|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:35
|
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
muhammet
Kayıt: 24 Şub 2011, 21:48 İleti: 581 Yaş: 14Konum: canımın istediği yerde... Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 5
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
|
 Adalet kim???
bana göre Kira her zaman adalettir(bazı hareketleri hariç mesela kendini yakalamaya çalısan polisleri öldürmesi)
sizce??
_________________brain to start the war!!! Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!  Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
En son muhammet tarafından, 30 Ağu 2011, 08:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
|
| 26 AÄŸu 2011, 10:01 |
|
 |
|
qUrKaN
Kayıt: 07 Mar 2011, 17:32 İleti: 642 Yaş: 15Konum: Astraldeyim Hacı Ettiği teşekkür: 7 Aldığı teşekkür: 11
|
 Re: Adalet kim???
bencede kira adalettir
_________________ "Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK" "qUrKaN"
|
| 29 AÄŸu 2011, 15:17 |
|
 |
|
ozzzyyy
İl Temsilcisi
Kayıt: 08 Şub 2009, 14:30 İleti: 170 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
|
Bence ikisi de adalettir. Aradaki fark Kira adaleti illegal yollardan sağlıyor, L ise legal yollardan(Başta Kira taraftarıydım ama kabul edin sonradan işin şeyini çıkardı :D). Bu ikisi başka bir hayatta, farklı koşullarda karşılaşmış olsa kardeş gibi olurlardı ve beraber çalışırlardı.
|
| 29 AÄŸu 2011, 16:41 |
|
 |
|
muhammet
Kayıt: 24 Şub 2011, 21:48 İleti: 581 Yaş: 14Konum: canımın istediği yerde... Ettiği teşekkür: 3 Aldığı teşekkür: 5
|
ikiside adalet diye şıkta çıkardım :)
_________________brain to start the war!!! Hayat tarzım FREE RUNNİNG!!  Bir süre yokum kendinize iyi bakın.... : )
|
| 30 AÄŸu 2011, 08:57 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|