|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 01:08
|
Forum kuralları
* Yeni üyelerin diğer üyelerle tanışabilecekleri diğer üyelerinde arkadaşlarını selamlayabilecekleri bölümdür. * Bölümü çöpçatan başlığı olarak kullanmayınız * Bölümde gerçek adlarınızı ve kimlik bilgilerinizi yazmamanız sizin yararınızadır. Gerçek kimlik bilgilerini kullananların uğrayabilecekleri zararlardan sorumlu değiliz.
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
Herkeze merhaba ben Yılmaz bir kac soru sormak istiyrum :D
| Yazar |
Mesaj |
|
bilbaz123a
Kayıt: 30 May 2011, 23:42 İleti: 23 Yaş: 14 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Herkeze merhaba ben Yılmaz bir kac soru sormak istiyrum :D
Merhaba Arkadaşlar ben Yılmaz öncelikle burda olmayı sevdigimi soylemek istiyorum girdigim gibi bır takım sorularıma cevap geldi neyse Ya arkadaşlar bazı endişelerim var bu tur seyler gercekden yapılıyormu yapan varsa bi video ile cevap olarak linkle beraber yollayabılırmı ? ayrica arada bunları yapmakdan korkuyorum yanlız kalamıyorum bi anda hersey gidiyo mesela kasık alıyorum sag elime aktarıyorum butun kuvvetımı sankı bı elektrık gıbı sarı tarzı bırseyın parmaklarıma gıddıgını dusunuyorum ama cogunlukla istemeden oluyor yani bunu televizyonda da gormedim sankı bır boru gıbı bıryerden elektrık gecıyor sarı tarzı bırsey ve parmaklarıma gelıyor (dusunurken )o boru taarzı seyden cıkıyorum parmaklarıma geldıgını hıssedıyorum ıste ısındıgını hıssedıyorum ama bı anda baska seyler goruyorum hayallerim tutmuyor yani ben yanmayı dusunurken oburku yandan azraili goruyor veya hıc ılgısı olmadan denızın 2 ye ayrıldıgını goruyorum neden boyle birsey oluyor isteksız olarak bu yazıyı yazarken bunları dusunuyorum ama bı andan baska seyler dusunuyorum cok sacma olabilir ama bi cevap verirmisiniz biraz meditasyon yap falan :D zihin gucumde cok iyi dusunebiliyor hayal edebiliyorum ama tek sorun onu hayal ederken baska bısı de hayal etmem :D karmasık bısı kendimle konusmak gibi bi zamanlar deli oldugumu dusunuyorum :D sacma cevaplar vermez ve konuma bakarsanız sevinirim
_________________ Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun? Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
|
| 31 May 2011, 02:58 |
|
 |
|
furkanfk
İl Temsilcisi
Kayıt: 16 Mar 2011, 17:09 İleti: 30 Yaş: 17Konum: Gaziantep Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
|
 Re: Herkeze merhaba ben Yılmaz bir kac soru sormak istiyrum
Aynı sorun bendede vardı. Sana bir örnek vereyim. Şimşek çaktıntan sonra, 10 saniye civarı sonra sesi gelir. Sen şimşek çaktığında ilk olarak ışığını görürsün. Ardından sesi gelir. Şimşek çakarken ışığı geldikten sonra neyi düşünürsün? Ben sadece gelecek sesi düşünürüm. Umarım sendede böyledir. Anlatmak istediğim şimşek anında sadece bir kavramı düşünmemiz. Telekinezidede böyle olması gerekir. Tabiki sıfır düşünce konumunda olamayız. Ama düşüncelerimizi en alt seviyeye getirmemiz gerekir. Sana kitap okumayı tavsiye ederim. Bendede başlangıçta böyle şeyler oluyordu. Zamanla geçer. Meditasyon felan yapmam ben. Sadece inan ve hayal et.... Facebook'tan bize ulaşabilirsin : https://www.facebook.com/telekinezi.org
_________________ azimle sıçan betonu deler.
|
| 31 May 2011, 05:30 |
|
 |
|
bilbaz123a
Kayıt: 30 May 2011, 23:42 İleti: 23 Yaş: 14 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
|
 Re: Herkeze merhaba ben Yılmaz bir kac soru sormak istiyrum
ilgilendigin icin tesekkurler dediklerini yapmaya calıscam
_________________ Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun? Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
|
| 31 May 2011, 08:45 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 3 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|