|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:30
|
Forum kuralları
* Yeni üyelerin diğer üyelerle tanışabilecekleri diğer üyelerinde arkadaşlarını selamlayabilecekleri bölümdür. * Bölümü çöpçatan başlığı olarak kullanmayınız * Bölümde gerçek adlarınızı ve kimlik bilgilerinizi yazmamanız sizin yararınızadır. Gerçek kimlik bilgilerini kullananların uğrayabilecekleri zararlardan sorumlu değiliz.
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 7 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
spacedementia
Kayıt: 18 Nis 2011, 21:53 İleti: 3 Yaş: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Merhabalar;
ArkadaÅŸlar merhabalar,
Forum'a yeni katıldım. Daha önce telekinezi hakkında yüzeysel araştırmalar yapmıştım, ilgilenmeye bir türlü cesaret edemedim. Çünkü bu tarz şeyleri deneyip başarısız olmak insanın direncini hemen kırıyor. Ancak son 2 gündür üzerinde çokça düşünüyorum, denemeden bilemem. O yüzden bunun üzerinde çalışmaya ve hatrı sayılır bir vakit ayırmaya karar verdim. Burada eminim ki bu yeteneği ilerletmiş insanlar vardır. Nasıl başlayacağımızla ilgili yardımcı olması için forumu geziyorum, bunun yanı sıra bana birde egzersiz önerebilirseniz çok sevinirim.
Sevgiler.
_________________ Eğer tarif edebilseydim gözlerini ve letafetini sıralasaydım. Gelecekte derlerdir ki; " Bu mezarda yatan şaire ilahi bir şekilde dokundular. Dünyevi çehrelerden daha fazla. "
|
| 18 Nis 2011, 22:02 |
|
 |
|
Biyokinezi001
Kayıt: 25 Mar 2011, 22:23 İleti: 58 Yaş: 11Konum: astral seyahet Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
 Re: Merhabalar;
Foruma H.g :)
|
| 18 Nis 2011, 22:12 |
|
 |
|
spacedementia
Kayıt: 18 Nis 2011, 21:53 İleti: 3 Yaş: 23 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
HoÅŸbulduk.
_________________ Eğer tarif edebilseydim gözlerini ve letafetini sıralasaydım. Gelecekte derlerdir ki; " Bu mezarda yatan şaire ilahi bir şekilde dokundular. Dünyevi çehrelerden daha fazla. "
|
| 18 Nis 2011, 22:23 |
|
 |
|
T.KStyle
Kayıt: 02 Nis 2011, 18:29 İleti: 139 Yaş: 12Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 3
|
aradıklarının hepsi forumda var ama cok ugrasmak istemiyorum dersen ben üstünden kısaca geceyim :) 1- kapak çalışması 1 hafta yapman yeterli 2- kağıt para katlama denemelisin basit bi şey olduğundan dolayı cesaretlenirsin 3- psi wheel buna 3 hafta vermen iyi olur tam anlamıyla döndermek amaclı yani hem uzakdan hem yakından ellerinle gözlerinle kapın icinde dışında felan sonra istediğin yöne dönmesini sağlarsan diğer aşamaya gecersin 4- 2-3 psi wheel kağıdını üst üste koyup dene yada el kremlerinin üstünde kalın aimünyum folyo tarızda bişey oluyor onlada yapabilrsin s 5- kaşık bükcen ama bu ne kadar zamanını alır bilmiyorm
|
| 19 Nis 2011, 09:56 |
|
 |
|
alperen6767
İl Temsilcisi
Kayıt: 01 Mar 2011, 18:43 İleti: 198 Yaş: 15Konum: Ekranın tam karşısında Ettiği teşekkür: 4 Aldığı teşekkür: 10
|
Foruma hoÅŸ geldin :)
_________________ Elementler; inanmak, arzu, konsantrasyon.
|
| 19 Nis 2011, 14:53 |
|
 |
|
spacedementia
|
Hoşbulduk arkadaşlar, bilgiler içinde çok teşekkür ederim ayrıca. Youtube'da bir video izlemiştim, PSI WHEEL 'in tamamen uydurmaca olduğundan bahsediyordu. Ellerin sıcak tutularak psi wheel yapılması, kenarlardaki soguk havayla elin icindeki sıcak havanın carpısması sonucu akım yarattıgından kagıdın döndügünü söylüyordu. O şekilde bilim buna bir açıklama getirmiş, ancak üstünde kapak varken yapılanı açıklayamıyorlar. Doğal olarak psi wheel i kapaklı olarak çalışıyorum dünden beri çünkü kafamda soru işaretleri kaldı o videoyu izledikten sonra. Tabi doğal olarak kapak altındanda 1 cm bile oynatmayı başaramadım kağıdı, çok çalışmak gerekiyor sanırım onun için. Şu kapak meselesiye konsantrasyon yeteneğimi arttırarak işe başlayayım.
|
| 19 Nis 2011, 22:23 |
|
 |
|
umutcix
Kayıt: 13 Haz 2011, 15:15 İleti: 30 Yaş: 15Konum: Sakarya/serdivan Ettiği teşekkür: 1 Aldığı teşekkür: 1
|
şu kapak çalışmasını biri bana anlatabilirmi ?
_________________ Farkındalık Ölmeden Ölmektir.
|
| 15 Haz 2011, 06:47 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 7 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|