|
|
Sistem saati: 22 May 2012, 01:06
|
Forum kuralları
* Yeni üyelerin diğer üyelerle tanışabilecekleri diğer üyelerinde arkadaşlarını selamlayabilecekleri bölümdür. * Bölümü çöpçatan başlığı olarak kullanmayınız * Bölümde gerçek adlarınızı ve kimlik bilgilerinizi yazmamanız sizin yararınızadır. Gerçek kimlik bilgilerini kullananların uğrayabilecekleri zararlardan sorumlu değiliz.
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
aylinalanya
Yeni Kullanıcı
Kayıt: 05 Arl 2011, 20:51 İleti: 4 Yaş: 27 Ettiği teşekkür: 0 Aldığı teşekkür: 0
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
|
 herkese merhaba
Merhabalar Ben aylin. Bu sabah cocuklugumdan beri ilgi duydugum telekinezi hakkinda arastirma yaparken bu siteyi buldum ve her nekadar forum sitelerini okumasamdan bu forum sitesimi dikkatimi cok cekti ve daha oncu icimde telekinezi ye karsi olan suphelerin cogunu alip gitti. umarim burda sizlerden ve sizlerle cok guzel teknikler ogrenip kendimizi gelistirebiliriz. ben simdiden hepinize edeceginiz yardimlar icin ve bu siteyi hazirlayip ve bu bilgileri bizlerler paylasan arkadaslara tessekur ediyorum. ellerinize saglik
|
| 05 Arl 2011, 21:18 |
|
 |
|
optimist_21
Medya-Tanıtım
Kayıt: 17 Nis 2009, 14:27 İleti: 741 Yaş: 25Ettiği teşekkür: 23 Aldığı teşekkür: 45
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
|
 Re: herkese merhaba
hoşgeldin, metafizik yolunda başarılar dilerim
_________________ Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bir çocuk gibi...
zaten bi'gün herşey biter...
|
| 06 Arl 2011, 17:00 |
|
 |
|
pumaxar
İl Temsilcisi
Kayıt: 11 Şub 2011, 18:31 İleti: 34 Yaş: 17Ettiği teşekkür: 5 Aldığı teşekkür: 1
Yaşadığınız İl: 58 Sivas
|
HOŞ GELDİN ARAMIZA
_________________ AKŞAM OLDU DİYE GÖZLERİNİ KAPATMA O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
|
| 06 Arl 2011, 19:34 |
|
 |
|
ßy_kanser
Kayıt: 06 Haz 2011, 13:22 İleti: 135 Yaş: 15Konum: Gaziantep Ettiği teşekkür: 5 Aldığı teşekkür: 9
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
|
HoÅŸ Geldin Dostum :)
|
| 06 Arl 2011, 21:31 |
|
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 4 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|