Medya-Tanıtım
Kayıt: 18 Tem 2011, 14:24 İleti: 245 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 8 Aldığı teşekkür: 29
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
|
Adamın fotosu insanların bilinçaltına işliyor çok kaptırdıkları içinde rüyalarına giriyor adamdan kaynaklanmıyor bizim beynimizden kaynaklanıyor.
_________________ Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,Hak bela yazmaz kul azmadıkça
|
| 29 Tem 2011, 09:28 |
|
 |
|
delenamo
Kayıt: 06 Nis 2011, 13:30 İleti: 302 Yaş: 14Ettiği teşekkür: 40 Aldığı teşekkür: 10
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
|
bana tanıyormuşum gibi bir his geldi Allah Allah
|
| 29 Tem 2011, 09:43 |
|
 |
|
the lost hero
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 22 Tem 2011, 18:01 İleti: 18 Yaş: 15 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
_________________ Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır... KİRA adalettir... 懸念は、あなたの唯一の敵です !!!
|
| 29 Tem 2011, 10:50 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|