|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 15:30
|
Forum kuralları
* Yeni üyelerin diğer üyelerle tanışabilecekleri diğer üyelerinde arkadaşlarını selamlayabilecekleri bölümdür.
* Bölümü çöpçatan başlığı olarak kullanmayınız
* Bölümde gerçek adlarınızı ve kimlik bilgilerinizi yazmamanız sizin yararınızadır. Gerçek kimlik bilgilerini kullananların uğrayabilecekleri zararlardan sorumlu değiliz.
| Yazar |
Mesaj |
|
netenes
Kayıt: 17 Şub 2009, 18:00 İleti: 1392 Yaş: 100 Konum: Ekranın Karşısındayım Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye
|
 Re: Merhabaa :D
Dante aslinda daha baska bir sey. 
_________________ Buraları Özlemişim
|
| 10 Mar 2010, 16:53 |
|
 |
|
Dante
Kayıt: 09 Mar 2010, 15:06 İleti: 5 Yaş: 17 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
yanlız o don kişot olmasn xD ve yardm edersenz psi ball konusnda sevinrm :)
|
| 10 Mar 2010, 17:14 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 09:00 İleti: 269 Yaş: 16Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
|
selam dante ( devil may cry's dante :D )
emin ol şu anda tk ile ilgili düşüncelerin bi süre sonra farklılaşacak... ilk başlarda bunu sadece insanlara hava atma aleti olarak kullanıyodum ama şimdi anlatamayacağım bir kaç şeyden dolayı fikiirlerim tamamen değişti... Sana başarılar diliyorum . Hadi başarılar :D
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 10 Mar 2010, 20:37 |
|
 |
|
dhonmess
Kayıt: 14 Mar 2010, 09:40 İleti: 29 Yaş: 18 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
|
merhaba arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye buraya yazayım dedim bende yaklaşık 15 gündür siteyi takip ediyordum ve 4-5 günlük üyeyim.yeniyim yani.psi wheel i 1-2 dk lik konsantreden sonra yapabiliyorum.ama istediğim yönde döndürmek biraz zaman alıyo arkadaşlar psi wheelden sonra kaşığa mi geçiyoruz
_________________ Dh0фnM€$
Gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü Ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü İnanç bi tarladır hedefi olanların sürdüğü Madalyon iki taraflı iyi ve kötünün böldüğü...
|
| 17 Mar 2010, 09:13 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|